Diyetisyen kontrolünde ilk 15 kiloyu vermek

Merhabalar doğru karar vererek diyetisyene başladım İlk hedefimiz on beş kiloyu vermek Diyetime destek olarak spor olacak
Öncelikle kolay gelsin. Kilo vermek çok kolay olmuyor azim sabır istiyor. Bir anda almadığımız için bir anda veremiyoruz iradenizi bozmayın diyetisyenle veriyor mussunuz sizi zaten iyi şekilde yönlendirecektir.Bende ilk başladığımda sadece 1 kilo mu vermişim demiştim. Hemen gitsin istiyordum çünkü. Ama zaman geçtikçe verdikçe insan motive oluyor. Sporla destekle yürüyüş vs çünkü verilen kilo gerçekten kalıcı oluyor. Bazen bırakıyorum yada mola veriyorum bir kaç gün yiyorum değişiklik göstermiyor sporla desteklendiği için bu benm tecrübem tabiki.

Merhabalar doğru karar vererek diyetisyene başladım İlk hedefimiz on beş kiloyu vermek Diyetime destek olarak spor olacak
Merhaba doğru karar vermişsiniz... işi bilen biriyle yolda ilerlemek daha sağlıklı ; ben hep kendim yapıp verip almıştım vücudu mahvetti al ver dengesi....2 ayda bende 11 kg verdim canım diyetsiyenimin desteği ile. Yılmayın pes etmeyin mutlaka güzel sonuç alırsınız

100 GÜNLÜK DİYETİM

1.GÜN

Uyanınca 1bardak

Kahvaltı 09.00
1 bardak açık çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynirli tost
2 salkım domates yeşil biber
Tere roka

Ara
10.30
1 kupa sade nescafe

11.00
2 kaşık yoğurt

Sayfaları dolaşmak güzel fakat yazmak zor geliyor Diyetisyen yediklerini yaz dedi Görmem lazım dedi Hala onuda yazmadım Yeni birine başlıyacağım Neden :işsiz::skandal:Evime yakın Çünkü aynı sitedeyiz (işyeri) Git gel derdi olmasın diye 4.diyetisyenim Vay giden paralarım Hele bir tanesi uçmuş kattan komşum Aylık 1 ile 2 bin arası ürün veriyor Aldım mı hayır:KK20: Normal ücretini verdim çıktım Asla kullanmam dedim Sağlık o kadar ucuz değil hele bu zamanda Yanlız beslenme alışkanlığım ciddi şekilde oluştu Süper :KK5::işsiz::KK70:

Son düzenleme:
Bir beden düşmüşüm Eski kıyafetlerim olmaya başlamış güzel süpriz oldu Akşam yemeğe gittik denedim çok rahat oluyor Çoook mutlu oldu süper 😘🤗🌺🌸💜

Bir beden düşmüşüm Eski kıyafetlerim olmaya başlamış güzel süpriz oldu Akşam yemeğe gittik denedim çok rahat oluyor Çoook mutlu oldu süper 😘🤗🌺🌸💜
Yaa gözünüz aydın nasıl gidiyor diyet bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum kime gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz bizide bilgilendirrirmisiniz şekeriniz düşüyormu bnm hemen ellerim titriyor ya acıkınca 😂

Back
X