- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn :) tabiki beraber devam edelim.benim bugün 2.günüm tartida bi kilo gitmiş görünüyor :) puanlama sistemi nasil oluyo? senin boy kilo yaş kaç?merhaba arkadaslar.Ben de size katilmak istiyorum,kabul ederseniz.Pazartesi puan sistemine basladim.Almanya,da yasiyorum.
benimde hedefim 48 kilo olmak inşallah başarırız :) anladımm peki bu puan sisteminin listesi mi var nasıl hesaplıyoruz anlatırsan sevinirim :)boyum 1,57,yasim 39 ve 59,5 kilom.ilk hedefim 55 kilonun altina düsmek.Bu arada hosbulduk.Puan sistemi ilk anlattigimda zor gibi gelir ama ögrendikce kolay geliyor insana.yemeklere puan verilmis.Senin günlük bir puanin var, o puani asmaman gerekiyor.Mesala benim günlük puanim 18.kahvalti örnegi vereyim. 1 yumurta 2 puan, 1 dilim ekmek 2 puan,30 gr. beyaz peynir 1.5 .Toplamda kahvaltida giden 5,5.Geriye kalan 12,5 puan.sebze ve meyvelerin hemen hemen hepsi puansiz.istedigin kadar ye.ilgini cekerse daha ayrintili anlatirim.
merhaba hayırlı olsun umarım ıstedıgın hedeflere ulasırsın dıyet konusunda neler bılıyosun neler yaparsın orda ne yenır ne ıcılır once bıraz bunlarla baslayalım daha sonra bı yol cızerız :)merhaba arkadaslar.Ben de size katilmak istiyorum,kabul ederseniz.Pazartesi puan sistemine basladim.Almanya,da yasiyorum.
canım merha kılon fena degıl ama tabıkı ınsanın hedefı olunca ıs degısıyor hımmm genelde yedıklerın basında neler gelır ne yer ne ıcersın onlarla baslarsak yardımcı olabılırım ben 70 lerden ındım suankı kılom 55 en son 52 kıloydum bu aralar bıraz kacırdım hamur seker tatlı nutella sakın aman dıyım .Kızlar kilomdan mutlu değilim 7 kilo versem herşey mükkemel olucak şimdiki kilom 54 ne var bunda diyeceksiniz ama normal olsada ince olmayı çok istiyorum. Bana yol arkadaşı olabilecek var mı nasıl kilo verildiğini bilmiyorum Kcal dende hiç anlamam :)
ben hızla basladım arkadasım kalorı hesabı gıdıyorum tarıflerım cok yormuyo benı oglen mutlaka salata tuketmek gerekıyo aksamda bı haslama tavugum var hayırlısı sen nasıl basladın neler yapıyosun tarıflerın varmı..benimde boy 160 kilo 57 hedef 48 ben varim yarin başlayalim
:)
muhtesem spor arkadası yakaladım sonunda bende uzun zamandır spor yapıyorum fakat dogumdan sonra logusalık felan derken ara verdım hanı sporlan yapıyosun platesı ben pek sevmıyorum..Ben pazartesi basladim.60.5 kiloydum.Bugün tartildim tam 59 kiloyum.sonuc cok güzel benim icin.Haftada 3 defa spor salonuna gidiyorum.Arada bir kosuyorum.Puan sisteminde spor yaparsan ekstra puan kazaniyorsun yada puan biriktirebiliyorsun.Mesala arkadasina kahvaltiya gideceksin, öbür günler az yiyip puanini biriktiriyorsun.Kahvaltida o puanlari harciyorsun.
ben hızla basladım arkadasım kalorı hesabı gıdıyorum tarıflerım cok yormuyo benı oglen mutlaka salata tuketmek gerekıyo aksamda bı haslama tavugum var hayırlısı sen nasıl basladın neler yapıyosun tarıflerın varmı..
canim merhaba bugün 3.günüm tarti 56 gösteriyorben sabahlari bi dilim kepek ekmek 2 3 tane zeytin,1 haşlanmiş yumurta,azicik peynir ve maydonoz ara ögünlerde kahve ve bi tane meyve ile geçiştiriyorum akşam ise 6 yemek kaşıgı yemek (akşam menüsûnde ne varsa )ve salata yiyorum bi de günlük bır bardak elma kromlu çay iciyorum
sana puan hesabi nasil yapilir yaziyorum.kadin 7 puan.Yasi 18-20 olan 5, yasi 21-35 olan 4 puan, yasi 36- 50 olan 3 puan.Kilonun ilk rakamini hesapliyorsun.senin kilin 57 yazmissin.yani 5 puan.Boyu 160 cm altinda olanlar 1, boyu 160cm yada daha uzunlar 2 puan.Az hareketli olanlar 2, biraz hareketli olanlar 4, cok hareketli olanlar 6 puan.Bunlarin hepsini cevapla cikan sonuclari topla.Cikan sonuc senin günlük puanin.
canım merhaba spora yazılmakla çok iyi yapmışsın kilo vermeyi hızlandırır :) ben de 2 gün önce yürüyüşe başladım 1 saat yürüdüm ama biraz abartmışım sanırım bacaklarım inanılmaz hamlamış 2 gündür yürüyüşe de çıkamıyorumoda ıyı bende mutlaka (yesıl elma yıyorum yesıl cay), sabahları yesıl zeytın cerı domates salata bır dılm ekmek ıght ve yagsız bır kıbrıt kutusu peynır bu arada sporada yazıldım bugun hatta bır saat kadar yaptım cok zevklı oldu step felan yaptık topluca haftada 3 yada 4 kez gıtsem cok ıyı olucak ayrıca gun ıcınde arkadasım telefon actı spora yazılmak ıstıyomus oda bana fatblock onerdı oda suan 68 kılo 2 aydır kullanıyomus 7 kılo vermıs hatta ben yarın hemen ona baslıcam ......:) hıcbır yan etkısı yokmus 2aydır ıcıyorum cokta memnunum dedı dur ben yarın bı denıyım yazarım sana...
merhaba canım ben bu sabah saat 10 da spora gıttım ve 1.5 2 saat spor yaptım bendede hamlık var baya vucudum agrıdı ama spor hocam normal dedı ara verınce oluyomus fatblocka basladım spordan once ıctım baya bı ter attırdı bana ılacın faydasıymıs bu eger bu tempoyle gıdersem 10 gune 2 kılo verırmısım ama ılac muhtesem enerjı verıyo acayıp ter atıyosun yagları cayır cayır yakıyomus en cok yag gobek bolgesınde bırıktıgı ıcın gobege yuklenıyorum gun be gun yazıcam sana ılac ıcın arkadasım 2 aydır kullanıyo acayıp zayıflamıs bugun spora yazıldı benım gıttıgım yere orda uzun uzun konustuk ..canım merhaba spora yazılmakla çok iyi yapmışsın kilo vermeyi hızlandırır :) ben de 2 gün önce yürüyüşe başladım 1 saat yürüdüm ama biraz abartmışım sanırım bacaklarım inanılmaz hamlamış 2 gündür yürüyüşe de çıkamıyorumyarın yürüyeceğim inşallah geçerse ağrılar... ilaçlar faydalı olurmu ki sen bi dene ona göre bende karar veririm tatlım
![]()
tatlımm bende bugün 1 saat yürüdüm ve koştum hamlığım biraz azalmıştı iyi oldu :) ya sorma bende göbekten muzdaribim kilo alınca direkt göbek yapıyorum tabi bel ve mide kısımlarımda yağlandımerhaba canım ben bu sabah saat 10 da spora gıttım ve 1.5 2 saat spor yaptım bendede hamlık var baya vucudum agrıdı ama spor hocam normal dedı ara verınce oluyomus fatblocka basladım spordan once ıctım baya bı ter attırdı bana ılacın faydasıymıs bu eger bu tempoyle gıdersem 10 gune 2 kılo verırmısım ama ılac muhtesem enerjı verıyo acayıp ter atıyosun yagları cayır cayır yakıyomus en cok yag gobek bolgesınde bırıktıgı ıcın gobege yuklenıyorum gun be gun yazıcam sana ılac ıcın arkadasım 2 aydır kullanıyo acayıp zayıflamıs bugun spora yazıldı benım gıttıgım yere orda uzun uzun konustuk ..