Diyet Yaparken Akşam Atıştırmalarına Dikkat

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kola iç canım ama çay bardağıyla :)

çok vicdansızsın kuzu iki çay bardagı yapsam olmasmı:)yada su katayım çogalsın:):):):):):):)tmm buzluga koydum şimdi iyicene sogusun bi, çay bardagı içim:):):)

afiyet olsunn :):) ne zamandır diyettesin
1 haftadır cnmmm aslında 10 gündürde ilk başlarda dayanamayıp ydim:)şimdi yine yiyorum ama az mesela akşam bi kase yeşil fasulye 3 kaşık pilav yedim..khvaltıda acaip az yiyorum bi dilim ince ekmekk azcık peyni yumurta:)işte akşammmmm cnm abur cubur yemek istiyorrrr kimi zaman kaytardımmm yoksaa yemekte sorunum yok :):):)çok kilolu deilim aslında zayıfım ama göbegim varrrr 158 boyum kilomda 48..ama kemik oranım çok zayıf ondan benim ideal kilom42-44 arası:)düğüne kdr 3-4 kilo versem benden iyisi yok:)gelinlikte falan belli olmuyoda göbegim günlük kıyafetlerde dar giyince minik bi göbek pörtlüyo o görüntüden nefret ediyorum..günde 300 tanede yarı mekik çekiyorum bakalım düğüne kdr böle yapcam inş veririm:)25 günüm var düğüne:)

çok zayıfsın ama 48 iyi senin için göbeğinide sporla felan toplaya bilirsin bende kilolu zannettim seni yaa :) hayırlı olsun bu arada inş çok mutlu olursunn darısı başıma :):)

çok zayıfsın ama 48 iyi senin için göbeğinide sporla felan toplaya bilirsin bende kilolu zannettim seni yaa :) hayırlı olsun bu arada inş çok mutlu olursunn darısı başıma :):)

amin cnmmmmmmmm inş en yakın zamandaaaaaaaaaaaa sanda hayırlı kısmetler olur:)düğün olmasa rejim yapmama ama yedikleirmede dikat etmessem kilo alan bi yapım var:)balayında o minik göbekttten kurtulayım istiyorum:)

zaten her genç kız düğünden önce giriyo rejime heycandan koşuşturmadan kalmaz o göbek merak etme :) benimde öyle hemen kilo alan bi yapım var benimde 1.75 boyum 54 kiloyum dikkat ediyorum bende sürekli iştede oturunca hareketsiz kalıyorum

zaten her genç kız düğünden önce giriyo rejime heycandan koşuşturmadan kalmaz o göbek merak etme :) benimde öyle hemen kilo alan bi yapım var benimde 1.75 boyum 54 kiloyum dikkat ediyorum bende sürekli iştede oturunca hareketsiz kalıyorum

wowwwwwwwwwwww:jeyyar:manken gibi bşysin sen ya:nazar:dedigin gibi pskolojik aşırı zayıfta olsam rejim yapardım yine:)istiyorumki o gun acaip güzel kaydirigubbakcemile3olayım

inş canım güzel bi gelin olursunn :) balayına nereye gidiyosunn

antalya olcak bakalım nişanlım kemere gidelim diyorda daha keisnleşmedi..düğünden hemen sonra gitmeyi planlıyorduk malesef erken hasta oldum bu ay düğünden bi kaç gün sonra hasta olcam şans yok bende:)hastalıgım bitince giderisss artık zoaman hangi otel boş olursa:)senin begendigin yer varmı önerebilcegin:)

bi kaç gün beklersiniz olsun daha iyi olur :) izmir bodrum felanda çok güzel kaç gün kalcaksınız bi kaç yere gidersiniz öylede güzel olur nerdensin sen canım

bi kaç gün beklersiniz olsun daha iyi olur :) izmir bodrum felanda çok güzel kaç gün kalcaksınız bi kaç yere gidersiniz öylede güzel olur nerdensin sen canım

cnmm 7 gün kalcaz belkiii istanbulada gidebiliris çok seviyorum istanbulu ayrı bi büyüsü var benim için:)
malatyadayım cnmm ama elazıga gelin gitcem:)

istanbul gezmek için güzel bi yer ayy nasıl alışcan kıss oralara :) eşin oralımı orda bol bol kilo alırsın yemekleri güzeldir :):)

istanbul gezmek için güzel bi yer ayy nasıl alışcan kıss oralara :) eşin oralımı orda bol bol kilo alırsın yemekleri güzeldir :):)

evt cnm elazıglılar:)malatyaya 1 saat allahtan sürekli gelip giderim yoksa orada yapcak hiç bşy yok:):):)aman kilo deme kuzuuuuuuuuu bu ara taktım zatenkaydirigubbakcemile3sen nerdesin tatlım:)

elazığlılar çok sıcak kanlı olurlar bide zengin tabiii :):) iyi yere gelin gidiyon valla :) bende izmitteyim canım

elazığlılar çok sıcak kanlı olurlar bide zengin tabiii :):) iyi yere gelin gidiyon valla :) bende izmitteyim canım

öleler cnmm iyi insanlarrr valal :)
benimde kuzenler izmitte gelin:)çok begniyolar izmiti yemyeşil heryer derler hep:)

Back
X