- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi silentvega
Ya ben diyet yapıyorum şu anda mesela iki dilim ekmek yemem gerekiyor ben eve normalde ekmek almam ama iki dilim yiyemiyorum ekmek alınca hepsini yiyorum bunu yaşayan var mı? Demin bir ekmek yedim diyetisyen dedi ki fıstık ezmesi ye canın tatlı çekerse içine sürdüm yedim canım tatlı çekmişti ve ekmeği 2 ye böldüm. İçten içe kendimi kandırdım 2 ye böldüysem iki
Dilim diye ha yapay ha dikey… şuan çok pişmanım ama son günlerde zaten depresyondaydım umarım kilo almam bazen ödem oluyormuş yağ olmuyormuş inş ödem olur siz yaşıyormusunuz böyle şeyler ödem mi oluyor yağ mu az çıkıp yürüsem dedim ama havada buz gibi yerken bir şey olmuyor ama yedikten sonra bir kötü hissediyorum yani psikolojim bozuluyor yeme bozukluğum mu var acaba benim
Dilim diye ha yapay ha dikey… şuan çok pişmanım ama son günlerde zaten depresyondaydım umarım kilo almam bazen ödem oluyormuş yağ olmuyormuş inş ödem olur siz yaşıyormusunuz böyle şeyler ödem mi oluyor yağ mu az çıkıp yürüsem dedim ama havada buz gibi yerken bir şey olmuyor ama yedikten sonra bir kötü hissediyorum yani psikolojim bozuluyor yeme bozukluğum mu var acaba benim
Son düzenleme: