diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

depresif polyanna

Canım kızım Defne'm ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.000
1.021
83
merhaba arkadaşlar.uzun süredir bu siteyi ve sizleri takip ediyorum.en sonunda sırf sizlerle motive olabilmek için üye oldum.ben 15 aylık evliyim ve 29 yaşındayım.küçük yaşlarımdan itibaren en büyük ve tek hayalim bebek sahibi olabilmek diyebilirim.ama eşim ve fazla kilolarım yüzünden bu isteğimi gerçekleştiremiyorum.çünkü eşim kilo vermeden hamile kalmamı istemiyor.o da çok istiyor çocuğumuzun olmasını ve benim kilolarım yüzünden çocuk düşünemediğimizi her fırsatta bana hissettiriyor.gelelim kilo hikayeme.aslında çok abartılacak bi kilom yok allaha şükür ama bu bile bana çok fazla.boyum 167 kilom 83 tü geçen aya kadar.ben bekarken eskiden yine 80 kilo civarındaydım ve dukan diyeti yaparak 15 kilo vermiştim.eşimle tanıştığımda şişman değildim yani.nişandı düğündü derken yavaş yavaş kilo almaya başladım.en büyük suçum baştan önlem almamak oldu.çünkü kilo almaya çok meyilli bi yapım var.evlendikten sonra nerdeyse 15 kilo aldım.eşimle tek kavga konumuz fazla kilolar.bana o kadar çok baskı yapıyor ki...özgüvenimi yerle bir etti 15 ayda.hep beni ezdi.en son kavgamızda bana senin böyle olman normalde benim işime gelir sana kimse dönüp bi daha bakmaz ne güzel işte ama ben senin sağlığını düşünüyorum dedi.insan eşini böyle aşağılar mı.hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi.ben de diyetisyene gitmeye karar verdim ve geçen hafta diyetime ve sporuma başladım.şu anda 79 kiloyum.hedefim 60 kilo olmak.her hafta diyetisyen randevusundan sonra gelişmeleri size yazacam.birbirimize destek olalım.motive edelim birbirimizi.ben de bir gün inşallah öncesi ve sonrası resim paylaşabilirim.inşallah en kısa sürede istediğim kiloyu verir ve bir an önce bebek hayalime kavuşurum.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

MERHABA

ınsallah ıstedıgınız kıloya ulasırsınız. esınızde sızın saglıgınız ıcın solemıs bunu dusunmesıde onemlı. Bende yaza dugunm var ınsallah 58 olmak ıstıyorum suan 72 yım. sureklı al ver yapıorum.
diyetısyenınız ne verdı merak ettım dogrusu

insallah canım ya bende aksam yogurrt kurunu yapıyorum bıde ısten cıkmadan 5,30 da kafleks yıyorum aksam yemegı yemıyorum bıde bole denım dedm.

aksam yatmadan once yaıyorum 4 kasık yogurt yarım lımon 1 cay kasıgı pul bıber. ıdrara cıkarıyo sabaha kdr yag yakıyomus denemekde fayda var.
bırde sabah ac karnına ılk bardaga lımon sıkıp ıcıyorm onuda yapabılırsınız.

yoğurt kürüyle ılık limonlu suyu ben de yapıyorum.faydası oluyor kızlar.bir haftada tam bir kilo yağ kaybettim.kas ve su kaybı yok.bu sabah 78.800 geldim.400 gr daha vermişim.hadi bakalım gitsin kilolar.şimdi size detoks çayı tarifini de yazacam.

merhaba
bende 2 senelik evliyim ve 75 kilodan 98 kiloya kadar çıktım eşim ile iddia ya girdik dün başladım bende bizde bebek istiyoruz bu yüzden zayıflamam lazım bende aranızdayım yani inşallah başarırız
amacımız bi valla canım,her şey önce sağlık sonra da bebek için.inşallah allah gönlümüze göre verir.

yoğurt kürüyle ılık limonlu suyu ben de yapıyorum.faydası oluyor kızlar.bir haftada tam bir kilo yağ kaybettim.kas ve su kaybı yok.bu sabah 78.800 geldim.400 gr daha vermişim.hadi bakalım gitsin kilolar.şimdi size detoks çayı tarifini de yazacam.

masallah cnm bende ıncelldıgımı hıssedıyorum tartım bozuk yenı alana kdr bı cozum bulucam :) detoks cayını beklemedeyım

DETOKS ÇAYI
3 litre su
1 bağ maydanoz
1 kök zencefil
1 soğan
10 çubuk tarçın
dilerseniz limon

3 litre suya maydanozu,dörde bölünmüş soğanı,ikiye bölünmüş zencefili ve 10 çubuk tarçını atıp kaynatıyoruz ve kaynayınca 3 dk soğumaya bırakıyoruz.sonra süzüp 1 buçuk litrelik şişelere doldurup iki günde tüketiyoruz.

ilk hafta ilk iki gün sadece ve sadece haşlanmış ya da fırında yağsız tuzsuz patates (baharat serbest) ve detoks çayı içiliyor.sabah öğlen akşam patates yani.tabi ek olarak 1 litre daha su.yeşil çay ve sade maden suyu.sonra ki iki gün sabahları nesfit süt,öğlen tavuk ızgara ve salata yağsız tuzsuz tabi,akşamda çorba ve salata.detoks haftası bu kadar.bir de günde 50 mekik ilk iki gün,son iki gün de 45 dk yürüyüş ve 50 mekik.

Son düzenleme:
ilk hafta ilk iki gün sadece ve sadece haşlanmış ya da fırında yağsız tuzsuz patates (baharat serbest) ve detoks çayı içiliyor.sabah öğlen akşam patates yani.tabi ek olarak 1 litre daha su.yeşil çay ve sade maden suyu.sonra ki iki gün sabahları nesfit süt,öğlen tavuk ızgara ve salata yağsız tuzsuz tabi,akşamda çorba ve salata.detoks haftası bu kadar.bir de günde 50 mekik ilk iki gün,son iki gün de 45 dk yürüyüş ve 50 mekik.

cay güzelde detoksu bılemedm ya dıyetsyende bole bıse verdıgıne sasırdım ben cok gıttım hep az az yemek verırdı :)

dene bakalım guzel olursa bende baslarım

kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorum :( Nasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi ;) Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Ama lütfen topik aktif olsun daha önce de yazıyordum bazı topiklere ama iki gün yazıp üçüncü gün vazgeçiyorlar ve motivasyon kırılıyor ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah ;)

kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorum :KK43: Nasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi :KK66: Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Ama lütfen topik aktif olsun daha önce de yazıyordum bazı topiklere ama iki gün yazıp üçüncü gün vazgeçiyorlar ve motivasyon kırılıyor ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah :KK66:

hosgeldın..
bende ılk defa bı topıge yazdım benm uzun zamanım var vermek ıcın 12 kılo falan lahana suyunu ıcıyosun dmı sabahları onun tadı cok kotu ben zamnnda ne sular ne sular ıcdım ıyy.. :) suan sabah ılık suda lımonlu su ıcıyorum oda baya ıyı

kızlar bende geldim yalnızca iki ayım var 12 kilo vermek istiyorum :KK43: Nasıl olcak bilmiyorum ama yoğurt kürünün faydası var evet ben iki hafta denedim sonuç mükemmel belimden üç santim inceldi göbeğim benden önce gidiyordu artık biraz olsun indi :KK66: Ben lahana suyu kürü de yapıyorum onun da faydası var gerçekten yoğurt mu lahana mı derseniz açık ara lahana derim ..
Evet şu an itibarıyla 65 günüm var vre Bismillah :KK66:
hoşgeldin canım,ben her gün burdayım allah nasip ederse.bu kilolar öyle ya da böyle illaki gidecek :) ben de yılbaşını hedef koydum kendime.bi elbisem var dolapta giymek hiç nasip olmadı.yılbaşında onu giymek istiyorum.inşallah amacımıza ulaşırız.

cay güzelde detoksu bılemedm ya dıyetsyende bole bıse verdıgıne sasırdım ben cok gıttım hep az az yemek verırdı :)

dene bakalım guzel olursa bende baslarım
valla canım bana da garip gelmişti ama ben ilk dört günde tam bir kilo yağ kaybettim.demekki diyetisyenin bir bildiği varmış.bu hafta yeni listem var.onu da paylaşacam.

ikinci hafta,sabahları ya nesfit süt ya activia kahvaltı zamanı ya da normal peynir domates yeşillikli kahvaltı.ama kahvaltı bir ya da iki gün.çünkü nesfit ve activia daha çok yenmeliymiş.öğlen akşam da mevsim sebzeleri yanına da ya yoğurt ya salata.tavuk ızgara bir gün sadece ve yanına da salata olacak.sebzeler : portakallı enginar,bamya,bakla,kereviz,taze fasulye,pırasa,ıspanak.bir gün menemen tek yumurtalı.bir gün çorba salata.ara öğün olarakta armut ya da elma verdi.iki gün yine detoks çayı içilecek ama bu defa toplamda bir buçuk litre.bol su ve yeşil çay içilecek.sabahları ılık limonlu su,bir kuru kayısı ve bir ceviz.

valla canım bana da garip gelmişti ama ben ilk dört günde tam bir kilo yağ kaybettim.demekki diyetisyenin bir bildiği varmış.bu hafta yeni listem var.onu da paylaşacam.
ikinci hafta,sabahları ya nesfit süt ya activia kahvaltı zamanı ya da normal peynir domates yeşillikli kahvaltı.ama kahvaltı bir ya da iki gün.çünkü nesfit ve activia daha çok yenmeliymiş.öğlen akşam da mevsim sebzeleri yanına da ya yoğurt ya salata.tavuk ızgara bir gün sadece ve yanına da salata olacak.sebzeler : portakallı enginar,bamya,bakla,kereviz,taze fasulye,pırasa,ıspanak.bir gün menemen tek yumurtalı.bir gün çorba salata.ara öğün olarakta armut ya da elma verdi.iki gün yine detoks çayı içilecek ama bu defa toplamda bir buçuk litre.bol su ve yeşil çay içilecek.sabahları ılık limonlu su,bir kuru kayısı ve bir ceviz.

evet canım haklısın demek bldıgı var sonucta dıyetsyen bu arada ıstanbulda mısın nerde dıyetsyene gıdıyosun merak ettım. bende 1 hafta oldu ama 1,400 gram vermısım cok sevındım haftaya 1 haftalık ıznım var dıkkat etmeye calısıcam gene.
bende nesfıte baslıcam onu ıyı dıorlar ben kafleks yıyodum ama bı dıyetsyene sordum sakın dedı :)

Back
X