diyetisyen önerileriniz

xzeynepx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
136
5
96
41
Bursa
kızlar ben kendim için değil görümcem için sizlerden diyetisyen önerileri istiyorum. görümcem obezite sınırında falan. tansiyon hastalığı gözde görme kaybı kiloya bağlı. kendisi kastamonu/tosya da yaşıyor. amasya, çorum, ankara, çankırı şehirlerinde diyetisyen önerileriniz varsa çok sevinirim.

kızlar ben kendim için değil görümcem için sizlerden diyetisyen önerileri istiyorum. görümcem obezite sınırında falan. tansiyon hastalığı gözde görme kaybı kiloya bağlı. kendisi kastamonu/tosya da yaşıyor. amasya, çorum, ankara, çankırı şehirlerinde diyetisyen önerileriniz varsa çok sevinirim.

ya canım ne kadar düşüncelisin, acaba şeker sıkıntısımı var? türk yemek standartında malesef uygun bi diyet programı yok, aşırı yaglı ve karbonhrat agırlık gıdalarımız, inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz, diyestsyene gitmeden tam kan tahlili yaptırırsa ve hormon doktor ona göre diyet yazar, çok geçmiş canım

ya canım ne kadar düşüncelisin, acaba şeker sıkıntısımı var? türk yemek standartında malesef uygun bi diyet programı yok, aşırı yaglı ve karbonhrat agırlık gıdalarımız, inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz, diyestsyene gitmeden tam kan tahlili yaptırırsa ve hormon doktor ona göre diyet yazar, çok geçmiş canım

canım benim bilmiyorum ki walla son 10 yılı kilolu hatta aşırı kilolu geçmiş bir kadın. ve daha 39 yaşında. kendisi de söylemiyor. üzülüyorum onun adına ne bileyim belki yardımcı olurum diye bende işte araştırayım dedim. iyi dileklerin için çok sağol canım.

canım benim bilmiyorum ki walla son 10 yılı kilolu hatta aşırı kilolu geçmiş bir kadın. ve daha 39 yaşında. kendisi de söylemiyor. üzülüyorum onun adına ne bileyim belki yardımcı olurum diye bende işte araştırayım dedim. iyi dileklerin için çok sağol canım.

rica ederim zeynepcim, canım inşAllah gönlünüze göre olur, Allah a emanetsiniz

Öncelikle tüm arkadaşlara merahabaaaa:)
Siteye henüz üye oldum ve ilk kez böyle bir siteye üyeyim pek bi heyecanlıyım:))

Bugün uzuuunnn araştırmalar sonucu karar verdiğim gibi diyetisyene gittim; Nil Şahin Gürhan, namı değer NİLdiyeti. 161 boy ve 68 kilo ile çoook muıtsuzum çünkü
Daha öncesinde tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama gayet ilgili nazik bir hanımefendi. Tabi verdiği liste ile nasıl zayıflayacağım bilmiyorum dolu dolu hersey var, yemediğim kadar hemde:)
Ama bişey dikkatimi çekti, reflü ve gastrit hastasıyım ve verdiği yiyecekler gayet sıkıntı yaratabilir, varır bir bildiği diyerek ses etmedim tabiki de mumkun oldugunca değişim yapıp yemeyi dusunmuyorum o yiyecekleri. neyse yarın ilk günüm olacak deneyimlerimi paylaşırım ve umarım sonuç verir, boylelikle nil hanımında nasıl bir diyetisyen oldugunu görur ve önerebilirim.
sevgiler kızlar:)

Öncelikle tüm arkadaşlara merahabaaaa:)
Siteye henüz üye oldum ve ilk kez böyle bir siteye üyeyim pek bi heyecanlıyım:))

Bugün uzuuunnn araştırmalar sonucu karar verdiğim gibi diyetisyene gittim; Nil Şahin Gürhan, namı değer NİLdiyeti. 161 boy ve 68 kilo ile çoook muıtsuzum çünkü
Daha öncesinde tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama gayet ilgili nazik bir hanımefendi. Tabi verdiği liste ile nasıl zayıflayacağım bilmiyorum dolu dolu hersey var, yemediğim kadar hemde:)
Ama bişey dikkatimi çekti, reflü ve gastrit hastasıyım ve verdiği yiyecekler gayet sıkıntı yaratabilir, varır bir bildiği diyerek ses etmedim tabiki de mumkun oldugunca değişim yapıp yemeyi dusunmuyorum o yiyecekleri. neyse yarın ilk günüm olacak deneyimlerimi paylaşırım ve umarım sonuç verir, boylelikle nil hanımında nasıl bir diyetisyen oldugunu görur ve önerebilirim.
sevgiler kızlar:)

canım sen diyetisyene sölemedin mi mide rahatsızlığını???benimde var ve bazı yiyecekler dokunuyo söledim bana onları vermedim başka şeyler verdi...telfonu varsa ara ve sölemediysen mutlaka söle değiştirsin...sıkıntı olur..

Söyledim ama pek cevaplamadı yani mesela süt vermeye kalktı olmaazz süt içemem gaz yapıyo gastrit var dedim ya dedim tamam dedi yoğurt verdi, bilmiyorum belkide ilk kez diyetisyen gordugum için:) şüphecide olabilirim 2 gündür sürekli yiyorum resmen şişim bu menuyle kilo verirsem ve bagırsak mide problemlerim geçerse Nil hanıma tapınmayı düşünüyorum:)

Arkadaşlar istanbul avcılar vera tıp merkezinde yağmur hanım var. Böyle bir tatlı dil olamaz!! Böyle bir ikna kabiliyeti motive etme kabiliyeti olamaz!! Vede aylık 80 tl. Öyle tahlil istediğindede gidip sağlık ocağında yapıyorum ben tahlilimi. Yaaa ben 2 ayda 12 kilo verdim hala devam ediyorum.vede hiç yemediğim kadar yiyorum. Istanbul Avrupa yakasında oturanlar muhakkak deneyin. Her hafta bekliyor. Ilk hafta kırk veriyorsunuz ikinci hafta muayene ücretsiz üçüncü hafta kırk daha dördüncü hafta yine muayene ücretsiz yani ayda seksen lira. Vede yarım saati aşkın muhabbet ediyor.bian önce gitsin diye geçiştirmiyor. Konuşsan bir saatte konuşacak yani. Okadar içtenlikle konuşuyorki bunu hissediyorsunuz....

Bakırköy kızılay da diyetisyen serap güneş i asla önermiyorum gittiğimde bnden hiç bi tahlil istemedi üçüncü defa gittiğimde tahlil istemiycek misinz bnim metabolizmam yavaş sanırım ddim o zmn bitki çayı iç ddi ( ve araştırmalarıma göre hiçbi bitki çayı metabolizmayı hızlandırmaz sadece böbrekleri çalıştırır ödem ve su kaybına yol açar) ve ben çoook güleryüzlü enerjisi yüksek biriyim bna bile beş karış surat salladıysa herkese sallar söylediği tek şey gün içinde ne yiyosun nerde yanlış yapıyor olabilirsindi bn zaten dzgün beslendiğimi zannederek aldım bu kiloları çok tuhaf biriydi zorla konuşturuodum bide listeyi verdikten sonra hı hı hıhı diyerk başından savmaya çalışmalarına dha fazla katlanamazdım heralde, muayenesi uygun ancak üç kuruş dahi olsa yazık o paraya

Hanimlar hepinize merhabalar, ben 39 yasinda bir ogretmen olarak hepiniz gibi hepimiz gibi defalarca diyet yaptim.Insulin direnci tiroit vb hersey varken Diyetisyen şarlatan taniyana kadar hersey cok kotuydu.Simdilerde Tunalida ofisi var ve Ankaranin tek erkek diyetisyeni.Kendisi bana bir soz verdi ve yerine getirdi bende ona soz vermedim ama onu herkese duyurmayi bir borc bildim.98 kilo idim simdi 70 kiloyum son 2 ayim diyetimde ama inanin ayrilmak istemiyorum.kendisi whatsappta ve surekli attigi mesajlarla bizi sorguluyor.44 bedenlerden 38lere dustum son hedef 36 beden.sizi en iyi ben ararim.muhabbeti iyi karizmatik sevecen ve en onemlisi kadin aklini okumayi basaran bir diyetisyen ariyorsaniz onerimdir.ayrica guzel bir baska ozelligi daha var ilk aramada direk onunla gorusuyorsunuz araya asistan yada sekreter koymuyor.numarasi ... ben basardim umarim sizde basarirsiniz.bana sorular sorabilirsiniz sizi motive etmek icin elimden geleni yaparim :)))bu arada 2 soru var sizin soracaginiz ilki illa ankarada olmaniza gerek yok heryerden danisani var digeri ise fiyati aylik 200 lira saygilar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X