- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Harikaymis ya bende gideyim o zaman 2 sokak arkamda zatn :)
Merhaba bende bu gun görüştüm gitmek istiyorum siz gittinizmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaymis ya bende gideyim o zaman 2 sokak arkamda zatn :)
Canım ancak dönüyorum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Yeri çok kolay bir yerde ulaşım rahat. Yaklaşımı da oldukça güzel. sıkmıyor listeyi birlikte hazırladık. Böyle havalı tiplerden değil oldukça mütevazı diyebilirim. sonuçlar da iyi geliyor şimdilik.
bu testin maliyeti nedir?Reklam İçerikli Mesaj
konuyu yazalı çok olmuş ama yeterli yoruma ulaşamadığım için yazmak istedim. ruhan sümeye gittiniz mi? ben hep başka diyetisyen denedim ve aklım ruhan beyde kalmadı değil. çok ıyı bır diyetısyen olduğunu duydum ama her hafta cağırıyormuş her seferinde akapunktur gibi bir fiyat alıyormuş öyle mi acabamerhabalar.. ben bursadan iki diyetisen buldum. onlar, ruhan süme ve gülcan karpuz. ikisi arasında kaldım. ruhan süme yi aradığımda çok ilgli davrandılar gelmeden önce ne yapmam gerektiğini filan söylediler. az çok diyet yöntemini anladım, tabii internette araştırmalarım doğrultusundagülcan karpuz dan da herkes memnun sanırım ama bi türlü nasıl diyet uyguluyor onu bulamadım internette. aslına bakacak olursanız gülcan karpuzla ilgil hiçbir bilgi yok. sadece herkesin ondan memnun olduğunu biliyorum. aranızda bursa dan olan varsa ve bu diyetisyenlere gidip bi fikri olanlar nasıl olduklarını yazabilir mi? özellikle gülcan karpuzun diyet yaptırma şekli nasıl bunu merak ediyorum:)) elime herkese uygulanan bir liste verilmesini istemiyorum :))
Doktorun iyi olması lazım bence de. Motivasyon kaynağı doktor oluyor. Devlette direk diyetisyene gitmek yok ki. Önce dahiliye ye gidiliyor. Onlar seni yönlendiriyor. O da sıra filan beklemek lazım.kızlar kilolarımdan çok rahatsızım şu sitede https://bit.ly/2yKqpZX bir kaç doktor hastane tavsiye etmişler sizce devlete gitsek mi iyi özele gitsek mi sonuçta doktorun iyi olması lazım değil mi.
Bende bu konuyu görüp uye oldum siteye. Adil Gökay Taflan beye bende gittim memnun kaldim. Kocaeli'de farklı alternatifler var ama ilgili işini de biliyor öneririm.Bu arada herkes yazmış benimde ay başında başladığım sevgili diyetisyenim Adil Gökay TAFLAN dı ve sizlerede tavsiye ederim kızlar çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor , arkadaşımı nişanına kadar zayıflatmıştı bende gaza gelip tanışmıştım bizde süper başlangıç yaptık şükür :)diğer sonuçlarımıda paylaşıcam sizlerde yazın kızlar destek olalım birbirimizeeee
![]()
Ben arkadaş tavsiyesi ile online diyet başladım çok memnunum fiyatı uygun her 10 günde bir liste değişiyor günlük foto atıyorum sorum olursa soruyorum çabuk donuyor ilgili valla