Diyet yapmıyorum yaşam tarzımı değiştiriyorum tam da şuan!

qwer43

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
127
1
316
arkadaşlar merhaba kilolu olmayıp 170 boyu olup 65 kilo olan birisiyim. Ben doktorlar,dukanlar,isveçler,patatesler yaptım ama eksik olan bir şeyler vardı. Bende kızıım sana öyle bir şey lazım ki sıkılmadan istediğini yiyiceksin ama diyet olmayacak dedim ve atladım otobüse markete gittim kendime

Eti yulaf ezmesi
light süt
noodle
meyve

noodle'ı dukanda duymuştum gayette kilo aldırmayan bir asyalı makarna çeşidi ^^

yulaf yağ yakıyor

meyve meyve yani :D

sabahları: 1,5 çorba kaşığı yulafın üzerine yarım çay bardağı light süt koyup ocakta muhallebi yapar gibi pişiriyoruz bacılarım. üzerine istediğimiz çeşit meyve benden tavsiye muz dilimliyip onun üstünede tarçın ekleyip hop bir bardak buzlu suyla cumburlop yiyoruz.

Öğle: aralarda yiyemediğim meyveleri yiyorum toptan. 3 saat sonra da ne yiyoruz ister sebze ister et ben sebzeciyim.

Akşam: Noodle, çorba artık hangisi uygunsa. noodle bir porsiyonu 300 kalori düşünün. hemde inanılmaz doyurucu ilk 3 gün ben deneme sürüşü yaptım bugün tamamen diyete start verdim.

Uzak durulacaklar
Cips/aburcubur
Cola/Asitli içecekler
Tatlı/ ay kan şekerim düştü demiyoruz ünkü yulaf onu dengeliyor ;)
Ekmek/ben her türlüsünden uzağım
Kırmızı et/ İsteyen yer ben yiyemiyorum

Bol bol;
Yeşil çayımızı içiyoruz
spor yapaadık mı oturup komedi izleyip gülüyoruz olmadı mı bulaşık,çamaşır milimum ev işleri yapıyoruz.
Tartılmıyoruz.
Kıyafet değil kzmetik alışverişi yapıp dikkatimizi popolara değil yüzümüze çeviriyoruz
Diyet sitelerinde ay ben kayseeri mantısıyla 30 kilo verdim ay ben 10 kilo verdim diyen asalakları okumuyoruz. bakın bu çok önemli orda yazanların hepsi yağ değil su kaybediyor.
Suyumuzu her yemekte buzlu olarak içiyoruz
Soda tüketiyoruz

EEE gelen var mı?

Back