Diyetlilere ne bu tavirlar....

1.67 boya 51 kiloyum.
Yemedigimden degil ama kilo alamiyorum. Cayi sekersiz icerim ve serbetli tatli yiyemem. Acikcasi sekerli seyleri sevmem.

Ev oturmasinda sekerpareyi reddettigim icin sisko hanim teyze bana yemeye yemeye geberip gidecen en sonunda dedi :)

Ne bileyim ben aldirmadim tavri komigime bile gitti sizde takmayin

diyet yapmak irade işi sanırım kendileri yapamadığı için kimsenin yapmasını istemiyorlar

Uff saygısız insanlar. Konuşsun dursunlar

Ya biri bana kilolarından dert yansa, bana misafirliğe geldiğinde yemek yemese ben de diyorum aman neyin var gayet iyisin diye. kötü niyetle demiyorum ama kendini iyi hissetsin diye, evime gelmiş yemeden yollamayayım diye. Kilolu da değilim bu arada yani kendim diyet yapamıyorum kıskanıyorum gibi bi durum yok. Bazen bana da söylüyorlar aman neyin var zaten zayıfsın ye falan diye. Benim hoşuma gidiyor. Ufak tefek iltifatlar. Kötü niyet aramıyorum.

Güya tecrübelerini paylaşıp seni aydınlatıyorlar ve zayıfsın kız sen diyerek sana iltifat ediyorlar. Halbuki kimse onlardan iyi dilek yada tavsiye beklemiyor.

O teyzeler her yerde ve her konuda ortaya çıkar. Diyet bitse evlilikte, evlilik bitse çocukta, çocuk bitse kariyerde... her yerdeler.

Takmayacaksın, devam edeceksin. İstikrarını bozmalarına izin verme. Ayrıca diyet sadece kilo vermek için yapılmaz, sağlıklı yaşamak için fazla kilon olmasa da diyet yapman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…