• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen bozuntusu ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum

Dr bozuntuları insan müsveddeleri...
Dr diye istediğini söyleme hakkı var sanan ama gerekli bilgiyi vermekten görevini yapmaktan aciz olan tür bunlar.
4 gözümle tükenmelerini bekliyorum.

En hassas olduğum konu o yüzden duramadım.
Dr un görevi gelmişi geçmişi karıştırmak yargılamak falan mı?
Hiç dr görmesek...

Bir devlet hastanesine gidip insülin direnci olduğunu söyleyip yardım alabilirsin. Mükemmel dr larımız var allah onlardan razı olsun ilimlerini artırsın.

Dr gitmek şart değil biraz araştırıp bunun ne olduğunu nasıl olduğunu öğrenirsen ve herşeyi yapmaya hazırım dersen tek başına da aşabilirsin.
Bunu yapan çok insan var.

Bunun için sana yardımcı olacak kuruş para almayan candan gönülden insanlar var KK da.
Diyet gruplarını, diyet günlüklerini, zayıflama yarışmalarını mutlaka incele.
Bana da rastlarsın gelirsen :)

KK nın reklamını kendi üyesine yaptım başgan bunu görür inşallah :)) işim hep ahret hep

Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum
İnsülin direncin yüksek değil bu değerle ilaç vermezler kilo verdikçe insülin direnci de düşer. Tiroit antikorlarlarınıza baktırdınız mı? Önceki konunuzda da söylemiştim

Densizlik etmiş.Ama belkide size gaz vermek için de söylemiş olabilir.Ağzının payını vereceksiniz nasılsa o zaman görür o 😉

Kilonuz icin insülin direnciniz normal, yani bu kiloda zaten daha düşük olmasi beklenmezdi.
Maddi durumunuz yeterliyse elinizdeki degerlerle baska bir diyetisyene gidin, eş zamanlı olarak spor da yapin, bu sekilde verilmeyecek bir fazlaniz yok.

Kilonuz icin insülin direnciniz normal, yani bu kiloda zaten daha düşük olmasi beklenmezdi.
Maddi durumunuz yeterliyse elinizdeki degerlerle baska bir diyetisyene gidin, eş zamanlı olarak spor da yapin, bu sekilde verilmeyecek bir fazlaniz yok.

Bugün 400 kalori almışım biraz aşırı az olmuş ama 1500 altı almaya calisicam hep bu kadar az olmayacak tabi zararlı biliyorum . 5 km de yürüyüş yaptım hergün böyle yaparsam inanıyorum başarırım . Şekeri ve ekmeği tamamen kestim. Vücuduma bugün asla girmediler ve girmeyecekler

Dr bozuntuları insan müsveddeleri...

umarım bu sözünüz konudaki doktoradır, çoğul konuşmuşsunuz ama neyse.

konu sahibi ben hiç zayıflamak için gitmedim ama beslenme düzeni için gittiğim diyetisyenler hep özeldeydi, hastane de değil bildiğiniz kendi ofisinde çalışanları daha iyi buluyorum. maddi imkanınız varsa değerlendirin derim. hatta uzaktan diyet programı uygulayanlar bile var çok başarılılar.

Bir devlet hastanesine gidip insülin direnci olduğunu söyleyip yardım alabilirsin. Mükemmel dr larımız var allah onlardan razı olsun ilimlerini artırsın.

Şöyle de yazmışım ama orayı okumamış olabilirsiniz.
Tabiki bu tür dr lar için çoğul yazdım. Tek değiller çünkü.
O hakkı diploma vermiyor hiç birisine.

umarım bu sözünüz konudaki doktoradır, çoğul konuşmuşsunuz ama neyse.

konu sahibi ben hiç zayıflamak için gitmedim ama beslenme düzeni için gittiğim diyetisyenler hep özeldeydi, hastane de değil bildiğiniz kendi ofisinde çalışanları daha iyi buluyorum. maddi imkanınız varsa değerlendirin derim. hatta uzaktan diyet programı uygulayanlar bile var çok başarılılar.

Ayrıca insülin direnciniz var gibi ek ilaç başlamak da gerekebilir ( xxxx yararlı olabilir ) tiroid hormonlarınıza da bakıldı mı? İnsülin direnci için öncelikle endokrine gitmenizi öneririm çünkü zayıflamak sizin için biraz zor olabilir takviye gerebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X