Maalesef öyle.Ahaha şimdi bir dakika hem diyetisyen hem de onun kuzeni size mi aşık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef öyle.Ahaha şimdi bir dakika hem diyetisyen hem de onun kuzeni size mi aşık![]()
İzlemeliyim bunuHayır araya kuzeni giriyor![]()
Konu sahibide blair waldorfAdeta gossıp gırl dizisi ve diyetisyen Chuck bass.![]()
Araya girenler var da kuzen değildi diye biliyorum beklentinizi bu yönden karşılamayabilirİzlemeliyim bunu
Çok kilom yoktu.abarttım.herkeşler bana aşık mıdır bilinmez ortada kanıt var.Diyetisyene neden gidiyordunuz? herkeşler bana aşık
Arkadaşlar,daha önce diyetisyenimle problemlerimi yazmış maalesef alay konusu olmuştum.olay şu noktaya geldi:suç duyurusunda bulundum.şöyle ki;diyetisyenimin ofisinde tanıştığım kuzeniyle instagramda iki lafın belini kırdık.kuzen evliymiş ve çıkma teklifi etti.reddedip engelledim.mesajları sildim.diyetisyen yazıştığımızı öğrenmiş kuzeniyle.aradı öldürme tehditi ve hakarette bulundu.ne yaziyon lan adama dedi.o bana teklif etti dedim. neeey mesajlar duruyor mu dedi.sildim dedim inanmıyorum dedi küfretti.suç duyurusunda bulundum.son olarak benden elimde ses kaydı olduğunu öğrendi.özür dilemesini söyledim instagramda.aradı buluşmak istediğini söyledi.istemiyorum dedim.beni gelip çalıştığım yerde görmeye ikna etti.çalıştığım yere geldi.içeri girmedi.arabayla alıp gitmek istedi.güvenlik görevlisi müdehale etti.polis suç duyurusunu pazartesi savcılığa yollamış.bu olayı anlatayım mı savcıya?yoksa acaba gerçekten niyeti özür dilemek miydi?güvenlik görevlisine kartvizit bırakmış.
Ben senarist olarak varım bu konuda. Dizi yapıcam konuyu ve yorumlarıKonu sonunda konu sahibine herkeş aşık olma olasılığı mevcuttur
Sonra birbirimize girmeyelim![]()
Hayal dünyası da nasıl bir ifadedir?ne biliyorsun yalan söylediğimi.anlattığım gibi oldu o mesajı eylülde yazmıştım.6 ayda olaylar bu noktaya geldi.adam tehdit etti.şimdi de çalıştığım yerde karşıma çıkıyor.basit mesele değil.Daha önce bu konuda yazdığınızı belirtmişsiniz ama konularınız arasında böyle bir şey yok. Yeni üyesiniz bu ikinci konunuz zaten.
Şu konu aklımda kalmıştı, bu siz misiniz? Aynı dağınık anlatım, aynı hayal dünyası, bence sizsiniz.
Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor...www.kadinlarkulubu.com
Hani kanıt ben görmedimÇok kilom yoktu.abarttım.herkeşler bana aşık mıdır bilinmez ortada kanıt var.
Hani kanıt ben görmedim![]()
Hayal dünyası da nasıl bir ifadedir?ne biliyorsun yalan söylediğimi.anlattığım gibi oldu o mesajı eylülde yazmıştım.6 ayda olaylar bu noktaya geldi.adam tehdit etti.şimdi de çalıştığım yerde karşıma çıkıyor.basit mesele değil.
ve dünyada kimsenin ona aşık olmadığı yeşilkalpAhaha şimdi bir dakika hem diyetisyen hem de onun kuzeni size mi aşık![]()
Değil hayal ürünü değil.iyi ki savcı değilsinizvalla şu anlattıklarınız eski (üyelikleriniz de bu da) hayal ürünü değilse ben eşeğim yazacağım nick altına.
Ha bu sizsiniz yani tamam anlaşıldı acil psikiyatriye ilişinHayal dünyası da nasıl bir ifadedir?ne biliyorsun yalan söylediğimi.anlattığım gibi oldu o mesajı eylülde yazmıştım.6 ayda olaylar bu noktaya geldi.adam tehdit etti.şimdi de çalıştığım yerde karşıma çıkıyor.basit mesele değil.
Hayal ürünü değil bunlar.gerçekten sinirleniyorum.olay savcılığa gitti.Ha bu sizsiniz yani tamam anlaşıldı acil psikiyatriye ilişin![]()