• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Kontrolünde Kg Verme, Koruma, Sabitleme Günlüğüm

?komşu günlükten merhaba :)
günlüğün hayırlı olsun.

bende diyetisyen yardımıyla ilerlemeye çalışıyorum. tabi yolum uzun. 99lu rakamları henüz görebildim. iyi bir diyetisyen bulunca daha kolay oluyor devam etmek değil mi? :)
bu arada quark bende bugün markette gördüm. yogurt gibi bir şey mi anlayamadım onu? salı randevum var diyetisyene soracağım bakalım onaylayacak mı?

Teşekkür ederim komşum :KK200:

Benim diyetisyen onayladı vallahi yemelere doyamadım. Yaban mersinli ve çileklisine bayıldım.
1 hafta boyunca yedim ara öğün olarak. Bu hafta vermedi tabii. Listem değişti yine :63:

En güzeli diyetisyen eşliğinde bence. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi görüyorsun. Üstelik vücudu şaşırtan listeler veriyorlar.

Eminim sağlıklı bir şekilde inceleceksin bu kış ve yazın çıtır bir hatun olacaksın :nazar:

Evet günlük; 1 haftada 1.7 kg yağdan vermişim.
Güncel kilom 65.2 :nazar:

Bu hafta detoks çorbam var akşamları. Bakalım haftaya sonuç ne olacak? :KK55:

Kahvaltım standart. Öğle yemeğim 8yk ana yemek, salata ve yoğurt, 1 dilim ekmek.
Ara öğünlerim de sabah 10 fındık, 1 porsiyon meyve, yeşil çay. Öğleden sonra ise 7 adet kakaolu bisküvi ve 1 porsiyon meyve.

Haftaya 64' ü görmek dileğiyle :KK200::nazar:

Evet günlük; 1 haftada 1.7 kg yağdan vermişim.
Güncel kilom 65.2 :nazar:

Bu hafta detoks çorbam var akşamları. Bakalım haftaya sonuç ne olacak? :KK55:

Kahvaltım standart. Öğle yemeğim 8yk ana yemek, salata ve yoğurt, 1 dilim ekmek.
Ara öğünlerim de sabah 10 fındık, 1 porsiyon meyve, yeşil çay. Öğleden sonra ise 7 adet kakaolu bisküvi ve 1 porsiyon meyve.

Haftaya 64' ü görmek dileğiyle :KK200::nazar:
1 haftada 1,7 yağdan vermek mükemmel bi başarı maşallah:nazar:

Teşekkür ederim komşum :KK200:

Benim diyetisyen onayladı vallahi yemelere doyamadım. Yaban mersinli ve çileklisine bayıldım.
1 hafta boyunca yedim ara öğün olarak. Bu hafta vermedi tabii. Listem değişti yine :63:

En güzeli diyetisyen eşliğinde bence. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha iyi görüyorsun. Üstelik vücudu şaşırtan listeler veriyorlar.

Eminim sağlıklı bir şekilde inceleceksin bu kış ve yazın çıtır bir hatun olacaksın :nazar:

Listeler şaşırtıyor gerçekten farklı farklı hep :) ben sormayı unuttum diyetisyene yaa :-) bir dahakine not alayıöda unutmayayım. İnşallah yaza kadar güzel devam ederimde ince halim nasıl oluyormuş bir görürüm. Çok merak ediyorum nasıl görüneceğimi :)

Listeler şaşırtıyor gerçekten farklı farklı hep :) ben sormayı unuttum diyetisyene yaa :-) bir dahakine not alayıöda unutmayayım. İnşallah yaza kadar güzel devam ederimde ince halim nasıl oluyormuş bir görürüm. Çok merak ediyorum nasıl görüneceğimi :)

Kesinlikle, diyetisyene gitmenin en güzel yanı da bu bence. Diyetten sıkılmaya fırsat kalmıyor, çünkü sürekli başka listeler yapıyorsun ve vücudun ne olduğunu anlamadan zayıflıyor. :rapci:

Quark' ı mutlaka sor, ben çok sevdim. Tatlı isteğimi aldı götürdü diyebilirim. Meyveli yoğurt kadar şekerli olmaması da ayrıca şahane. :KK200:

Ve emin ol yazın kendini tanıyamayacaksın.
:KK15:

Çok teşekkürler, bir önceki hafta yağdan çok az verebilmiştim. Bu hafta çok iyi geldi listem :KK200:
Şimdi de yağdan epey vereceğimi söylüyor pek tatlı diyetisyenim, umarım öyle olur
:KK48:
yazdığın besinlerden kendi listeme eklemeyi düşünüyorum diyetisyen kontrolünde değilim ama 20 kilo verdim 5daha versem diyordum 10 a çıkardım haftalık menülerini takipte olacağım :)

yazdığın besinlerden kendi listeme eklemeyi düşünüyorum diyetisyen kontrolünde değilim ama 20 kilo verdim 5daha versem diyordum 10 a çıkardım haftalık menülerini takipte olacağım :)

O halde bu haftaki akşam yemeğimi paylaşmak istiyorum.
Kahvaltı ve öğle yemeğim standart zaten. Ama çok güzel ödem attırıp yağ yaptıran detoks çorbam var.
Azıcık bağırsakları bozabilir dedi diyetisyenim, şimdilik tık yok ama inşallah sabaha pert olmam. :rapci::KK48:

1 orta boy soğanı 1 yk zeytin yağı ile hafif çeviriyoruz. İçine 2 adet kabak küçük küçük doğruyoruz. Hemen bir iki çevirip 300 gram ıspanak ekliyoruz. Onu da şöyle bir döndürüp 1 çay bardağı suda biraz kaynatılmış ve suyu alınmış (gaz yapmasın diye) yeşil mercimek koyuyoruz. 1.5 lt su ilave ediyoruz. Tuzunu atıp kaynatıyoruz. Pişince de blenderdan geçiriyoruz. Ben tadını çok sevdim. Üzerine pul biber, karabiber ekleyip 1 dilim ekmek ve 4yk yoğurt ile yedim.

Bakalım gerçekten yağ yakacak mı? :KK200:

O halde bu haftaki akşam yemeğimi paylaşmak istiyorum.
Kahvaltı ve öğle yemeğim standart zaten. Ama çok güzel ödem attırıp yağ yaptıran detoks çorbam var.
Azıcık bağırsakları bozabilir dedi diyetisyenim, şimdilik tık yok ama inşallah sabaha pert olmam. :rapci::KK48:

1 orta boy soğanı 1 yk zeytin yağı ile hafif çeviriyoruz. İçine 2 adet kabak küçük küçük doğruyoruz. Hemen bir iki çevirip 300 gram ıspanak ekliyoruz. Onu da şöyle bir döndürüp 1 çay bardağı suda biraz kaynatılmış ve suyu alınmış (gaz yapmasın diye) yeşil mercimek koyuyoruz. 1.5 lt su ilave ediyoruz. Tuzunu atıp kaynatıyoruz. Pişince de blenderdan geçiriyoruz. Ben tadını çok sevdim. Üzerine pul biber, karabiber ekleyip 1 dilim ekmek ve 4yk yoğurt ile yedim.

Bakalım gerçekten yağ yakacak mı? :KK200:
vicdan çorbası dedikleri şeye benziyor bu sanırım eminimki faydası olur sonucu bende merakla bekliyorum:dondurma:

vicdan çorbası dedikleri şeye benziyor bu sanırım eminimki faydası olur sonucu bende merakla bekliyorum:dondurma:
İnşallah faydası olur. Yanında salata da yiyecektim unuttum bu arada :KK48:
Doymam bu çorbayla ben diye düşünüyordum, mercimekten olsa gerek, epey doyurucu.
Hem grip olmazsın iyi gelir bu hafta vitamin alırsın dedi. Sağlıklı da :KK200:

9 gibi de meyvem var bu arada. Bu akşam elma yedim yeşil çay içtim.

Sen ne kadar sürede verdin kiloları? Şuan nasıl gidiyor diyet?

İnşallah faydası olur. Yanında salata da yiyecektim unuttum bu arada :KK48:
Doymam bu çorbayla ben diye düşünüyordum, mercimekten olsa gerek, epey doyurucu.
Hem grip olmazsın iyi gelir bu hafta vitamin alırsın dedi. Sağlıklı da :KK200:

9 gibi de meyvem var bu arada. Bu akşam elma yedim yeşil çay içtim.

Sen ne kadar sürede verdin kiloları? Şuan nasıl gidiyor diyet?
geçen sene mayıs eylül arası verdim kiloyu 1 seneyi geçti aynı kilodayım 68im şuan , zayıflama grubuna girdim burdaki daha ilk haftam deneme sürecindeyim ordan aldığım destekle verebileceğimi düşünüyorum 3 gündür spora başladım sağlıklı beslenip bol su içiyorum şimdilik böyle başkada ne yapabilirim bilmiyorum:kk77:

geçen sene mayıs eylül arası verdim kiloyu 1 seneyi geçti aynı kilodayım 68im şuan , zayıflama grubuna girdim burdaki daha ilk haftam deneme sürecindeyim ordan aldığım destekle verebileceğimi düşünüyorum 3 gündür spora başladım sağlıklı beslenip bol su içiyorum şimdilik böyle başkada ne yapabilirim bilmiyorum:kk77:
Buradaki gruplarda motivasyon inanılmaz gerçekten.
Çok güzel kilolar veriliyor.
Ben iş yoğunluğum belli olmadığı için gruplara giremiyorum ama siteye girdikçe okuyorum bol bol menüleri falan.

Spor da varsa tadından yenmez. Süpersin. Ben de başlayacağım en kısa sürede, spor salonu beni bekler :spor:

Gelelim bugünkü menüye:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2kk peynir, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
Ara: yok- geç kahvaltı
Öğlen: ızgara tavuk, salata, yoğurt
Ara: 7 adet kakaolu bisküvi (diyetisyenime öpücükler, en sevdiğim ara öğün), yeşil çay
Akşam: detoks çorbası, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata
Ara: yeşil çay, muz

Sevgili günlük :KK200:
Bu hafta sıfır kaçamak geçti gitti.
500 gramcık gitmiş. Güncel kg 64.7

Neyse 71' lerden 64' leri de gördük. Buna da şükür :KK76:

Bu haftaki listem:

Kahvaltı: 7 yk Nesfit, 8 badem/8 fındık, 1 porsiyon meyve
Ara: 2 hurma/2 kuru kayısı + meyve + yeşil çay
Öğlen: 8 yk ana yemek, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 1 paket suntaaaa :silah: 1 porsiyon meyve, yeşil çay
Akşam: 2 akşam köfte, 3 akşam tavuk veya balık, 2 akşam da bakliyat + salata, yoğurt, 1 dilim ekmek

Bakalım bu hafta 63 görünecek mi?
:kahve:

Gelelim bugünkü örnek menümüze :KK200::kk77:

Kahvaltı: 7yk nesfit, 6 badem, yağsız süt
Ara: Yapamadım fırsat bulamadım yoğunluktan :sinirli: Türk kahvesi içtim.

Öğlen: Bezelye, 1 dilim ekmek, yoğurt, salata

Ara: 2 kuru kayısı, 1 paket sunta :kusmuk:

Akşam: Izgara tavuk, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek

21:00' de de 1 elma hüplettim. Açım açççççç :skandal:
Şimdi yeşil çay yudumluyorum. :kahve:

Evettttttt Aylin 1 haftada tam 1 kg yağdan vermiş ve 63 olmuş aslında.:KK200::nazar:
Ama öyle bir ödem yapmış ki, +200 görmüş tartıda 63 yerine.:anneadayı:

Böylece 16 Temmuz' dan beri yağ oranım 25.6' dan 18' e inmiş oldu. Hedefimiz 14-15' e düşürmek.
Diyetisyenim ödeme takılmıyor, yağ oranına bakıyor. Bu yüzden 63 yerine 64 görmek onu etkilemiyor. Benim için 63' sün dedi. Ama niye böyle ödem oluyor anlamıyorum? :işsiz:

Bu haftaki listem 2 kg yağdan verdirme garantili. 3 kg veren de varmış.

2 günlük acımasız liste var, sonraki 5 gün normal gıdalar geliyor.

Bakalım ödemler geçecek ve hafifleyecek miyim haftaya?
:KK51:

Evettttttt Aylin 1 haftada tam 1 kg yağdan vermiş ve 63 olmuş aslında.:KK200::nazar:
Ama öyle bir ödem yapmış ki, +200 görmüş tartıda 63 yerine.:anneadayı:

Böylece 16 Temmuz' dan beri yağ oranım 25.6' dan 18' e inmiş oldu. Hedefimiz 14-15' e düşürmek.
Diyetisyenim ödeme takılmıyor, yağ oranına bakıyor. Bu yüzden 63 yerine 64 görmek onu etkilemiyor. Benim için 63' sün dedi. Ama niye böyle ödem oluyor anlamıyorum? :işsiz:

Bu haftaki listem 2 kg yağdan verdirme garantili. 3 kg veren de varmış.

2 günlük acımasız liste var, sonraki 5 gün normal gıdalar geliyor.

Bakalım ödemler geçecek ve hafifleyecek miyim haftaya?
:KK51:
Tebrikler canım Harikasın :KK9::nazar:
Ödem çabuk gider hiç merak etme bol su icersin zaten. Eee listen Nerede :rolleyes:

Tebrikler canım Harikasın :KK9::nazar:
Ödem çabuk gider hiç merak etme bol su icersin zaten. Eee listen Nerede :rolleyes:

Hep ödem oluyor bende böyle. Neden bilmiyorum. 3lt yakın su içiyorum her gün.
Tuzlu mu yiyorum ne yapıyorum acaba? :sinirli:

2 günlük listemi paylaşayım önce kuzum. Beni benden aldı bu liste.
Vücudu şaşırtmanın ötesine geçti, bayılttı. :skandal:
İkinci güne geçemeyenler olmuş ama ben bugün de yapıyorum.

Şöyle ki:

09:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik, yeşil çay
10:00 1 bardak süt
11:00 1 elma
12:00 2 ceviz
13:00 sınırsız domates salatalık
14:00 1 su bardağı yoğurt
15:00 1 orta boy elma veya armut veya 2 mandalina
16:00 10 adet fındık veya badem
17:00 1 su bardağı yoğurttan cacık
18:00 1 elma
19:00 sınırsız kabak veya karnıbahar yemeği (1 kaşık yağ ile), yoğurt
20:00 1 bardak süt

Dün yataktan kalkamadım resmen bu listeyi yapınca :işsiz: Bugün alıştı bünye. Gayet iyiyim.

Sonraki 5 günlük listem ise:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı bal/pekmez/ reçel
Ara: 1 meyve + yeşil çay
Öğlen: 8 yemek kaşığı ana yemek, 1 su bardağı yoğurt/ayran/cacık, salata (yağsız, nar ekşisiz), 2 dilim ekmek
Akşam: öğlen ile aynı
Ara: 1 meyve

Benim kahvaltım 07:30 oluyor. En son ara öğünüm 21:00 oluyor. Uyku saatim de 23:30-00:00.

Bu liste ile 2 kg yağdan vermemi bekliyor. 3 kg veren de olmuş ama ben 3 vereceğimi sanmıyorum.

Hadi bakalım bugünü de atlatalım kaçamaksız. :nazar:

Hep ödem oluyor bende böyle. Neden bilmiyorum. 3lt yakın su içiyorum her gün.
Tuzlu mu yiyorum ne yapıyorum acaba? :sinirli:

2 günlük listemi paylaşayım önce kuzum. Beni benden aldı bu liste.
Vücudu şaşırtmanın ötesine geçti, bayılttı. :skandal:
İkinci güne geçemeyenler olmuş ama ben bugün de yapıyorum.

Şöyle ki:

09:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, yeşillik, yeşil çay
10:00 1 bardak süt
11:00 1 elma
12:00 2 ceviz
13:00 sınırsız domates salatalık
14:00 1 su bardağı yoğurt
15:00 1 orta boy elma veya armut veya 2 mandalina
16:00 10 adet fındık veya badem
17:00 1 su bardağı yoğurttan cacık
18:00 1 elma
19:00 sınırsız kabak veya karnıbahar yemeği (1 kaşık yağ ile), yoğurt
20:00 1 bardak süt

Dün yataktan kalkamadım resmen bu listeyi yapınca :işsiz: Bugün alıştı bünye. Gayet iyiyim.

Sonraki 5 günlük listem ise:

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı bal/pekmez/ reçel
Öğlen: 8 yemek kaşığı ana yemek, 1 su bardağı yoğurt/ayran/cacık, salata (yağsız, nar ekşisiz), 2 dilim ekmek
Akşam: öğlen ile aynı
Ara: 1 meyve

Benim kahvaltım 07:30 oluyor. En son ara öğünüm 21:00 oluyor. Uyku saatim de 23:30-00:00.

Bu liste ile 2 kg yağdan vermemi bekliyor. 3 kg veren de olmuş ama ben 3 vereceğimi sanmıyorum.

Hadi bakalım bugünü de atlatalım kaçamaksız. :nazar:
Bu nasıl bi listeeeee :eek::eek::eek:

Bu nasıl bi listeeeee :eek::eek::eek:

Vallahi bu bir dram :skandal:
Dün fena oldum kafamı kaldıramadım ama bugün çok iyi hissediyorum. Vücut hemen alışıveriyor.
2 günlük kısım zor ama sonraki 5 günlük kısım ödül gibi.
Bakalım dediği gibi 2-3 kg yağdan gidecek mi? :KK51:

Bu arada sana söylediğim 1.5 kg verdiren liste:

Kahvaltım ve öğle yemeğim standart, her zamanki gibi. Yalnız 3 akşam kabak yiyorum, 4 akşam mantar.
Sabahki ara öğünüm süt ve 2 ceviz/ kuru kayısı
Öğleden sonraki ara öğünüm Sek Quark + 10 küçük grissini + yeşil çay
21:00' de de 1 bardak süt içiyorum

Back
X