- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kan tahlili yaptırmistim sağlık ocağında insulin direnci en çok 2,5 olmalıyken benim 3,57 çıkmış. Glukoz da 100 olmalıyken benim 102 çıkmış . Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmadım boy 176 kilo 90 . Hiç böyle olmamıştım. Neyse yeni başladım diyet ve spora tekrardan . Sağlık ocağındaki doktor başka bir sağlık ocağındaki diyeyisyeni önerdi . Neyse gittim doktor hiçbirşey sormadan başladı bu kiloya hiç çıkmamalıydın., yatkınlık var belli sen 80 e çok zor inersin 75 olursan Allah a şükret. 65 asla olamazsın . Incecik olmalıydın filan deyip haftaya yediklerini yaz getir diye boy kilo ölçüp yolladi . Ben hayatımda hiç 90 olmamışım 75 lerdeydim gelmiş bana 75 olursan şükret kilo veremezsin sen dedi . Birdaha gitmem. Bu Ne biçim doktor ya böyle şey olur mu saçmalık .
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum
Iyi bir diyetisyen e ihtiyacim var bu insulin direnciyle nasıl kilo vereceğim ben . Yürüyüş yapıyorum bacaklarim kaval kemiklerim çok ağrıyor yinede gidiyorum . Doktor a aşırı sınır oldum