Diyetisyen kontrolünde diyet

parcalandim

Allah bizimle beraberdir..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
161
170
303
Merhaba kızlarrr,

Yaklaşık 8 yıldır gitgide artan kilolarımdan artık çok bunaldım. Eşim sağolsun ben seni böyle de seni çok beğeniyorum. Sadece sağlığın için zayıfla, sana birşey olacak diye korkuyorum diyerek gaza getirdi beni :) 2 haftadır diyetteyim elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Hergün işe yanımda kocamaan bi poşetle geliyorum. Ve bu süreçte bana birlikte ileryecek arkadaşlar arıyorum. Diyette motivasyon çok önemli. Hadi birbirimizi motive ederek sağlığımıza kavuşup zayıflayalım.

Başarılar diyorum hiç pes etme istediğin kiloya ulasczksin eminim kilo vermek çok kolay sadece irade istiyor onuda yendinmi tıkır tıkır gider kilolar :)

Az önce tartıdan geldim. 750gr gitmiş çok uyduğum halde. geçen hafta 1kg ödem varken 250 gr ödem azalmış.

Başarılar diyorum hiç pes etme istediğin kiloya ulasczksin eminim kilo vermek çok kolay sadece irade istiyor onuda yendinmi tıkır tıkır gider kilolar :)

Öncelikle teşekkür ederim tatlım. walla canımın istediği hiçbirşeyi yemiyorum. bana uzatılan birşeylerin ucundan bile almıyorum.

merhabalar. diyetisyene mi gidiyorsunuz?
ben de 12 haftadır gidiyorum. çok faydalı oldu.
inşallah siz de sonuç alırsınız. dediğiniz gibi motivasyon çok önemli bu işte

merhabalar. diyetisyene mi gidiyorsunuz?
ben de 12 haftadır gidiyorum. çok faydalı oldu.
inşallah siz de sonuç alırsınız. dediğiniz gibi motivasyon çok önemli bu işte

Evet diyetisyene gidiyorum. Hastanede çalışıyorum zaten o yüzden de şanslıyım o konuda ama şimdiye kadar başla bikaç gün sonra bitir diyetlerinden sonra tekrar diyetisyenin yanına gittim. Olumsuz yorumlara artık kendimi kapattım. Duymazlıktan geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…