- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
ne güzel 58 kilodayken kan şurupları yüzünden 4 ayda 6 kilo aldım.ilk başlarda alışmaya çalıştım,sonra baktım ki gardolabım 36-38 bedenlerin yerini 40 bedenlere bırakıyor aklım başıma geldi. zayıflama zamanım gelmiş dedim; ama sadece dedim ve 2 senedirde hala o aldığım fazladan 6 kilomla yaşıyorum.
ha bu arada 67 kiloya kadarda çıktım,61 kiloya kadarda indim ama şuan hala 64 kiloyum.hamile kalmak istiyorum ve onun öncesinde zayıflamak istiyorum,1 ay sonra abimin düğünü var,düğündede fıstık gibi olsam fena olmaz hani.hem herşeyden önce aynaya bakınca kocaman bir göbek görmek istemiyorum artık.
evet evet bu sefer kesin kararlıyım zayıflıycam ama nasıl işte onubilmiyorum,içimde istek var ama sırtımı sıvazlayıp yüyü be yamuk seni kim tutar diyen,akıl verenim yok.durun bakalım birde buraya kendi kendime hergün yediklerimi yazarak kendimi motive etmeye çalışayım belki işe yarar.şuan itibariyle tok karına kilom 64.8(yazmaya utanıyorum)bakalım neler olacak.ayrıca diğer kızların topiklerindende zayıflama sırlarına şöyle bir göz atar belki gaza gelirim arada.
bana katılmak isteyen yada bana destek verecek arkadaşlar varsa buyurun hepbirlikte zayıflayalım...
merhaba konunu yeni gördüm =) inşallah herşey umduğun gibi geçer. şunu unutma günde 2.5 lt su ve en az 1 saat yürüyüşle bide yediklerini kısarak çok kolay bi şekilde kilo verebilirsin.yeşil çay da destekçin olur bu kadarıyla bile gerçekten çok rahat zayıflarsın emin olabilirsin.yalnız sakın yürüyüş yapmaya üşenme.insan üşendimi hiç kalkası gelmiyo kendimden biliyorum:76: sen sen ol bu zayıflama döneminde tezcanlı ol =) işe yarıcağına eminim...
beni de alır mısın yamukprenses
bu arada nickin cok hosuma gitti:)
kabul edersen senle bende başlamak istiyorum
kolay gelsin güzelim.istedikten sonra olmayacak birşey yok. sabah akşam aç karnına sirkeli ılık su içersen sana zayıflamanda yardımcı olur.bir de akşamları altıdan sonra yiyecek tüketme canım.
mrhbalar kolay gelsın sana....forum da senın katılacagın yer bence 60-69 kılo aralıgındakıler bırlıkte zayıflıyora gelmen orası muhtesem bıyer ...çok acayıp kılo veren hatta suan artık göbeklerını kas yapmaya çalısanlar var...senı de beklerız tatlım...
gördüğünüz gibi kaçgündür hiçbirşey yazmamışım,nasıl kendimi motive edeceksem artık!
bugün 1 haftanın acısını çıkarırcasına neredeyse ikindiye kadar uyudum ve sonra çok az menemen yedim,tabii yanında birazda ekmek(keşke yemeseydim diyicem ama menemende ekmeksiz gitmiyor)biraz öncede çok acıktım ve buzdolabında baktım birşey yok,asrın hatasını yaptım ve gittim 3 parça çikolatalı kek yedim
offf zor benim zayıflamam,aslında işin püf noktasını biliyorum ama uygulamaya geçemiyorum,günde 1 saat yürüyüş,2 lt su,2 bardak yeşil çay ve bırak altıyı saat 19'dan sonra birşey yememek.nerde bende bunları yapacak toto...
özellikle akşamları tv karşısında brşeyler atıştırmak en büyük keyfim,sigarayı bıraktım ama aburcubur işini bırakamadım.aslında 2 kilo versem gaza gelip bu işe daha çok yapışıcam ama önce o 1-2 kiloyu vermek lazım.
evet yarın kocamıda kandırıp en azından iş sonrası yürüyüşe çıkmam lazım,bu akşam atıştırmalarınada bir çözüm bulmalıyım,yada en iyisi kocamın zayıflama yöntemini denemeli,acıktığını hissetmemek için hep erkenden uyudu ve günde yarım saat yürüyüşle destekleyerek 2 ayda 12 kilo verdi.tabii onun vermesi gereken kilo fazla olunca çabuk ve hızlı verdi,ama benim işim daha zor.
yarın ne yapıcam;su için söz vermiyorum ama işten gelince yarım 1 saat yürünecek ve 7'den sonra ağır birşey yenmeyecek,eğer canım çok aburcubur çekerse.....işte burada takılıyorum kızlar,fikri olan el kaldırsın.
Eğer canın çok abur cubur çekerse, tatlı krizine girersen meyvelerle kendini dizginleyebilirsin... Şöyle sulu sulu tatlı mı tatlı meyvelerden yiyebilirsinAma muz yeme canım! Karpuz, kavun, şeftali, üzüm vs vs. Aklına gelebilecek tüm sulu meyvelerden... Ya da kepekli galete ye
zaten bol bol muz sevmiyorum canım,ama artık yazda geldi bol bol karpuz yerim.
Bu arada zayıflamak için keten tohumlu yoğurt tavsiye ediyorum... Annemler bununla zayıflamıştı bol bol su tüketiyorlardı ve karpuzzzzz yiyolardı. Bende zayıflıyorum canım kendimi kabul ettirebilmişimdir artık bu kadar tüyodan sonra dimi?
Benim önerim bence bu abur cubur isteği uyanmasınnın sebebi öğünleri tam olarak yemiyorsun gibi sanırım ondan. Üç ana üç ara öğün yap muhakakak. Yemeyerek asla zayıflanma olmaz. Menemenin yanında ekmek gayetde güzel yiyebilirsin. Günlük ekmek kotası olsun mesela her besin grubundan bir liste hazırla işte 5 porsiyon meyve, 4 dilim ekmek vs öle olmazsa kendini tutarsın tutarsın sonra birden abur cubura saldırırsın. Bide öle az yiyerek zayıflama kısa vadeli sen uzun dönemli beslenme oluştur derim.
yazmaya üşeniyorum,hergün de pc ye giremiyorum,zayıflayamıyorum işte zayıflayamıyorumçünki hareketsizim,yemekle alakası olsada harekette lazım,neyse kızlar erteliyorum bu diyet işini,havayada giremedim zaten,pöff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?