Diyette istkrar

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.559
133
İyi günler ben 77 kiloyum. Son 2 yılda 60tan 77ye ciktim ve artık dur demenin vakti geldi diye 2 haftadır yedikkerime dikkat ediirum. Koydeyz şimdi evde tartı yok geçen dusarda tokken tartildm hiç hır değişiklik yok. Ve diyet yapmak artık sıkmaya başladı. Çok kararlı başlamıştım hedefm 55 bu arada. Diyet yemekler ara öğünler akşamları bile diyetisyen videoları dinliyorum ama çok zor geliyor. Yemeğe karşı bi bağlılık var eşimle ben de akşam olsun çayın yanına tatli kurabiye vs sv şimdi hiç biri yok eşimde diyette ama sanki boyle Çok sıkıcı

Muhtemelen yanlış bi şeyler yapıyorsunuz ,15 günde bi tık da olsa giden olurdu çünkü.Akşam olsun çay yanına kurabiye konusunu geçirenlerin, bundan mutluluk duydukları için yaptıkları tespit edilmiş ,çünkü hayatlarında başka mutlulukları yokmuş,yemekle bu arayı kapıyorlarmış.Yeni okudum bi yerde bunu ve doğru bence de.Gün içinde sizi ekstra yemekten alıkoyacak farklı uğraşlarınız olması lazım.Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ,hobiler edinin,halk eğitim kurslarına gidin,kitap okuyun,düzenli spor yapın çok zorlamadan,zaten düzenli spor bi süre sonra bağımlılık yapıyor ,hem bedensel hem de psikolojik açıdan ,aynada yeni kendinizi görünce vazgeçemiyorsunuz,bir basit t_shirt ü bile çok iyi taşır spor yapan üzerinde,postürü nettir.Bunları yaşam şekliniz haline getirin ,sıkı diyet listelerine getçekten gerek kalmaz ,günleriniz hep dolu geçsin.

Düşük kalorili diyetler cok sıkıcı evet . Ben 1.600 kalorilik diyet yapıyorum 1 saat yürüyüş ayda 4 kilo veriyorum . O zor diyetleri ben yapamıyorum cok kısa süre sonra pes ediyorum ama şu an yaptığım etkili

Ayrıca yatmadan 2 kurabiye yerim çayla ki ben cok hızlı kilo alan biriyim . Dengeyi kurup kilo bile verebiliyorum

Back
X