• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet

Ya bende zayıflamak istiyorum 4-5 kilo versem super olcak oneriniz var mı?

Goji berry meyvesi sulu ve tatlıdır, tadı yaban mersini ve kirazın arasındadır. Goji berry kurt üzümü sağlığımıza çok faydası olduğu için hiçbir parçası ziyan edilmez ve kullanılır. Parlak kırmızı meyveleri lezzetlidir. Yapraklarından mükemmel bir çay yapılır. Ayrıca yapraklarından ve saplarından yağ yapılır. Kurutularak ta tüketilen goji berry meyve olarakta aynı değerlere sahiptir.

Goji Berry Çayı Tarifleri Ve Kullanımı
  1. Goji berry çayı 8 adet goji berry meyvesini bir fincan sıcak suyun içerisine atın. 5 dakika demlenmesi için bekleyin.isterseniz içerisine başka bitki çaylarıda ekleyebilirsiniz. Bu şekilde aç karnınıza sabah, öğlen , akşam olmak üzere günde 3 kez içmelisiniz. Kalan meyve posalarınıda tüketebilirsiniz. Ayrıca kendiniz hazırlamak istemiyorsanız hazırlanmış çay halinde paketlenmiş ürünleri tercih edebilirsiniz.
  2. Çay olarak tüketebileceğiniz gibi sade meyve olarak ta tüketebilirsiniz. Pretein ve mineraller açısından sade yada kurutulmuş olanı tüketmek daha sağlıklıdır. Aç karnınıza günde 3 defa 10 tane kurt üzümü yemelisiniz.
  3. Eczanelerde de bulunan satışı başlamış olan goji berry kapsül üzerinde bulunan kullanma kılavuzuna uyunuz.
  4. Ara öğünlerinizde bir kase yoğurdun içerisine 8-10 adet goji berry meyvesi katarak tüketebilirsiniz.
  5. GOJİ BERRY LİMON TARİFİ: 1 Kaşık goji berry tozu ile 1 limonu kabukları ile bir bardak suyun içerisine karıştırın ve 15-20 dakika demlenmesi için bekleyin. Aç karnına sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa içiniz.
6. 1 kaşık goji berry tozunu 2 bardak suyun içerisine koyunuz ve 1 kaşık toz zencefil ekleyin , 1 tane limon kabukları ekleyin ve demlenmesini bekleyin ve cam sürahiye koyun ve günde 3 defa olamak üzere tüketin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende yeni katıldım aranıza düğünüme 6 ay var ve 8 kilo vermek istiyorum. bana da yardımcı olacak kimseler varmı?

Back
X