- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 40
- Konu Sahibi selmanehirselma
Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı
Yaş 32 boy 170 kilo 83
Kac kilosun boy yaş bilgilerini yazarsan daha iyi taniyabiliriz seni.
Onun dışında bence yedikl.erini yapiyorsan sporunu burda paylasabilir, topikleri takip edip okuyarak gunden güne daha da bilgi sahibi olur ilerlersin inşallah
Tşk ederim umarımHemen hemen ayniyiz canim. Kilo 84.5 boy ben 171 desem de cevrem deki herkes daha uzin oldugumu soyluyor.173 mu desem acaba....
Hedefine guzelce ilerlersin insallah
Umarım veririz kiloları mız bi ayda altı kilo fazla istiyorsun bence bir aylık yediklerime dikkat ediyorum hergün bir saat yürüyüş yapıyorum bir kilo bile veremedimbende aynı dertten muzdarıbım 1 ay ıcınde en az 6 kilo vermek istiyorummm
Onun dışında bence yedikl.erini yapiyorsan sporunu burda paylasabilir, topikleri takip edip okuyarak gunden güne daha da bilgi sahibi olur ilerlersin inşallah
74 kiloydum. Şu an 65 kiloyum.. 5 kilom kaldığı için biraz daha esnek davranıyorum şu aralar diyetimde.. Kilo almadan ramazanı bitircem inşallahhttp://www.diyetto.com diye bir site var. Ben ordaki diyet listesiyle 1.5 ayda 8 kilo verdim. Son 3 haftadır dikkat edemedim hatta akşam 9 da yemek yedim. Buna rağmen kilo almamışım.. Tavsiye ederim.. Kendi diyet yemekleri var... Ben 1.5 ay sadece ordaki yemek ve salatalarla beslendim.. Kesinlikle acıkmadan kilo veriyosunuz
Ol bakem :) pleasekızlar 3 ayda 15 kilo verdim isteyene yardımcı olabilirim :)
Merhaba,Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı
Ben DUKAN diyorum ama kendine güveniyorsan tabii...Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı