posetcay ve hasretim öncelikle cevap yazdiginiz icin cok tesekkür ederimburaya süper diyet bilmem ne yazsaydim en az 100 kisi atlardi ama bana sizin gibi arkadaslarda yeter öncelikle bende size iyi zayiflamalar dileyim.Valla kizlar bugun benim ilk günümdü ve zorlandim diyebilirim ne yedigime gelince hic bisey ve evde suan islak kek mevcut gel beni ye diyo ama ben yemiycem
ya aslinda ögün yerine bi diyet ürünü icmeye basladim canim ama tamamiyle dogal bi ürün icinde yan etkisi olan yada kimyasal hicbisey yok hayatim ,sabah ögle aksam ondan ictim bugun sadece, aslinda bu tür seylere pek inanmam ama denemekte fayda vardir diye düsündüm umarim ise yarar
ya canim biri iyi diyo biri kötü diyotabikilo verdikten sonrada dikkat ediceksin her önüne geleni yersen tabiki fazlasiyla alirsinben bi ellili kilolara düssem dogumdan sonra bu kilo yapisti kaldi ne ileri ne geri:4aslinda bu urunde benim yemeklerime dikkat etmeme sebeb olucak diye umuyorum ömür boyu onu icerek yasamiycam ya zaten tadida igren yarin bile devam edebilicekmiyim bilmiyorum dogrusu:44:
Merhaba canım aynı durumdayız bi farkla ben çocuk doğurmadım ama kilom 62 ve yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ideal kilom 54 falan, ama anladım ki onu iç bunu ye kalori hesaplayla falan olmuyo bu iş. önce kendine neden kilo vermek istediğini sor, güzel olmak ve mutlu olmak için istiyosan kilo vermeye çalışırken mutsuz etme kendini. Gülmeyen zayıf bi yüzün olcaksa hiç verme daha iyi. Ben de diyete başlamadım ama karar verdim duygusal açlığımı yenmeye.Umarım ikimizde kurtuluruz bu kilolardan
öncelikle bu uzun maratonlu ve yorucu yolda başarılar dilerim.bende eylül ayında başladığım maratonuma sadece ama sadece 4 kilo vermiş olarak devam ediyorum.benim tek tesellim bu kış kilo almadın.yani eskisi gibi kış ayından 5-6 kilo alarak çıkmadım.1 kilo aldıysam diyet ve sporla geri verdim.ama bende havalar ısındı ya artık yürüyüşe başladım yediklerime daha dikkat edip akşamlarıda okulumuzun bayanlar için özel açtığı spor salonuna gideceğim.cuma nasipse başlayacağım spora.akşam 6 da başlıcakmış.gündüzde 1 saat yürüyüş.akşam 6 dan sonrada yemek yok.sadece meyva.en önemliside 3 litre su içeceğim.ben bu şekilde sanırım yaz ayına (hazirana kadar) 5 kilo vermiş olarak gireceğim nasipse... hadi bol şans hepimize.burdan yazışalım.en azından desteğimiz bitmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?