Diyet yapmıyorum kiiii !! :)

Teşekkür ederim:KK200:
Etli taze fasulyenin aynısı sadece et yerine köy tavuğu kullandım. Kırmızı etten daha çok yakistiriyorun tavuğu fasulyeye :) teşekkür ederim hepimize kolay gelsin:KK68:
Canım çekti valla, miss gibi kokuyordur. Eline sağlık. Yoğurtlu rendelenmiş kabak yiyorum burda. Güzel diyordum ama seninkinin yanında havası söndü.:D

Canım çekti valla, miss gibi kokuyordur. Eline sağlık. Yoğurtlu rendelenmiş kabak yiyorum burda. Güzel diyordum ama seninkinin yanında havası söndü.:KK70:
Afiyet olsun rendelenmiş kabağı kavuruyor musun? Bazıları çiğden yapıyor da.. Ben kabak soyacağı ile yapıyorum doğrama işlemini enli spagetti gibi oluyor içinede sarımsak kaya tuzu az zeytinyağı ile kavuruyorum üzerine ezilmiş peynir ya da dereotlu yoğurt, üzerine pul biber nane ekiyorum. Şahane bir lezzet oluyor.:kk77:

Afiyet olsun rendelenmiş kabağı kavuruyor musun? Bazıları çiğden yapıyor da.. Ben kabak soyacağı ile yapıyorum doğrama işlemini enli spagetti gibi oluyor içinede sarımsak kaya tuzu az zeytinyağı ile kavuruyorum üzerine ezilmiş peynir ya da dereotlu yoğurt, üzerine pul biber nane ekiyorum. Şahane bir lezzet oluyor.:kk77:
Yok hiç pişirmedim ben, kızlar bahsetmişti ilk defa yaptım dün. Ya sen böyle diyince şüphelendim bak, acaba benimki çiğ olduğu için mi o kadar çok gözüktü, pişirmem mi gerekiyordu?

Normalde çiğ sebze karnımı ağrıtır, ama bu gayet güzeldi. Hiç rahatsızlık vermedi.

Yok hiç pişirmedim ben, kızlar bahsetmişti ilk defa yaptım dün. Ya sen böyle diyince şüphelendim bak, acaba benimki çiğ olduğu için mi o kadar çok gözüktü, pişirmem mi gerekiyordu?

Normalde çiğ sebze karnımı ağrıtır, ama bu gayet güzeldi. Hiç rahatsızlık vermedi.

Hafif kavurursan lezzeti artıyor dogal olarak küçülüyor da canım bi de öyle dene istersen.

Sabah
Yağsız tam buğdaylı tost
Biraz karpuz 3 4 tane üzüm
2 dilim kaşar peynir

Öğle
Yogurtlu Semizotu

Back
X