• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete Başlıyorum

ViosLy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
15
0
16
İstanbul
Diyete Başlıyorum 1 haftada 10 kilo verdiren bir diyet eğer 1 haftada 10 kilo verirsem sarkma ve çatlak oluşucakdır daha 19 yasındayım ve şimdiden vucudumda çatlaklar var daha fazla olmasını ıstemıyorum bunu nasıl engellerım acıl kılo vermem gerek boyum 1.59 yasıtlarıma gore kısayım :( kılom 59.3 kızlar önerınız varsa sunu yap catlak olmaz felan solersenız sevınırım..

Canım meraba oncelikle bir haftada 10 kilo vermek hiç sağlıklı değil illaki çatlak olur ve bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü gırtlağıma sahip cikimiyorum en uzun diyeti bir gun oluyo dayanamiyorum ve su lanet catlaklar bende de var ve ben daha 15 yasindayim biktim ama onunda caresi bulunur umarim

Cilt doktoruna gittiğimde kilo verirken çatlak oluşmaması için ne yapmam gerektiğini sordum. Bol bol su tüketmemi, çatlak oluşabilecek bölgelere hergün nemlendirici sürmemi söyledi. Bir de masaj yağı verdi. Ama tüylenme problemim olduğu için kullanmaya korktum ben. İkisini de sürmedim. Masaj yağı dediğim de badem yağı zeytinyağı gibi yağların karışımı. Tüylenme sorunun yoksa böyle yağlar kullanabilirsin.

Back
X