kızlar ben kendim için değil görümcem için sizlerden diyetisyen önerileri istiyorum. görümcem obezite sınırında falan. tansiyon hastalığı gözde görme kaybı kiloya bağlı. kendisi kastamonu/tosya da yaşıyor. amasya, çorum, ankara, çankırı şehirlerinde diyetisyen önerileriniz varsa çok sevinirim.
ya canım ne kadar düşüncelisin, acaba şeker sıkıntısımı var? türk yemek standartında malesef uygun bi diyet programı yok, aşırı yaglı ve karbonhrat agırlık gıdalarımız, inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz, diyestsyene gitmeden tam kan tahlili yaptırırsa ve hormon doktor ona göre diyet yazar, çok geçmiş canım
Diyetisyen Güzin Çaltı yı öneririm.İnternetten de araştırabilirsin.
canım benim bilmiyorum ki walla son 10 yılı kilolu hatta aşırı kilolu geçmiş bir kadın. ve daha 39 yaşında. kendisi de söylemiyor. üzülüyorum onun adına ne bileyim belki yardımcı olurum diye bende işte araştırayım dedim. iyi dileklerin için çok sağol canım.
Öncelikle tüm arkadaşlara merahabaaaa:)
Siteye henüz üye oldum ve ilk kez böyle bir siteye üyeyim pek bi heyecanlıyım:))
Bugün uzuuunnn araştırmalar sonucu karar verdiğim gibi diyetisyene gittim; Nil Şahin Gürhan, namı değer NİLdiyeti. 161 boy ve 68 kilo ile çoook muıtsuzum çünkü
Daha öncesinde tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama gayet ilgili nazik bir hanımefendi. Tabi verdiği liste ile nasıl zayıflayacağım bilmiyorum dolu dolu hersey var, yemediğim kadar hemde:)
Ama bişey dikkatimi çekti, reflü ve gastrit hastasıyım ve verdiği yiyecekler gayet sıkıntı yaratabilir, varır bir bildiği diyerek ses etmedim tabiki de mumkun oldugunca değişim yapıp yemeyi dusunmuyorum o yiyecekleri. neyse yarın ilk günüm olacak deneyimlerimi paylaşırım ve umarım sonuç verir, boylelikle nil hanımında nasıl bir diyetisyen oldugunu görur ve önerebilirim.
sevgiler kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?