merve akmehmetin aylık 99 tlymiş paketi..
dyt.emel unutmaz'a gimiştim hamileyken gebelik şekeri için,onu da aradım,muayene 75,aylık 240 tlymiş paketi..
yalnız bu diyetisyenler diyetetik okuyor yani tıp dru değil.. ben dr arıyorum avr yakasında bilen var mı?
ben daha önce dokuz eylül hastanesine gittim , afyon devlet hastanesi vs... sonuç alamadım en sonunda gittiğim spor salonunun getirttiği özel diyetisyen sayesinde başardım kilo vermeyi .. kişiye özel liste ve haftada bir yediklerimizi yazdıkğımız defteri kontrol edip kilomuza bakıyordu... tabi diyeti bırakıp tekrar eski ye dönünce 2 yıl sonra kilo aldım tekrar... şimdi ise yarın saat 3 te park sima ile görüşmem var bakalım ne olacak... inşallah bu sefer ii olur... :78:
bende diyetisyen arıyorum istanbuldan ziya mocan için çok iyi diyorlar ama çok pahalı fikir verin arkadaşlar obezim ben obezzz
yıllardır yaşadığım diyetisyen maceralarıma dayanarak kesinlikle gamze kaçar a gitmelisin diyorum. ben de obezdim. aralık 2010 dan beri 20 kilo verdim ki bu süreyi aslında ben uzattım. bazı aylar hiç yapmadım ama her ay düzenli gittim listeyi uygulamasam bile. zaten o kadar motive ediyor ki insanı, kendinize güveniniz geliyor. ailemden 6-7 kişi gittik. hepimiz de kilolarımızı verdik. fiyatı da diğer uçuk rakamlar veren fos diyetisyenlere göre makul.
lütfeeennn izmirde diyetisyen bilen duyan tavsiye eden yok muuuuu
yıllardır yaşadığım diyetisyen maceralarıma dayanarak kesinlikle gamze kaçar a gitmelisin diyorum. ben de obezdim. aralık 2010 dan beri 20 kilo verdim ki bu süreyi aslında ben uzattım. bazı aylar hiç yapmadım ama her ay düzenli gittim listeyi uygulamasam bile. zaten o kadar motive ediyor ki insanı, kendinize güveniniz geliyor. ailemden 6-7 kişi gittik. hepimiz de kilolarımızı verdik. fiyatı da diğer uçuk rakamlar veren fos diyetisyenlere göre makul.
cnm peki gamze hnm çok bitki çayı vs. veriyor diye duymuştum, ben pek öyle şeyler içemiyorum da, sana nasıl bir sistem uyguladı??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?