Diyette ara öğünler de meyveli yoğurt yenir mi?

SecilAri3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
21
10
3
28
Ben 1 aydır diyetteyim ve hem şeker ihtiyacını karşılaması hem de çikolataya saldirmamak adına aralarda meyveli yoğurt yiyorum. Mesela sabah kahvaltısı 2 saat sonra 2 tane diyet biskuvi bir meyveli yoğurt sonra öğle yemeği sonra yine saat 4 de 1 meyveli yoğurt 2 diyet biskuvi şeklinde? Sağlıksız mi bu

Ben 1 aydır diyetteyim ve hem şeker ihtiyacını karşılaması hem de çikolataya saldirmamak adına aralarda meyveli yoğurt yiyorum. Mesela sabah kahvaltısı 2 saat sonra 2 tane diyet biskuvi bir meyveli yoğurt sonra öğle yemeği sonra yine saat 4 de 1 meyveli yoğurt 2 diyet biskuvi şeklinde? Sağlıksız mi bu
merhaba bence meyvelı yogurt yıyorsan eger o gunkı bır bardak sut ve bır porsıyon meyve hakkından kısmalısın ve hergun tercıh etmemelısın meyvelı yogurdu kendın yapmanı onerırım

Merhaba
Şeker ihtiyacınızın sebebi ara öğün yapmanız. İnsülin direncini tam kıracakken meyveli yoğurt ve bisküvi yemenizle tekrardan onu kıramayıp, savaşamıyorsunuz. İlk başta zor oluyor ama sonra herşey yerine oturuyor. Ara öğünleri kaldırmanız gerekmektedir. asıl mesele insülin direncinize kırmak olduğundan öğünler arası acıkmanız, o açlığı hissetmeniz gerekiyor. Yoksa yağ depolarınızı yakamaz, vüzudunuzun karbonhidratları harcamasını yönlendirme yapıyorsunuz. Eğer çok eliniz yağınız titriyor ve savaşamıyorsanız leblebi yiyin.Bir 10 gün bu şekilde deneyin göreceksiniz hızlıca yağ yaktığınızı.Yalnız ana öğünlerde lütfen makarna, pirinç, bulgur, patates ve ekmek tüketmeyiniz :( akşam 8'den sonra ise herşey yasak olsun. Sadece 10 gün bu şekilde şans vermenizi tavsiye ederim.

Back
X