Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle kolay gelsin. Kilo vermek çok kolay olmuyor azim sabır istiyor. Bir anda almadığımız için bir anda veremiyoruz iradenizi bozmayın diyetisyenle veriyor mussunuz sizi zaten iyi şekilde yönlendirecektir.Bende ilk başladığımda sadece 1 kilo mu vermişim demiştim. Hemen gitsin istiyordum çünkü. Ama zaman geçtikçe verdikçe insan motive oluyor. Sporla destekle yürüyüş vs çünkü verilen kilo gerçekten kalıcı oluyor. Bazen bırakıyorum yada mola veriyorum bir kaç gün yiyorum değişiklik göstermiyor sporla desteklendiği için bu benm tecrübem tabiki.
Merhaba doğru karar vermişsiniz... işi bilen biriyle yolda ilerlemek daha sağlıklı ; ben hep kendim yapıp verip almıştım vücudu mahvetti al ver dengesi....2 ayda bende 11 kg verdim canım diyetsiyenimin desteği ile. Yılmayın pes etmeyin mutlaka güzel sonuç alırsınız
Sayfaları dolaşmak güzel fakat yazmak zor geliyor Diyetisyen yediklerini yaz dedi Görmem lazım dedi Hala onuda yazmadım Yeni birine başlıyacağım Neden Evime yakın Çünkü aynı sitedeyiz (işyeri) Git gel derdi olmasın diye 4.diyetisyenim Vay giden paralarım Hele bir tanesi uçmuş kattan komşum Aylık 1 ile 2 bin arası ürün veriyor Aldım mı hayır Normal ücretini verdim çıktım Asla kullanmam dedim Sağlık o kadar ucuz değil hele bu zamanda Yanlız beslenme alışkanlığım ciddi şekilde oluştu Süper
Yaa gözünüz aydın nasıl gidiyor diyet bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum kime gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz biraz bizide bilgilendirrirmisiniz şekeriniz düşüyormu bnm hemen ellerim titriyor ya acıkınca