- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 3
Kızlar kusura bakmayın şehir dışı programım vardı bir de ramazan öncesi temizlik vs. malum ancak yazabiliyorum. Sinem hanıma gittim. Yaklaşımı oldukça güzel. açıkçası merkezinin adı da çekici gelmişti Fit&Sin Yaşam Koçluğu :))) Peşinen söyliyim kendisi tatlı düşmanı
( Ancak kesinlikle ekmek yediriyor. Sıkı durun ücretleri ise tam bir bomba... İlk muayenede 50 TL ücreti var. Sonra 15 günde bir çağırıyor o zaman 25 tl ücret alınıyor. Ben 2 haftada 1,9 kg yağdan olmak üzere 2,4 kg verdim. Diyetini uygulamak zor değil. kendi hazırlattığı özel bir çayı var. çayı da almanız zorunlu değil ücreti 20 TL içinde 42 adet var günde bir tane içmenizi istiyor. ilerleyen dönemlerde paylaşmaya devam edeceğim.
Ben web sitesini inceledikten sonra fiyatı için ilk etapta tercih etmiştim. pişman olmadım. Diğerlerine 1 ay gideceğime aynı paraya buraya 2 ay giderim diye düşünüyorum. Bakalım gelecek günler ne gösterecek.
Ben web sitesini inceledikten sonra fiyatı için ilk etapta tercih etmiştim. pişman olmadım. Diğerlerine 1 ay gideceğime aynı paraya buraya 2 ay giderim diye düşünüyorum. Bakalım gelecek günler ne gösterecek.