diyetisyen tavsiyesi

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Herkese iyi akşamlar. Istanbul avrupa yakasinda iyi bir diyetisyen tavsiyesi olan var mi ? Annemin seker ve guatri olduğu için kilo vermek hayli zor oluyor. Uzman destegi almak istiyoruz.

arkadaşım cok güzel bi konu acmıssın. aynı soruyu bende soruyorum samsunda iyi bi diyetisyen arıyorum fakat henüz bulamadık :)

ben doğumda baya kilo aldım şimdi 1 aydır leventte Form Beslenme ve diyetisyen merkezinde zülal yalçına gidiyorum çok şirin güleryüzlü her haftada ücretsiz kontrole çağırıyor şimdi 6 kilo verim ama durmak yok hedef büyük bol bol yiyip kilo da veryorum inşallah 3 aya kadar hedefime ulaşmış olacağım :)

ben 400 tl verdim ilk görüşmemde 1 saat kadar sürdü ilk kontrol sonra haftada 1 çağırdı yarım saat kadar sürüyor onlarda onlara ücret ödemedim kartla ödeyince de aynı ücreti aldı

ben 400 tl verdim ilk görüşmemde 1 saat kadar sürdü ilk kontrol sonra haftada 1 çağırdı yarım saat kadar sürüyor onlarda onlara ücret ödemedim kartla ödeyince de aynı ücreti aldı

tsk ederim canim.
hmm benim de tiroidlerim az calisiyor da iste bikac Kilo aldim yapisti kaldi veremiyorum. türkiyeye geldigimde bi diyetisyenle görüssem mi diye düsünüyorum.

bide söyle bisey var ne kar az yersem yiyeyim hemen Kilo aliyorum bu aralar. yani ben hic normal yemek yiyemiyorum.
buda büyük sorun.

türkiye ye geldiğinde tavsiye ederim canım ne demek. her alanda sağlıklı bir şekilde zayıflatıyorlar;)

diyetisyenler ne kadar ücret aliyor peki.

Bu soruya bizzat kendisi cevap vermiş aşağıda ;

evet taylan kümeli var nişantaşında ama o çok pahalı geldi bana

reklam yapıyorsunuz bari başkalarını kötülemeyin ! Bu nasıl bir hırstır !

Back
X