diyet

Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı:KK54:

Kac kilosun boy yaş bilgilerini yazarsan daha iyi taniyabiliriz seni.
Onun dışında bence yedikl.erini yapiyorsan sporunu burda paylasabilir, topikleri takip edip okuyarak gunden güne daha da bilgi sahibi olur ilerlersin inşallah

Onun dışında bence yedikl.erini yapiyorsan sporunu burda paylasabilir, topikleri takip edip okuyarak gunden güne daha da bilgi sahibi olur ilerlersin inşallah
Hemen hemen ayniyiz canim. Kilo 84.5 boy ben 171 desem de cevrem deki herkes daha uzin oldugumu soyluyor.173 mu desem acaba....

Hedefine guzelce ilerlersin insallah
Tşk ederim umarım

merhaba, kılololardan muzdaribim ofiste 9-19.00 çalısıyorumm boyum 1.68 kılom 61 sureklı yurumeye calısıorum gun ıcerısınde ofıste ama yınede olmuyor yahu bır onerınız tecrubenız varsa ıvedılıkle beklıyorum :)

http://www.diyetto.com diye bir site var. Ben ordaki diyet listesiyle 1.5 ayda 8 kilo verdim. Son 3 haftadır dikkat edemedim hatta akşam 9 da yemek yedim. Buna rağmen kilo almamışım.. Tavsiye ederim.. Kendi diyet yemekleri var... Ben 1.5 ay sadece ordaki yemek ve salatalarla beslendim.. Kesinlikle acıkmadan kilo veriyosunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 74

selam kızlaaarr ben de bu dertten muzdaribim nerdeyse her kadın gibi :mad: evde kendi kendime bişeyler denedim ama olmadı en fazla 1-2 kiloyla kalakaldım :KK17: şimdi sıra kitaplarda :KK70: eğlenerek zayıflama kitabını buldum internetten. gelsin ramazandan sonra ona başlicam kısmetse :KK36: bi de bunu deneyelim bakalım ne kaybederiz.. en fazla kilo kaybederim :KK71:

http://www.diyetto.com diye bir site var. Ben ordaki diyet listesiyle 1.5 ayda 8 kilo verdim. Son 3 haftadır dikkat edemedim hatta akşam 9 da yemek yedim. Buna rağmen kilo almamışım.. Tavsiye ederim.. Kendi diyet yemekleri var... Ben 1.5 ay sadece ordaki yemek ve salatalarla beslendim.. Kesinlikle acıkmadan kilo veriyosunuz
74 kiloydum. Şu an 65 kiloyum.. 5 kilom kaldığı için biraz daha esnek davranıyorum şu aralar diyetimde.. Kilo almadan ramazanı bitircem inşallah
32 yaşındayım.. 1.68 de boyum var

Zayıflamak istiyorum bana yardımcı olacak varmı:KK54:
Merhaba,
İstanbulda park sima diye biryer varmış, İzmir de çok ünlü. geçen sene beslenme uzmanı Gülşen hanım buraya gelmiş. Bir tanıdığım oraya başladı, kilo almasının sebebi hastalıkları yüzündenmiş, gülşen hanım onları ortaya çıkardı. Kız daha başlar başlamaz 4 kilo verdi

Benim eşim 100 kiloydu 1 yılda 35 kilo verdi.nasıl dayandı bilmiyorum ama yaptı yaptığı tek şey az yemek.hamur işi tatlı ekmek bunlar yok.sabah simit yiyordu.akşam az yemek yiyordu.1 yıl böyle yaptı ve kilo verdi

Arkadaşlar uzmanlar kilo vericek kişilerin protein ağırlıklı beslenmesini soyluyor... Bu da nedir sabahları kahvaltıda peynir yumurta süt bunlar hayvansal gıda olduğu için protein değeri var haliyle... Veya bir öğle yemeğinde 3-5 adet köfte yersiniz veya tavuk, balık üzerine birşey yersiniz yanında salatası... Akşam yemeğinde sebze yemeğinin içinde yine bir hayvansal gıda kullanılabilir... Yemeğin içinde et sevmiyorum diyenler için yeşil mercimek çorbası o akşamki protein değerini karşılayacaktır... Ben şuan bu düzene göre gidiyorum... Temmuz ayında 81 kiloyken eylül ayında spora başladım bir aylık spor salonuna uye oldum o sure zarfında 77 ye kadar indim şuan da da 76 yım.. Her zaman spora çıkamıyorum ama gün içinde mutlaka yuruyuş yapmaya çalışıyorum... Aslında iyi olanı yavaş kilo vermek ve bir sure verdiğin kiloda kalmak... En azından verdiğiniz kiloyu almazsınız.

X