Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kola iç canım ama çay bardağıyla :)
1 haftadır cnmmm aslında 10 gündürde ilk başlarda dayanamayıp ydim:)şimdi yine yiyorum ama az mesela akşam bi kase yeşil fasulye 3 kaşık pilav yedim..khvaltıda acaip az yiyorum bi dilim ince ekmekk azcık peyni yumurta:)işte akşammmmm cnm abur cubur yemek istiyorrrr kimi zaman kaytardımmm yoksaa yemekte sorunum yok :):):)çok kilolu deilim aslında zayıfım ama göbegim varrrr 158 boyum kilomda 48..ama kemik oranım çok zayıf ondan benim ideal kilom42-44 arası:)düğüne kdr 3-4 kilo versem benden iyisi yok:)gelinlikte falan belli olmuyoda göbegim günlük kıyafetlerde dar giyince minik bi göbek pörtlüyo o görüntüden nefret ediyorum..günde 300 tanede yarı mekik çekiyorum bakalım düğüne kdr böle yapcam inş veririm:)25 günüm var düğüne:)afiyet olsunn :):) ne zamandır diyettesin
çok zayıfsın ama 48 iyi senin için göbeğinide sporla felan toplaya bilirsin bende kilolu zannettim seni yaa :) hayırlı olsun bu arada inş çok mutlu olursunn darısı başıma :):)
zaten her genç kız düğünden önce giriyo rejime heycandan koşuşturmadan kalmaz o göbek merak etme :) benimde öyle hemen kilo alan bi yapım var benimde 1.75 boyum 54 kiloyum dikkat ediyorum bende sürekli iştede oturunca hareketsiz kalıyorum
inş canım güzel bi gelin olursunn :) balayına nereye gidiyosunn
bi kaç gün beklersiniz olsun daha iyi olur :) izmir bodrum felanda çok güzel kaç gün kalcaksınız bi kaç yere gidersiniz öylede güzel olur nerdensin sen canım
istanbul gezmek için güzel bi yer ayy nasıl alışcan kıss oralara :) eşin oralımı orda bol bol kilo alırsın yemekleri güzeldir :):)
elazığlılar çok sıcak kanlı olurlar bide zengin tabiii :):) iyi yere gelin gidiyon valla :) bende izmitteyim canım
ewet güzeldir izmit geldinmi hiç buralara