- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
Özkaya tıp merkezi nde Ümit Hanım var zamanında 120 kilodan 62 kiloya kadar inmiştim şuanda diyetisyenim aynı 0'dan başladık ama ekstra desteklerle devam ediyorumHanımlar merhaba gideceğim diyetisyeni seçemiyorum. Bayram sonrası aldığım kilolar için diyetisyene gideceğim ama bana önerileriniz var mı? Ben size araştırdığım 3 kişiyi paylaşayım: biri diyetisyen çağlayan şahin diğeri diyetisyen ibrahim taşdelen diğeri ise diyetisyen şule iskender.sizce hangisi olmalı?bu arada Ankarada yaşıyorum :) başka isimlere de açığım :)
hanımlar merhaba, uzun süredir takip ediyorum ama soru sormak bugüne kısmetmiş.
tüp bebek sürecine gireceğim bundan önce doktor kilo vermem gerektiğini söyledi.
istanbul-çekmeköye yakın bildiğiniz başarılı bir diyetisyen var mı?
umarım yardımcı olabilen biri çıkar çok zor durumdayım gerçekten
Merhaba, çok tesadüf eseri gördüm mesajınızı. Benim kızkardeşim Çekmeköy Madenlerde. Ben onun sayesinde 16 kg verdim. Alanında başarılıdır. İsmi ... Sitesi de şöyle ....Ayrıca tecrübelerimi merak ederseniz de yazarım elbette.
Sevgiler
Çok teşekkür ederim, tebrik ederim büyük başarı hatta bana imkansız geliyor şu anda :) elbette tecrübelerinizi duymak çok isterim.
Fiyatı ne kadar bir de ne kadar sürede verdiniz 16 kiloyu.
KIZLAR BEN BU YENİ ÜYE OLUP 2-3 MESAJI OLAN HER MESAJINDA DA AYNI KİŞİLERİN REKLAMINI YAPANLARA GÜVENMİYORUM SİZDE GÜVENMEYİN SAHTE OLABİLİRLER.
ÜYELİK TARİHİ VE MESAJ SAYILARINA DİKKAT EDİN PROFİLİNDE YAZAR UYANIK ÇOK MALESEF.
SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN BU HESAP DONDURULMUSTUR.Rica ederim. Ben biraz şımarık bir insanım o yüzden de bugüne kadar hiç verememiştim. Bu sefer Seda’nın yardımıyla sağlıklı beslenmeyi öğrendim. 6-7 ay oldu başlayalı. Fakat süre tamamen size ve vücut yapınıza bağlı. Ben rahat rahat beslendim öyle söyleyeyim. Benim vücudumda yağ oranı düşüktü o yüzden de sürecim daha zorlu oldu. Fakat yine de hiçbir gün yediklerimden mutsuz olmadım bu süreçte.
Fiyat konusunda asistanından bilgi alsanız daha sağlıklı olur sanırım. Biz o konuları hiç konuşmuyoruz da.
Ofisin numarası şudur .....
Edanınhikayesi ve yukarıdaki gibi reklam içerikli olan üyeler site yönetimi tarafından gördügünüz gibi bu profil sahte bulunmus ve reklam içerikli oldugu tespit edilmiştir.
BU GİBİ FORUM OKUYAN ARKADASLAR SAHTE HESAPLARA DİKKAT EDİLSİN GÖRÜLDÜGÜ ÜZERE BU HESAPLARIN KATILIM TARİHİ VE MESAJ SAYILARA ÜSTLERİNDE YAZMAKTADIR.BİRKAÇ MESAJLI YENİ AÇILAN HESAPLAR AYNI EDANINHİKAYESİNDEKİ KİŞİ GİBİ REKLAM YAPILAN KİŞİLERİN KENDİSİ AÇMAKTADIR.BU PROFİLLER GÖRDÜGÜNÜZ ÜZERE SİTE TARAFINDAN BANLANMIŞTIR.Bİ DE HEMEN KENDİ ÜZERİNE ALINIP ACIKLAMA YAPMIS ARKADAS :) BU DİYETİSYENLERDEN UZAK DURUN ARKADASLAR SAHTE HESAPLARI LÜTFEN GÖRDÜGÜNÜZDE ADMİNE ŞİKAYET ETMEYİ UNUTMAYIN
Malesef öyle bi de bu nasıl bir düşüklüktür sağlık bu artık buralardaki insanların duygularıyla oynuyolar sahte hesap açmışlar hesp bikac gün önce üyelik alıp reklam yapıyo bi de utanmadan açıklama yapmış.Lütfen arkadaşlarım birbirimizi uyaralım buradaki arkadaşlarıma söyledim sahte hesapları şikayet edin yönetime sayfaları incelerseniz hangi diyetisyenlerin reklam yapmak için sahte hesaplar açtıgı belli oluyor zaten SAĞLIK bu tüccarlık değil iyi araştırın mağdur olmayın.Buraya yardım almaya, bir şeyler öğrenmeye giriyoruz böyle insanları gördükçe sinirleniyorum ve üzülüyorum.
Bana da bu tür insanlara karşı uyarmıştı zaten doktorum
SAHTE HESAP MESELA ÜST ÜSTE AYNI İSİM YAZILMIŞ İKİ HESAPTA AYNI GÜN ACILIP REKLAM AMAÇLI MESAJ ATMIŞ YÖNETİME BİLDİRİYORUMmerhabalar,
daha önce Ankarada yaşarken İbrahim beye gitmiştim çok memnun kalmıştım.Çok kafa dengi birisi tavsiye ederim.Şimdi İstanbuldan Medicalpark Gaziosmanpaşa da Diyetisyen Merve Gülünay a gidiyorum.Listesi çok bol kesinlikle aç kalmıyorsunuz.2 haftada 6 kilo verdim üstelik 5,5 kilosu yağdan.Güleryüzlü mesleğinde başarılı bir diyetisyen.
Merhaba acaba muayene için gittiniz mi Sinem hanıma? Bende düşünüyorum da yaklaşımı vs nasıl? Beğendiniz mi?Arkadaşlar ben de yeni ofis açan birisini duydum ona gideceğim dyt sinem ozsoy ılgaz. bursada yıldırımda. Başka özel muayenehanesi olan yok diye biliyorum yıldırım bölgesinde. muayenesi ucuzmuş 50 TL diyorlar. sonuçları buradan sizinle paylaşırım. 10 kilo fazlam var umarım veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?