Diyet yapamıyorum biktim bu göbekten kilodan

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
3 yaşında oğlum hala veremedi aldığım kiloları
Yani hep aklımda ama icraat sıfır
Yiyorum dayanamıyorum
Irade ve motivasyon sıfır
Biktimmmmm
65 kiloyum 58 e inmek istiyorum
Ama deli gibi dondurma falan yiyorummm
Çok sıkıldım napcam bilmem
Diyet gruplarına falan takıldım ordada olmadı
Benim gibi kendini tutamayıp sürekli gereksiz şeyler yiyen varmı
Hele bu ara iyice abarttım
63 falandım 66 ya çıktım
Imdattt varmı bir bilen
3 yıldır fenalık geldi

Walla iradene sahip cikmak gercekten zor. Ben boyle besin degeri pek olmayan bol kalorili seyleri almayarak kurtulmaya calisiyorum. Bir de yagsiz yiyecekleri tercih ediyorum. Eskiden herseyi tam yagli alirdim, simdi %50 falan

Walla iradene sahip cikmak gercekten zor. Ben boyle besin degeri pek olmayan bol kalorili seyleri almayarak kurtulmaya calisiyorum. Bir de yagsiz yiyecekleri tercih ediyorum. Eskiden herseyi tam yagli alirdim, simdi %50 falan
Diyette mısınız
Kaç kilo verdiniz

Yaptıklarımı söyleyim hemen kahvaltı hariç diğer öğünler ekmek yemiyorum.Aksam yemeğini çorba salatayla geciştiriyorum.Cogu zaman akşam yemeği bile yemem.Bol su içiyorum haftada en az 3 gün 1 saat yürüyorum.Genelde et , tavuk ve sebzeyle besleniyorum.Ama çok yavaş veriyorum.Bunada şükür.Istahli insanın iradesine sahip olması biraz zor .Ekmeği azaltıp suyu artirinca bile veriliyor ama spor şart en azından yürüyüş.

Abur cubur alma bu şekilde de yeme

Akşam üstleri çocuğu al aşağı in

bir çocuklu kadın daha bul çocukları oynatın

Top oynayın yakartop istop futbol
Vs hareket işte

Ben de sizin gibiyim. Tamamen motive olmakla alakalı bir durum. Bir başlayınca devamı geliyor ama dikkat edicem demekle olmuyo tam olarak başlamak lazım.

Ben troid hastasıyım 7 8 ayda 9 kilo verdim ama 1.5ay kendimi salmamla geri almam bir oldu:KK61::KK61:

Tavsiyeler için teşekkürler
Yapılması gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum
Irade yok o sorun
Dayanamayıp yiyorummm :kızgın:

Ben de sizin gibiyim. Tamamen motive olmakla alakalı bir durum. Bir başlayınca devamı geliyor ama dikkat edicem demekle olmuyo tam olarak başlamak lazım.

Ben troid hastasıyım 7 8 ayda 9 kilo verdim ama 1.5ay kendimi salmamla geri almam bir oldu:KK61::KK61:
Ne güzel vermişsiniz siz iradelesiniz 9 kilo kolay degil

Ne güzel vermişsiniz siz iradelesiniz 9 kilo kolay degil
Ama şuan hiç iradem yok. Eve pirinç, bulgur, beyaz ekmek abur cubur almıyorum. Ama yiyecek bişey illa buluyorum. Sadece sebze yemeği yapıyorum ama yanında 4 5 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Yani insanın içinde yoksa yine bir şekilde bozuyo.

Tavsiyeler için teşekkürler
Yapılması gerekenleri biliyorum ama yapamıyorum
Irade yok o sorun
Dayanamayıp yiyorummm :kızgın:
O zaman şöyle soyleliyim. Bıraktığın zaman ertesi gün devam edeceksin.Benimde dayanamayıp yediğim günler oldu.Ertesi.gun hiç bozmamış gibi devam ediyordum.Arada bir kaç kez oldu ama hep devam ettim .Hala kaçırdığım fazla yediğim oluyor dedigim gibi ertesi gün dikkat ediyorum.Bende sizin kilonuza inmek istiyorum.Once 70 daha sonra 65 inşallah olucam.

O zaman şöyle soyleliyim. Bıraktığın zaman ertesi gün devam edeceksin.Benimde dayanamayıp yediğim günler oldu.Ertesi.gun hiç bozmamış gibi devam ediyordum.Arada bir kaç kez oldu ama hep devam ettim .Hala kaçırdığım fazla yediğim oluyor dedigim gibi ertesi gün dikkat ediyorum.Bende sizin kilonuza inmek istiyorum.Once 70 daha sonra 65 inşallah olucam.
Bu şekilde 8 kilo verdim .Bugünde tartı 77 yi gösterdi.Vermesem ben hiç veremezdim .Bozduğunuz gün hiç moralinizi bozmayın .Ertesi gun devam .Ben kendimi boyle.motive ettim.Baslamadan önce o kadar isteksizdimki kilo verdikçe motivasyonunuz artıyor.

Kilo vermek istemekle başlar.
Önce suyu çoğaltın ekmeği azaltın.
Kola,gazoz vs içmeyin onun yerine sade soda içebilirsiniz.
Hergun spor yapın.1 saat yuruyüşe çıkabilirsiniz.
Saglıklı olan ayda 4 kılo vermek. Siz iradenize sahıp çıkarsanız 3 ayda 12 kılo verırsınız. Buda sizin için ıdeal kılo zaten.dogumdan sonra bende kılo alanlardanım.70 lerden 50 ye dustum. Sımdı bazen cok yedıgımde 1 kg fazla cıkınca ödüm kopuyor. Hemen toparlanıyorum.

Oglum 1 yaşında ve ben 27 kilo aldim gebeligim boyunca 11 aylikken hepsi gitmisti. 1.si eve ne olursa olsun asla aburcubur dondurma vs alma bence en onemli kural bu bide cezalarin olsun diyelimki kaçamak yaptin hemen cezalandir kendini ( ben evi temizliyordum bastan aşağı ) ilk zamanlar her gun temizlik yapiyordum kacamaktan dolayi sonra zorlamaya basladi ve kacamaklari azalttim. Gune suyla başla kalkar kalkmaz en az yarim litre. Ekmegi az al ve kendin de gunluk 2 dilimi gecmemeye calis. Sekeri azalt canin cok mu tatli istedi yap bi incir uyutma acaip fresh ve diyet tatli 1 kase yiyebilirsin. Seceneklerini degistir kilolarda gidecektir

Oglum 1 yaşında ve ben 27 kilo aldim gebeligim boyunca 11 aylikken hepsi gitmisti. 1.si eve ne olursa olsun asla aburcubur dondurma vs alma bence en onemli kural bu bide cezalarin olsun diyelimki kaçamak yaptin hemen cezalandir kendini ( ben evi temizliyordum bastan aşağı ) ilk zamanlar her gun temizlik yapiyordum kacamaktan dolayi sonra zorlamaya basladi ve kacamaklari azalttim. Gune suyla başla kalkar kalkmaz en az yarim litre. Ekmegi az al ve kendin de gunluk 2 dilimi gecmemeye calis. Sekeri azalt canin cok mu tatli istedi yap bi incir uyutma acaip fresh ve diyet tatli 1 kase yiyebilirsin. Seceneklerini degistir kilolarda gidecektir
Cok sanslisiniz maşallah eltimde sizin gibi hamilelikte 22 kilo aldı doğumdan sonra bir sene içinde fazlasını verdi.Imrenilecek metobolizmaniz var.Galiba benimki biraz yavaş cunki çok yavas veriyorum.Ustelik dikkat etmezsem veremiyorum:KK43:

Cok sanslisiniz maşallah eltimde sizin gibi hamilelikte 22 kilo aldı doğumdan sonra bir sene içinde fazlasını verdi.Imrenilecek metobolizmaniz var.Galiba benimki biraz yavaş cunki çok yavas veriyorum.Ustelik dikkat etmezsem veremiyorum:KK43:
Sorma canim bende öyleydim... hem emzirmenin hemde surekki hateket etmenin faydasini gördüm ben. 170 boyundayim 60 kiloyla hamile kaldim 87 kiyoyla doguma gittim. Doğumdan sonra da süt olsun diye habire yedirdiler. Bebegin yedi aylikken aynaya bakamiyordum. Arkadaşlarım hemen hepsi kilo vermisti hic unutmam bi gün oturdum waffle yaptim lazanya yaptim bide yanina bi kare bitter çikolata oturdum aglaya aglaya yedim ve ertesi gun yemin ettim kilolari verecegime :) kışa denk geldi sansliydim greyfurt yedim yemeklerden önce metabolizmami hizlandirdi haftalik 1 kilo vermeye basladim tam 70 i gördüm gidiyor diye sevindim 1 ay boyunca ne aşağı ne yukari hic bisey yemesem de gitmiyordu bu sefer bunyemi şaşırttm 1 hafta tatil yaptim karbonhidratla beslendim sonraki hafta tekrar ddiyete devam ama adi diyet degildi sadece tabagima az almaya basladim tatli isteyince dogal Tatlandırıcılari aldim (incir kuru kayisi vs ) sonra bi baktim tam bebegim 11 aylikken ben 60 kiloya geri dönmüşüm

Sorma canim bende öyleydim... hem emzirmenin hemde surekki hateket etmenin faydasini gördüm ben. 170 boyundayim 60 kiloyla hamile kaldim 87 kiyoyla doguma gittim. Doğumdan sonra da süt olsun diye habire yedirdiler. Bebegin yedi aylikken aynaya bakamiyordum. Arkadaşlarım hemen hepsi kilo vermisti hic unutmam bi gün oturdum waffle yaptim lazanya yaptim bide yanina bi kare bitter çikolata oturdum aglaya aglaya yedim ve ertesi gun yemin ettim kilolari verecegime :) kışa denk geldi sansliydim greyfurt yedim yemeklerden önce metabolizmami hizlandirdi haftalik 1 kilo vermeye basladim tam 70 i gördüm gidiyor diye sevindim 1 ay boyunca ne aşağı ne yukari hic bisey yemesem de gitmiyordu bu sefer bunyemi şaşırttm 1 hafta tatil yaptim karbonhidratla beslendim sonraki hafta tekrar ddiyete devam ama adi diyet degildi sadece tabagima az almaya basladim tatli isteyince dogal Tatlandırıcılari aldim (incir kuru kayisi vs ) sonra bi baktim tam bebegim 11 aylikken ben 60 kiloya geri dönmüşüm
Bende 70 le hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım .Kilo veriyorum ama çok yavaş buna da şükür deyip kendimi motive ettim.Basta küçük hedefler koydum, 85 olu cam dedim.Daha sonra 83 böylelikle azmettim .

Bende 70 le hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım .Kilo veriyorum ama çok yavaş buna da şükür deyip kendimi motive ettim.Basta küçük hedefler koydum, 85 olu cam dedim.Daha sonra 83 böylelikle azmettim .
Hic pes etme her pes edecegin zaman soyun ve aynanın karşısına gec inan bana o görüntüyü gördükçe hayir devam edicem diyeceksin. Bol bol Zıpla pilates yapmaya calis bebekle biliyorum zor ama en azindan dene. Bi de 30 dk da olsa yürü evde her buldugun anda deli gibi göbek at.

Pes etmiycem canım inşallah.Bebek arabasıyla rahat yürütebilmek için kendime bir yol ayarladım.Haftada en az 3 gün 1 saat yürüyorum.Cok faydasını gördüm.

Back
X