- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Kendimi bildim bileli iri ve uzun bir kızdım. Diyet serüvenlerimse şu şekilde : Üniversitede 3 ayda hızlı bir şekilde 25 kg, sonra bir senede 30 kilo ardından altı senede misliyle geri alınca 6 ayda 10 kg. Boyum 1,75 ideal kilom 70 ancak hep +10-15 fazlam var. Boyum olduğu için zaten 36 beden olmak derdim yok ama en azından balık etli sınırını aşmamak istiyorum.
Ancak sorunum şu ki diyet ya-pa-mı-yorum! Özellikle son aylarda iştahım inanılmaz açık. Şimanlığın ne derece çirkin olduğunu bilirim. Ne giydiğin yakşır, ne makyaj yapasın gelir.... Ama irade sıfır-sıfır-sıfır!
İşin en acı kısmı yaza düğünüm var ve al sana motive değil mi ? Ama yok. Artık kendimi sevgilime yakıştırmamaya başladım. Klasik kilolu kız tribi olarak zayıf kadınları - satış danışmanı bile olsa- kıskanıyorum....
Ben ne yapacağım ?

Ancak sorunum şu ki diyet ya-pa-mı-yorum! Özellikle son aylarda iştahım inanılmaz açık. Şimanlığın ne derece çirkin olduğunu bilirim. Ne giydiğin yakşır, ne makyaj yapasın gelir.... Ama irade sıfır-sıfır-sıfır!
İşin en acı kısmı yaza düğünüm var ve al sana motive değil mi ? Ama yok. Artık kendimi sevgilime yakıştırmamaya başladım. Klasik kilolu kız tribi olarak zayıf kadınları - satış danışmanı bile olsa- kıskanıyorum....
Ben ne yapacağım ?