Diyet yapmıyorum kiiii !! :)

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
38
Diyet yapmıyorum artık. Diyet yapmıyorsam nasil sıkılıp bırakayım degil mi ama? :süslü:
Sadece yediklerimi not etmek ve yürüyüş yapmak konusunda kendime söz vermek istiyorum. Geri kalan herşey serbest:KK37::confused:

Başlangıç 24.06.2018 100.2
28.06.2018. 97.6

Son düzenleme:
Günaydınnn

Kahvaltı 11
Sucuklu yumurta (5 dilim sucuk+1 yumurta)
7 zeytin
1 dilim peynir
Salatalık domates
Yarim dilim kete
1 el büyüklüğünde lavaş
Çay

Bayram sonrası ve regl öncesi diye tartılmayacağım bir süre ama ramazan da kilom 97.4 olmuştu. Evet zayıflamak istiyorum ama ilk olarak su abartılı ve tıkınırcasına yemek yemek huyundan kurtulmak için düzenli yemeğe alışmaya çalışıyorum.
Sizin var mı kilo probleminiz neler yapıyorsunuz ;)

Bayram sonrası ve regl öncesi diye tartılmayacağım bir süre ama ramazan da kilom 97.4 olmuştu. Evet zayıflamak istiyorum ama ilk olarak su abartılı ve tıkınırcasına yemek yemek huyundan kurtulmak için düzenli yemeğe alışmaya çalışıyorum.
Sizin var mı kilo probleminiz neler yapıyorsunuz :KK66:
Anladım evet var 1 aydır sağlıklı besleniyorum listem var ona uyuyorum. Cuma yarışmaları var hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ben 13 takımdayım motivasyon ve neyi yiyip yemememiz konusunda kaptanlarımız ilgileniyor gereken yerlerde uyarıyor. Size şunun için yazdım lavaş karbonhidrat ve sucukta işlenmiş gıda olduğu için bizim bunları tüketmememiz gerekiyor istedigimiz kiloya gelinceye kadar. Sen 1 ayda hiç kaçamak yapmadın mı dersen yaptım ama bu beni mutlu etmedi 1 hafta boyunca yaptığım emek boşa gidip +100 gr fazla çıktım tartıda 1 hafta sonunda. Sonra kendime hedef koydum ve hedefime ulaştım. Mesela her hafta 1-1.5 kg vermek gibi. Ben 102.2 kg ile başladım şuan 96.7 kg ile devam ediyorum. Sadece cuma günleri tartılıyoruz. 1 ayda kacamaklara rağmen 5.5 kg verdim ve bu beni çok mutlu etti. 15 temmuza kadarda yine 5.5-6 kg vermeyi hedefledim. Azar azar sağlıklı bir şekilde. Zaten bir kaç ay sonra istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşıyoruz dikkat edersek. Sana da yardımcı olmak için yazdım yanlış anlama bende kiloluyum. Sana önerim cuma zayiflama topigi bulup yer olan takimlardan birine girmen. Çok faydasını göreceksin umarım istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde yıl sonuna kadar görürüz :nazar::KK19:

Anladım evet var 1 aydır sağlıklı besleniyorum listem var ona uyuyorum. Cuma yarışmaları var hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ben 13 takımdayım motivasyon ve neyi yiyip yemememiz konusunda kaptanlarımız ilgileniyor gereken yerlerde uyarıyor. Size şunun için yazdım lavaş karbonhidrat ve sucukta işlenmiş gıda olduğu için bizim bunları tüketmememiz gerekiyor istedigimiz kiloya gelinceye kadar. Sen 1 ayda hiç kaçamak yapmadın mı dersen yaptım ama bu beni mutlu etmedi 1 hafta boyunca yaptığım emek boşa gidip +100 gr fazla çıktım tartıda 1 hafta sonunda. Sonra kendime hedef koydum ve hedefime ulaştım. Mesela her hafta 1-1.5 kg vermek gibi. Ben 102.2 kg ile başladım şuan 96.7 kg ile devam ediyorum. Sadece cuma günleri tartılıyoruz. 1 ayda kacamaklara rağmen 5.5 kg verdim ve bu beni çok mutlu etti. 15 temmuza kadarda yine 5.5-6 kg vermeyi hedefledim. Azar azar sağlıklı bir şekilde. Zaten bir kaç ay sonra istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşıyoruz dikkat edersek. Sana da yardımcı olmak için yazdım yanlış anlama bende kiloluyum. Sana önerim cuma zayiflama topigi bulup yer olan takimlardan birine girmen. Çok faydasını göreceksin umarım istediğimiz kilolara sağlıklı bir şekilde yıl sonuna kadar görürüz :nazar::KK19:
Teşekkür ederim tavsiyelerin için hayır neden yanlış anlayayım. Gayet de güzel yazmışsın. Ben daha önce takıma girmeye teşebbüs ettim kendim kati listeler uyguladım. Dukan da yaptım karatay da.. neler yapmadım ki çok güzel kilolar verdim ama hep geri aldım fazlasiyla şimdi daha rahat takılıp az az da olsa vermek istiyorum. Çünkü diyetler sıkıp biraz ipleri genisletince kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. Diyet kelimesini aklımdan zihnimden kaziyip yasaklar olmadan rahat rahat kilo vermek, En önemlisi de sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek istiyorum.

Bu saate kadar evdeydim. Sabah yaptığım kahvaltıyla duruyorum. Misafirlerim geldi onlara çay tatlı ikramı yaptım ben yemedim canım cokk isteseydi yerdim ama istemedi. Ramazandan çıkmanın bir faydası da bu henüz canım gündüzleri birşey çekmeye başlamadı oruçlu sanıyorum kendimi :))
Şimdi biz bayram ziyaretine gideceğiz ikramlarla mesafemi yine canımın çekmesine gore ayarlayacagim:)

Bugünkü amacım: yediklerimi yazmak, 2.5 lt su içmek, 30 dk yürüyüş yapmak:KK52:

Teşekkür ederim tavsiyelerin için hayır neden yanlış anlayayım. Gayet de güzel yazmışsın. Ben daha önce takıma girmeye teşebbüs ettim kendim kati listeler uyguladım. Dukan da yaptım karatay da.. neler yapmadım ki çok güzel kilolar verdim ama hep geri aldım fazlasiyla şimdi daha rahat takılıp az az da olsa vermek istiyorum. Çünkü diyetler sıkıp biraz ipleri genisletince kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. Diyet kelimesini aklımdan zihnimden kaziyip yasaklar olmadan rahat rahat kilo vermek, En önemlisi de sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmek istiyorum.
Evet canım bende aynıyım seninle. Bizde aynı şekil sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Ama sağlıklı. Umarım hedefine ulaşırsın

Kahvaltım

1 kepçe menemen
1 dilim beyaz peynir
1 dilim pide
Karpuz

Akşama kadar birşey yemeyi düşünmüyoruminşallah başarabilirim. Birkaç gün zorlanacagim bu konuda farkındayım çünkü ramazan ve bayram boyunca yemeye çok alıştım :KK43:
Akşam öğününde ekmek olmayacak yoğurt salata etli ve sebze içeren yemek yerim
Akşama kadar 2-3 fincan bitki çayı içerim sabaha da limonlu su ile başladım hadi bakalım bu yaz kasmadan kendimizi germeden kilolardan kurtulma zamanı olarak geçer hepimiz için insallah

Son düzenleme:
Akşam 17
Sulu köy tavuğu
8 tane sarma
2 dilim ekmek:(
Yoğurt
1 avuç kiraz

2 fincan yeşil çay
2 lt su

11 kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 kaşık lor peyniri
Domates salatalık
7 zeytin
2 dilim esmer ekmek

14
1 avuç çekirdek çay

17.40
Yoğurtlu kabak sote
3 minik etli patlıcan dolmasi

19
2 gün kurusu
Yeşil çay

20 dk tempolu yürüyüş

10.30
2 haşlanmış yumurta ile yeşillik salatası
1 kaşık lor
8 zeytin
1 dilim ekmek (esmer)

13.40
3 kaşık yulaf
1 bardak süt
7 badem
Küçük bir avuç kuru üzüm
Kakao ve tarcın

Akşam yemeğini şimdiden ayarladım köy tavuğu ile pişmiş yeşil fasulye yanına dışarıdan gelince yogurtlu semizotu yapabilirsem harika olacak. Yediğimde yazarım.

Akşam yemeği yendi
1 tabak tavuklu taze fasulye
Yoğurtlu semizotu

Ekmek yok:)

aa tavuklu fasulye nasıl oluyor? İlk defa duydum.

Güzel menü yalnız. Sağlıklı kilo vermeler :KK66:

Teşekkür ederim:KK200:
Etli taze fasulyenin aynısı sadece et yerine köy tavuğu kullandım. Kırmızı etten daha çok yakistiriyorun tavuğu fasulyeye :) teşekkür ederim hepimize kolay gelsin:KK68:

Back
X