Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun :) Ne diyeti? Bi de kaç kilo, ne kadar sürede vermek istiyorsunuz?arkadaslar diyete basladim benimle beraber yapmak isteyen varmi
Ben de başladım bugün kısmetse. Ama yediklerim az mı çok mu pek anlayamadım![]()
Hedef kac kg
7 kilo vermem lazım :)
Hedef kac kg
Ben yediklerimi azaltarak kilo vermeye çalışıyorum. Yeşil çay ve ara öğün ekledim bir de hayatıma. Egzersiz de yaptım bu akşam inşallah başarırım.Ben dogumdan sonra cok kilo aldim.! Artik rahatsiz oluyorum kurtulmam lazim sadece az yiyerek zayiflacam sen ne diyeti yapiyorsun
Ben hafta sonu çalışmadığım için geç uyandım :) öğlen kahvaltı etmiş oldum o yüzden. 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 3 zeytin 3 parça göbek yaprağı 4 dilim domates küçük bir parça simit 1 dilim de kepek ekmeği 1 çay bardağı şekersiz çay içtim. Ardından da 1 kupa yeşil çay. 3 saat sonra 6 adet çiğ badem 4 adet findik 2 adet kayısı 5 6 tane de kuru üzüm yedim. 1 saat kadar sonra da 1 adet tek şekerli türk kahvesi. Az önce de akşam yemeği yedim. Onda da 1 adet haşlanmış tavuk but ve salata :) İlerleyen saatlerde yine bir kupa yeşil çay içer ve 1 tane meyve yerim sanırım. Egzersiz de yapacağım hayırlısı :)Evet kızlar nerdesiniz bugünkü menumu soylucem
Sabah elma sirkesi ile bal karisimi kur yaptım içtim
Oglen patates kizarttiydim cocuklara 4 çatal batirdim bir haslanmis yumurta zeytin peynir bir tutamda maydanoz yedim iki dilim tam buğday ekmek sekersiz 3 barda cay içtim yarim saat sonra 1 lt suyumu içtim
Öğle Yemeği nden 1.5 saat sonra parkta 35 dk spor yapabildim misafir geldi yoksa bir saate tamamlicaktim bir lt rede elma sirkeli su ictim ama sirkesi hafifti
Aksam menum
Bamya ve patates yemeği yaptim yanında yogurdum da olur onpardan yerim .Bugün 3 lt suymu icerim
21:00 meyva yada cay icebilirummm
Ben 6-7 kilo kadar vermek istiyorum. Çalışıyorum ama masa başı çalıştığım için hareketlerim yetersiz kalıyor. Bakalım cuma günü başladım diyete önümüzdeki cuma umarım 1 kilo vermiş olurum en azından. 62 kiloydum cuma günü inşallah 55 56 yi görmek istiyorum. Üst bedenden kilo alıyorum ben o da beni iri yarı gösteriyor hayırlısı inşallah veririz. Siz ne zaman başladınız diyete?TE="okeanoss00, post: 45887294, member: 421127"]Ben hafta sonu çalışmadığım için geç uyandım :) öğlen kahvaltı etmiş oldum o yüzden. 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 3 zeytin 3 parça göbek yaprağı 4 dilim domates küçük bir parça simit 1 dilim de kepek ekmeği 1 çay bardağı şekersiz çay içtim. Ardından da 1 kupa yeşil çay. 3 saat sonra 6 adet çiğ badem 4 adet findik 2 adet kayısı 5 6 tane de kuru üzüm yedim. 1 saat kadar sonra da 1 adet tek şekerli türk kahvesi. Az önce de akşam yemeği yedim. Onda da 1 adet haşlanmış tavuk but ve salata :) İlerleyen saatlerde yine bir kupa yeşil çay içer ve 1 tane meyve yerim sanırım. Egzersiz de yapacağım hayırlısı :)
Güzel senin hedefin kacti unuttum .gerçi calisiyormusun kolay verirsin bence dikkat ettinmi beslenmene tmm.Ben ev hanimiyim iki cocuk var 85 kiloyum bu hafta verdimmi vermedimmi belli olacak.ben diyet guluklerinde 9 mart hazirana kadar zayiflamaya varmisiniz o gruptayim ama benim kilom fazla 20 25 kilo vermek istiyorum. Artik herşey den tat almak mutlu olmak istiyorum.
Boyum uzun değil 1.64 cm o yüzden fazla. Hem de daha çocuğum yok canım. Sen dogumlardan sonra almissindir verirsin inşallah birbirimizi motiveye ederek azaltırız inşallah.Ben bir ay oladu üç kilo vermistim bir hafta biraz kacamak olunca geri aldim bir kiloyu tam bir ay oncesi hormon ilaçları kullandim 27 gündür birazds ondan cok yavaş verdim yoksa ben 4 kilo vermis olmam lazimdi pes etmicem bu metobalizma yi yola getireceğim.ozaman ben de cuma tartiliyim kilo bildiriyim.ins herkes istedigi kiloya ulaşır. Kilon cok iyimis canim darisi bize inş
Evliyim canim 27 yaşıma gireceğim hazıranda insallah :) 10 aylık evliyim henüz ama eşim başka bir ilde görev yapıyor kısmetse önümüzdeki ayıl tayini çıkacak diye bekliyoruz.Bende evlendigimde 60 kilodaydim 12 yilda bu kiloya ulastim istem disi 4 ayda 7 kilo almistim.bu 12 yil icinde 3 defa 9-10 kg verdim aldim bu sefer saglikli bir sekilde vermek istiyorum inş. boyum seninkinden küçük canim 1.51 boyuma göre 47 kg olmam lazim ben bir 70 lileri görmek sonrada 60 olsam yeter 60 sada dustummu 55 kiloyu çooook taan isterim Hımm mm nasill iyi olurdu inş yaa olacak ya olacak başka carem yokk herşey saglik için. Sen evlimisin kac yasindasin