• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Başlıyorum Yol Arkadaşı Arıyorum

merhaba nurgül 85. en kisa zamanda sana bende olan listeyi yazacagim.ben bugün tartildim 58,6 kiloyum.gecen pazartesi basladim ve 60,5 idim.3 defa spor salonuna gittim. bugün 1 saat yürüyüs kosu yaptim.haftada 3 defa mutlaka spor salonuna gidiyorum.önemli bir sey olmazsa tabi.

nurgül 85 sana yemeklerin puanini hesaplaman icin formul yaziyorum.kaloriyi 60 a bölüyorsun.yagi 9 a bölüyorsun.cikan sonuclari topluyorsun.örnek vereyim.100 gramlik bir üründe 80gr. kalori ve 5,5 gr. yag var.80 bölü 60 =1,33.
5,5 bölü 9=0,61.simdi cikan sonuclari topluyoruz.1,33 arti 0,61=1,94.bu sistemde örnegin senin puanin haftalik toplamda 140.bu 140 puani o hafta bitirmelisin.öbür haftaya aktaramazsin.

sagol.insallah.ben de istedigim hedefe ulasmayi diliyorum.ben dukan diyeti, isvec diyeti, kalori diyeti ve daha nice diyetler yaptim.hayatim diyetle geciyor.burda da ayni ordaki gibi yenip iciliyor.benim icin en uygun diyet , su anda yaptigim puan sistemi.hem saglikli, hem de fazla zorlamiyor beni.özellikle dukan ve isvec diyeti yaptigim icin cok pismanim.senin hedefin ne .
canım merhaba fatblock tq bugun 3 .gun baya ıstahımda zalmalar oldu oektatlı felan canım cekmıyo tekrar 52 olmak ıstıyorum fatbolck baya ıyıymıs epeyce zayıflatıyo arkadasım fatblockla 7 kılo verdı bende devam edıyoprum sen neler yaptın bugun..

tatlımm bende bugün 1 saat yürüdüm ve koştum hamlığım biraz azalmıştı iyi oldu :) ya sorma bende göbekten muzdaribim kilo alınca direkt göbek yapıyorum tabi bel ve mide kısımlarımda yağlandı :KK43: önceliğim şu fazlalıkları verip sıkılaşmak için egzersiz yapacağım.yaz tabi canım çok iyi olur bir ay kullan bi bakalım ne kadar fark olacak kilonda ilacın etkisiyle bende duruma göre alırım öpüyorum çokk :*
bugun spor yapamadım hava cok soguktu canım ıstemedı fakat evde egzersızlere devam ettım muzık eslıgınde tabıkı bebek uyuyanca :) bılıyomusun fatblock ıcmeye basladıgımdan berı tatlı ıstemıyo canım ve ıstahım sankı azaldı bu sabah tatlı vardı mutfakta yuzune bıle bakmadım yoksa hıc affetmezdım galıba ıse yarıcak fatblock ama arkadasım dedı 7 kılo verdım cok ıyı ılac dedı optum muck bu arada sen neler yaptın..

sagol.insallah.ben de istedigim hedefe ulasmayi diliyorum.ben dukan diyeti, isvec diyeti, kalori diyeti ve daha nice diyetler yaptim.hayatim diyetle geciyor.burda da ayni ordaki gibi yenip iciliyor.benim icin en uygun diyet , su anda yaptigim puan sistemi.hem saglikli, hem de fazla zorlamiyor beni.özellikle dukan ve isvec diyeti yaptigim icin cok pismanim.senin hedefin ne .
canım o dıyetler faso fıso benım arkadasım 2 ayda 7 kılo verdı fatblokc sayesınde bende basladım 1 hafat oldu ıstahım felan kesıldı tokluk hıssı uyandırıyor sende 10 gune tamamyayınca 1 kılo gıdıyo bakalım .

bugun spor yapamadım hava cok soguktu canım ıstemedı fakat evde egzersızlere devam ettım muzık eslıgınde tabıkı bebek uyuyanca :) bılıyomusun fatblock ıcmeye basladıgımdan berı tatlı ıstemıyo canım ve ıstahım sankı azaldı bu sabah tatlı vardı mutfakta yuzune bıle bakmadım yoksa hıc affetmezdım galıba ıse yarıcak fatblock ama arkadasım dedı 7 kılo verdım cok ıyı ılac dedı optum muck bu arada sen neler yaptın..
canim benim merhaba :) ben bugün azcik fire verdim :( kayinvalideme gittim o da masalah kek börek dayanamadim bi iki dilim aldim ama pışman oldum yarin telafi etcem artik :( bende bugün yürüyemedim gün boyu saganak yagmur vardi sanirsin gökyüzü delindi.. aa bebegn mi var masallah Allah bagışlasin kuzum :)yarin istikrari bozmicm sözz.. çok öpüorum..

canim benim merhaba :) ben bugün azcik fire verdim :KK43: kayinvalideme gittim o da masalah kek börek dayanamadim bi iki dilim aldim ama pışman oldum yarin telafi etcem artik :KK43: bende bugün yürüyemedim gün boyu saganak yagmur vardi sanirsin gökyüzü delindi.. aa bebegn mi var masallah Allah bagışlasin kuzum :)yarin istikrari bozmicm sözz.. çok öpüorum..
olur ole arada kacamak pısman olma bunlar yaptıgın dıyetlerın sadece bır odulu dıye dusun kendını rahatlat evet bı oglum var kucuk bebısım benım dunyam o benım ha bu arada ben hıc kek borek goresım gelmıyo ılac hepten tatlı ve ıstahımı kapadı bugun spordaydım spor hocam 10 gune 2 kılo gıder dıyo hızla yag yakıyo ılac ve aclık cok cektırmıyo tokluk hıssı verıyo ben kampanyasını yakaladım ılacın 6 ve 12 lı paketlerı var hedıye yanında bıtkı ve kılo kontrol cayı var arkadasım getırttı sıteden neler var neler cok ta uygun alıyosun hersey var ne ıstersen kozmetık makyaj cıltt urunu anne bebek urunlerı balık yagları multı vıtamın cok hesaplı cok neyse canım opuyorum kocaman...

merhaba nurgül 85.
sana simdi bazi ürünlerin puanlarini yaziyorum.1 yumurta 2 puan.1 dilim ekmek (60gr. gibi) 2 puan.1 dilim siyah ekmek 1,5 puan. 1 tost ekmegi 20gr. 1 puan.recel 5 gr. 0 puan.10 gr. 0,5 puan.5 siyah zeytin 1 puan.beyaz peynir 30gr. 1,5 puan.kaffe ve cay puansiz.margarin 5 gr. 1 puan.kasar peyniri yüzde 45 yagli 25gr. 2,5 puan.1 yemek kasigi yag 3 puan.meyve ve sebzelerin hemen hemen hepsi puansiz.ben puani olanlari yaziyorum.1 patates 2 puan.doyuncaya kadar yemek 4 puan.1 muz 1 puan.2 hurma 0,5 puan.1 taze incir 0,5 puan.8 kiraz 0,5 puan.1 erik 0,5 puan.100 gr. üzüm 1 puan.50gr. taze bezelye 0,5 puan.50 gr. misir konserve 0,5 puan.1 misir 1 puan.yarim kizarmis tavuk derili 370gr. 12,5 puan.yarim derisiz 280gr.5 puan.1 but derili 5,5 puan.derisiz 2,5 puan.lahmacun 7 puan.döner 15 puan.patates kizartmasi 100gr.6,5 puan.firinda 4 puan.120gr.derisiz tavuk kanadi 2 puan.doyuncaya kadar yemek 3 puan.100gr. köfte 6 puan.120gr.pismis 40gr. kuru makarna 2 puan.doyuncaya kadar yemek 4 puan.40gr.pirinc 4 puan.120gr. pismis pirinc 2 puan.180gr. pilav 3 puan.tabi yag ayri hesaplanacak.makarna ve pilav 240gramdan sonra 4 puan.yani doyuncaya kadar yemek.kiyma 30gr.1,5 puan.kiyma 100gr. 5 puan.cekirdek 5 gr.0,5 puan.10 cubukkraker 0,5 puan.tavuk gögsü 100gr. yemek yaparken yagi ayri hesaplaman gerekiyor.mesala ben ögle yemeginde 180gr.pilav,hazir corba ve salata yiyorum yada sebze yemegi 5 -6 puan yapiyor.salata ve sebzede sadece yag puan.istedigin kadar ye.genelde sebze yemeklerine 1 yemek kasigi yah koyuyorum 3 puan.bir tencere yemek 3 puan.tabi bazi sebzelere pirinc katiyorum o ekstra puan.ben hazir corba yapiyorum yukarida sana verdigim formülle puanini hesaplayabilirsin.ben en düsük kalori ve yag olanini aliyorum.1 porsiyon 250gr.corba 1 puan.sana kolay gelsin.simdilik bu kadar .aklima gelen bir sey olursa sonra yazarim.sormak istedigin bir sey varsa cevaplarim.

ca
canim benim merhaba :) ben bugün azcik fire verdim :KK43: kayinvalideme gittim o da masalah kek börek dayanamadim bi iki dilim aldim ama pışman oldum yarin telafi etcem artik :KK43: bende bugün yürüyemedim gün boyu saganak yagmur vardi sanirsin gökyüzü delindi.. aa bebegn mi var masallah Allah bagışlasin kuzum :)yarin istikrari bozmicm sözz.. çok öpüorum..
nım fırast bulup gıremedın herelde gozelerımız aradı :)

merhaba nurgül 85.
sana simdi bazi ürünlerin puanlarini yaziyorum.1 yumurta 2 puan.1 dilim ekmek (60gr. gibi) 2 puan.1 dilim siyah ekmek 1,5 puan. 1 tost ekmegi 20gr. 1 puan.recel 5 gr. 0 puan.10 gr. 0,5 puan.5 siyah zeytin 1 puan.beyaz peynir 30gr. 1,5 puan.kaffe ve cay puansiz.margarin 5 gr. 1 puan.kasar peyniri yüzde 45 yagli 25gr. 2,5 puan.1 yemek kasigi yag 3 puan.meyve ve sebzelerin hemen hemen hepsi puansiz.ben puani olanlari yaziyorum.1 patates 2 puan.doyuncaya kadar yemek 4 puan.1 muz 1 puan.2 hurma 0,5 puan.1 taze incir 0,5 puan.8 kiraz 0,5 puan.1 erik 0,5 puan.100 gr. üzüm 1 puan.50gr. taze bezelye 0,5 puan.50 gr. misir konserve 0,5 puan.1 misir 1 puan.yarim kizarmis tavuk derili 370gr. 12,5 puan.yarim derisiz 280gr.5 puan.1 but derili 5,5 puan.derisiz 2,5 puan.lahmacun 7 puan.döner 15 puan.patates kizartmasi 100gr.6,5 puan.firinda 4 puan.120gr.derisiz tavuk kanadi 2 puan.doyuncaya kadar yemek 3 puan.100gr. köfte 6 puan.120gr.pismis 40gr. kuru makarna 2 puan.doyuncaya kadar yemek 4 puan.40gr.pirinc 4 puan.120gr. pismis pirinc 2 puan.180gr. pilav 3 puan.tabi yag ayri hesaplanacak.makarna ve pilav 240gramdan sonra 4 puan.yani doyuncaya kadar yemek.kiyma 30gr.1,5 puan.kiyma 100gr. 5 puan.cekirdek 5 gr.0,5 puan.10 cubukkraker 0,5 puan.tavuk gögsü 100gr. yemek yaparken yagi ayri hesaplaman gerekiyor.mesala ben ögle yemeginde 180gr.pilav,hazir corba ve salata yiyorum yada sebze yemegi 5 -6 puan yapiyor.salata ve sebzede sadece yag puan.istedigin kadar ye.genelde sebze yemeklerine 1 yemek kasigi yah koyuyorum 3 puan.bir tencere yemek 3 puan.tabi bazi sebzelere pirinc katiyorum o ekstra puan.ben hazir corba yapiyorum yukarida sana verdigim formülle puanini hesaplayabilirsin.ben en düsük kalori ve yag olanini aliyorum.1 porsiyon 250gr.corba 1 puan.sana kolay gelsin.simdilik bu kadar .aklima gelen bir sey olursa sonra yazarim.sormak istedigin bir sey varsa cevaplarim.

çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu :) nasıl gdio peki varmi kilo durumunda degişim?

merhaba nurgül 85.benim gayet iyi gidiyor.bugün 11. günüm ve 60,5 kilo ile baslamistim.bugün tartildim 58,3.dün 58,1 idim.sanirim dün puanimi astim ve bugün normal puanimdan az yiyip, dengelemem lazim.dogru yapildiginda gercekten ise yariyor bu diyet.senin nasil gidiyor.

merhaba nurgül 85.benim gayet iyi gidiyor.bugün 11. günüm ve 60,5 kilo ile baslamistim.bugün tartildim 58,3.dün 58,1 idim.sanirim dün puanimi astim ve bugün normal puanimdan az yiyip, dengelemem lazim.dogru yapildiginda gercekten ise yariyor bu diyet.senin nasil gidiyor.
benim çok iyi gitmio 57 ile başladim 56 da kaldim.5 gün oldu sadece bir kilo verebildim havalar yagmurlu yürüyüş te yapamiorum. ne güzel vermissin bi de senin puan sistemini bi deneyeyim

1 hafta dene bakalim.belki iyi kilo verirsin.su icmeyi unutma.en az 1,5 litre su icmen lazim.her diyette oldugu gibi.

Kızlar müjdem var 1 Günde tam tamına 3 kilo verdim hemde zevkle hiç zorlanmadan :) işin aslına giriyim evimde yalnızdım sabah kalktım kahvaltı hazırlamaya üşendiğim için yapmadım sevdiğim kıpır kıpır şarkıların listesini yaptım dans ede ede akşam bi baktım 3 kilo gitmişşşş akşamda acıktım azıcık kraker atıştırdım bu arada gün boyunca bol su içtim :)

canim merhaba :) evet ya nette sıkıntı vardi o yûzden giremedim.Neler yaptin bakalim kuzucum :)
napım canım benım bugun bebegım bıraz rahatsızdı ona bıraz canım sıkıldı ısal oldu dıs cıkarıyo onla ugrastım sabah spordaydım bu arada fatblock sayesınde 1 kılo gıttı elveda kılolarrr :) sen nasılsın neler yaptın.

merhaba kizlar.bes saatten beri ayaktayim.kahvaltimi yapiyorum.aslinda iyi bir kahvaltiyi hak ettim ama maalesef yapamiyorum.sabah 2,5 saat calistim.isten hemen sonra 40 dakika kosumu yaptim.sonra spor kulübüme gittim ve yarim saat te orda spor yaptim.eve geldim ve tartildim.nihayet uzun zamandir ilk defa 57 leri gördüm.bügün itibari ile 57,9 koiloyum.diyette 12. günüm .basladigimda 60,5 idim.

kızlar nasıl bi diyet uygyuluyosunuz banada söyleyin zayıflamak istiyorum ya offfff

Back
X