diyetteyim!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
ne güzel 58 kilodayken kan şurupları yüzünden 4 ayda 6 kilo aldım.ilk başlarda alışmaya çalıştım,sonra baktım ki gardolabım 36-38 bedenlerin yerini 40 bedenlere bırakıyor aklım başıma geldi. zayıflama zamanım gelmiş dedim; ama sadece dedim ve 2 senedirde hala o aldığım fazladan 6 kilomla yaşıyorum.

ha bu arada 67 kiloya kadarda çıktım,61 kiloya kadarda indim ama şuan hala 64 kiloyum.hamile kalmak istiyorum ve onun öncesinde zayıflamak istiyorum,1 ay sonra abimin düğünü var,düğündede fıstık gibi olsam fena olmaz hani.hem herşeyden önce aynaya bakınca kocaman bir göbek görmek istemiyorum artık.

evet evet bu sefer kesin kararlıyım zayıflıycam ama nasıl işte onubilmiyorum,içimde istek var ama sırtımı sıvazlayıp yüyü be yamuk seni kim tutar diyen,akıl verenim yok.durun bakalım birde buraya kendi kendime hergün yediklerimi yazarak kendimi motive etmeye çalışayım belki işe yarar.şuan itibariyle tok karına kilom 64.8(yazmaya utanıyorum)bakalım neler olacak.ayrıca diğer kızların topiklerindende zayıflama sırlarına şöyle bir göz atar belki gaza gelirim arada.

bana katılmak isteyen yada bana destek verecek arkadaşlar varsa buyurun hepbirlikte zayıflayalım...

Son düzenleme:
merhaba konunu yeni gördüm =) inşallah herşey umduğun gibi geçer. şunu unutma günde 2.5 lt su ve en az 1 saat yürüyüşle bide yediklerini kısarak çok kolay bi şekilde kilo verebilirsin.yeşil çay da destekçin olur bu kadarıyla bile gerçekten çok rahat zayıflarsın emin olabilirsin.yalnız sakın yürüyüş yapmaya üşenme.insan üşendimi hiç kalkası gelmiyo kendimden biliyorum:76: sen sen ol bu zayıflama döneminde tezcanlı ol =) işe yarıcağına eminim...:66: :70:

beni de alır mısın yamukprenses
bu arada nickin cok hosuma gitti:)
kabul edersen senle bende başlamak istiyorum

kolay gelsin güzelim.istedikten sonra olmayacak birşey yok. sabah akşam aç karnına sirkeli ılık su içersen sana zayıflamanda yardımcı olur.bir de akşamları altıdan sonra yiyecek tüketme canım.

ne güzel 58 kilodayken kan şurupları yüzünden 4 ayda 6 kilo aldım.ilk başlarda alışmaya çalıştım,sonra baktım ki gardolabım 36-38 bedenlerin yerini 40 bedenlere bırakıyor aklım başıma geldi. zayıflama zamanım gelmiş dedim; ama sadece dedim ve 2 senedirde hala o aldığım fazladan 6 kilomla yaşıyorum.

ha bu arada 67 kiloya kadarda çıktım,61 kiloya kadarda indim ama şuan hala 64 kiloyum.hamile kalmak istiyorum ve onun öncesinde zayıflamak istiyorum,1 ay sonra abimin düğünü var,düğündede fıstık gibi olsam fena olmaz hani.hem herşeyden önce aynaya bakınca kocaman bir göbek görmek istemiyorum artık.

evet evet bu sefer kesin kararlıyım zayıflıycam ama nasıl işte onubilmiyorum,içimde istek var ama sırtımı sıvazlayıp yüyü be yamuk seni kim tutar diyen,akıl verenim yok.durun bakalım birde buraya kendi kendime hergün yediklerimi yazarak kendimi motive etmeye çalışayım belki işe yarar.şuan itibariyle tok karına kilom 64.8(yazmaya utanıyorum)bakalım neler olacak.ayrıca diğer kızların topiklerindende zayıflama sırlarına şöyle bir göz atar belki gaza gelirim arada.

bana katılmak isteyen yada bana destek verecek arkadaşlar varsa buyurun hepbirlikte zayıflayalım...

mrhbalar kolay gelsın sana....forum da senın katılacagın yer bence 60-69 kılo aralıgındakıler bırlıkte zayıflıyora gelmen orası muhtesem bıyer ...çok acayıp kılo veren hatta suan artık göbeklerını kas yapmaya çalısanlar var...senı de beklerız tatlım...

merhaba konunu yeni gördüm =) inşallah herşey umduğun gibi geçer. şunu unutma günde 2.5 lt su ve en az 1 saat yürüyüşle bide yediklerini kısarak çok kolay bi şekilde kilo verebilirsin.yeşil çay da destekçin olur bu kadarıyla bile gerçekten çok rahat zayıflarsın emin olabilirsin.yalnız sakın yürüyüş yapmaya üşenme.insan üşendimi hiç kalkası gelmiyo kendimden biliyorum:76: sen sen ol bu zayıflama döneminde tezcanlı ol =) işe yarıcağına eminim...:66: :70:

işte tamda sıkıntım burada başlıyor,su içmek aklıma bile gelmiyor,1 bardak içsem ikincisinde karnım lambır lambır sallanıyor,maalesef turizm işiyle uğraşıyorum ve eve gelince akşam saat 8 yada 9 falan oluyor,o saatten sonra da yürüyüşmü yapayım yoksa kendimemi vakit ayırayım,off ya offf,birde kocam cabası.

beni de alır mısın yamukprenses
bu arada nickin cok hosuma gitti:)
kabul edersen senle bende başlamak istiyorum

gel bebeeeem beraber fıstık olalım.mesela bugün ne yedin ne içtin yaz,belki birbirimizi tetikleriz.

kolay gelsin güzelim.istedikten sonra olmayacak birşey yok. sabah akşam aç karnına sirkeli ılık su içersen sana zayıflamanda yardımcı olur.bir de akşamları altıdan sonra yiyecek tüketme canım.

6'dan sonra nasıl yemeyeyim yav,valla sabaha kadar dolma,karnıyarık falan görürüm rüyamda alimallah.

mrhbalar kolay gelsın sana....forum da senın katılacagın yer bence 60-69 kılo aralıgındakıler bırlıkte zayıflıyora gelmen orası muhtesem bıyer ...çok acayıp kılo veren hatta suan artık göbeklerını kas yapmaya çalısanlar var...senı de beklerız tatlım...

teşekkürederim canım ama kışın bir ara katılmıştım fakat hergün pc ye giremiyorum ve bildirim yapamadığım için isteğimle ayrıldım,böylesi daha güzel ama ara ara oralarada bakıcam kızlar ne yemiş ne içmiş diye.ben şu göbeği bi eriteyim kas falan istemem.

evetttt gelelim bugüne;
sabah bardak su içtim,sabahları canım pek birşey çekmiyor,öğlen 1 haşlanmış mısır ve 1 bardak su,akşam 5 kaşık barbunya yemeği ve yarımdan az dolma,1 kase cacık.ilerleyen saatlerde 10 tane erik,1 avuç antep fıstığı(işte tehlikeli saatler başlıyor)3 dilim karpuz yedim.kızlar mutfağın çekmecesinde kocaman bir çikolata duruyor,böyle parlak jelatininden çıkarsam yesem offfffff.:47:...hayır hayır yemiycem,bu sefer boğazıma hakim olucam.

işte böyle kızlar bugünlük listem bu görmüş olduğunuz gibi ne bir spor yaptım,nede su içtim,ne yapcam ben ya,işim sebebiyle yürümem imkansız,ancak ya uykumdan fedakar edicem,yada akşam 3 saat dinlenmem gereken saatten....

Son düzenleme:
Merhaba canim. Hos geldin. Nickin cok guzel ya. Gorunce cok guldum :60: 6 kiloyu kendini hic zorlamadan verebilirsin cnm. Ben de heb baslardim, 2-3 kilo verirdim, sonra kilom dururdu ve bu zaman motivasyon sifrin altina inerdi ve ben normal yesem bile kilolari fazlasiyla alirdim. Ama yaklasik 1 aydir uyguladigim yontem var. Aslinda her kesin bildgii seyler ama gene de yazayim :1. Sabah mutlaka gune su icerek basla ve gun icinde 2 lt en az su ic. Su icemiyorum demissin, ben de oleydim, ne yaptim biliormusunn, kendimi bi cetvel cizdim, 6 tane kare yaptim bir gun icin. 1 brdk su ictigimde karelerin uzerine X yaptim , bolelikle kendimi zorlayarak suya o kdr alistim ki artik kareye falan gerek kalmadan en az 2 lt iciorum gun icinde.
2. Gun icinde yemek istedigim yemekleri kahvaltida yiodum, olmadi oglen. Aksam da kahvalti yapiyordum 17-18 arasi. Kahvaltiyla aksam yemegini degis tokus yapiyordum yani :90: Gercekten 18 ,en fazla 19dan sonra yemek yemeyince zayiflaniyormus. Bu saatlerden sonra cay iciyorum, cok midem kazinirsa kucuk meyve porsiyonu,dondurma, 3-4 kasik yogurt ve s. Bunlardan birini yiyorum o kdr.
3. Gun icinde yurumek. Ben de okulda zaten yoruluordum baya. Eve gelince ders calismaktan yurumeye falan vakit de kalmiyor zaten. Ama eve gelirken mutlaka bi kac durak erken inip yuruyerek geliyordum eve. Ve kendimi yurume konusunda daha da motive etmek icin pedometre(adimolcer) aldim. inanin bu cok isime yaradi.Zaten fiyati da gayet uygun. Tr parasiyla 20 tl burda. Bunu takarak gun icinde en az 3000 adim atmakla ise basladim . Her sey yememe ragmen yuruyus sayesinde pantolonlarim bollasmaya basladigi icin bu adim sayisini 5000e cikardim. Eger eve yurruyerek gelmezsem, kendimi zorluyorum aksam balkona cikip 3 metrelik balkonda deli danalar gibi o taraf bu tarafa yuruyorum :60: :60:
Iste bu dediklerimi yaparsan, kisa zaman icindeki degisime inanmiycaksin. Bi de benim yaptigim yalnislardan biri her gun tartiliyordum ve bu baya kilo vermenin hizini yavaslatiyormus. Beyni cok fena etkiliyor.Bunun sahidi oldum. Artik haftada en fazla 2 kere tartiliyorum ve bunu 1e indirmeyi dusunuyorum.
Zaten vermen gereken 6 kilo varmis canim, bu dediklerimi yaparak ben cok iyi sonuclar elde ettim. Istersen bir dene, bak gor nasil gidior kilolar :64::64:

En güzeli bir diyet günlüğü hazırlaman. Tabi buraya yazıyorsun da senin görebileceğin derli toplu bir liste olsun derim. Ben o şekilde yapıyorum. Diyete başladığım ilk zamanlarla şimdiki yediklerime bakıyorum arada çok fark var. Bilgisayarımda word dosyası oluşturdum bir de şifreli yaptım bi tek ben görebiliyorum:) İlk zamanlar yorumlarda yapıordum sıklıkla işte bugün şunu fazla kaçırdım yarına şuna dikkat edeyim tarzında. Bir de illaki spor olmazsa olmaz bence.

gördüğünüz gibi kaçgündür hiçbirşey yazmamışım,nasıl kendimi motive edeceksem artık!

bugün 1 haftanın acısını çıkarırcasına neredeyse ikindiye kadar uyudum ve sonra çok az menemen yedim,tabii yanında birazda ekmek(keşke yemeseydim diyicem ama menemende ekmeksiz gitmiyor)biraz öncede çok acıktım ve buzdolabında baktım birşey yok,asrın hatasını yaptım ve gittim 3 parça çikolatalı kek yedim:5:

offf zor benim zayıflamam,aslında işin püf noktasını biliyorum ama uygulamaya geçemiyorum,günde 1 saat yürüyüş,2 lt su,2 bardak yeşil çay ve bırak altıyı saat 19'dan sonra birşey yememek.nerde bende bunları yapacak toto...

özellikle akşamları tv karşısında brşeyler atıştırmak en büyük keyfim,sigarayı bıraktım ama aburcubur işini bırakamadım.aslında 2 kilo versem gaza gelip bu işe daha çok yapışıcam ama önce o 1-2 kiloyu vermek lazım.

evet yarın kocamıda kandırıp en azından iş sonrası yürüyüşe çıkmam lazım,bu akşam atıştırmalarınada bir çözüm bulmalıyım,yada en iyisi kocamın zayıflama yöntemini denemeli,acıktığını hissetmemek için hep erkenden uyudu ve günde yarım saat yürüyüşle destekleyerek 2 ayda 12 kilo verdi.tabii onun vermesi gereken kilo fazla olunca çabuk ve hızlı verdi,ama benim işim daha zor.

yarın ne yapıcam;su için söz vermiyorum ama işten gelince yarım 1 saat yürünecek ve 7'den sonra ağır birşey yenmeyecek,eğer canım çok aburcubur çekerse.....işte burada takılıyorum kızlar,fikri olan el kaldırsın.:3:

gördüğünüz gibi kaçgündür hiçbirşey yazmamışım,nasıl kendimi motive edeceksem artık!

bugün 1 haftanın acısını çıkarırcasına neredeyse ikindiye kadar uyudum ve sonra çok az menemen yedim,tabii yanında birazda ekmek(keşke yemeseydim diyicem ama menemende ekmeksiz gitmiyor)biraz öncede çok acıktım ve buzdolabında baktım birşey yok,asrın hatasını yaptım ve gittim 3 parça çikolatalı kek yedim:5:

offf zor benim zayıflamam,aslında işin püf noktasını biliyorum ama uygulamaya geçemiyorum,günde 1 saat yürüyüş,2 lt su,2 bardak yeşil çay ve bırak altıyı saat 19'dan sonra birşey yememek.nerde bende bunları yapacak toto...

özellikle akşamları tv karşısında brşeyler atıştırmak en büyük keyfim,sigarayı bıraktım ama aburcubur işini bırakamadım.aslında 2 kilo versem gaza gelip bu işe daha çok yapışıcam ama önce o 1-2 kiloyu vermek lazım.

evet yarın kocamıda kandırıp en azından iş sonrası yürüyüşe çıkmam lazım,bu akşam atıştırmalarınada bir çözüm bulmalıyım,yada en iyisi kocamın zayıflama yöntemini denemeli,acıktığını hissetmemek için hep erkenden uyudu ve günde yarım saat yürüyüşle destekleyerek 2 ayda 12 kilo verdi.tabii onun vermesi gereken kilo fazla olunca çabuk ve hızlı verdi,ama benim işim daha zor.

yarın ne yapıcam;su için söz vermiyorum ama işten gelince yarım 1 saat yürünecek ve 7'den sonra ağır birşey yenmeyecek,eğer canım çok aburcubur çekerse.....işte burada takılıyorum kızlar,fikri olan el kaldırsın.:3:

Eğer canın çok abur cubur çekerse, tatlı krizine girersen meyvelerle kendini dizginleyebilirsin... Şöyle sulu sulu tatlı mı tatlı meyvelerden yiyebilirsin :40: Ama muz yeme canım! Karpuz, kavun, şeftali, üzüm vs vs. Aklına gelebilecek tüm sulu meyvelerden... Ya da kepekli galete ye :61:
Bu arada zayıflamak için keten tohumlu yoğurt tavsiye ediyorum... Annemler bununla zayıflamıştı bol bol su tüketiyorlardı ve karpuzzzzz yiyolardı. Bende zayıflıyorum canım kendimi kabul ettirebilmişimdir artık bu kadar tüyodan sonra dimi? :16:

Benim önerim bence bu abur cubur isteği uyanmasınnın sebebi öğünleri tam olarak yemiyorsun gibi sanırım ondan. Üç ana üç ara öğün yap muhakakak. Yemeyerek asla zayıflanma olmaz. Menemenin yanında ekmek gayetde güzel yiyebilirsin. Günlük ekmek kotası olsun mesela her besin grubundan bir liste hazırla işte 5 porsiyon meyve, 4 dilim ekmek vs öle olmazsa kendini tutarsın tutarsın sonra birden abur cubura saldırırsın. Bide öle az yiyerek zayıflama kısa vadeli sen uzun dönemli beslenme oluştur derim.

Eğer canın çok abur cubur çekerse, tatlı krizine girersen meyvelerle kendini dizginleyebilirsin... Şöyle sulu sulu tatlı mı tatlı meyvelerden yiyebilirsin :40: Ama muz yeme canım! Karpuz, kavun, şeftali, üzüm vs vs. Aklına gelebilecek tüm sulu meyvelerden... Ya da kepekli galete ye :61:

zaten bol bol muz sevmiyorum canım,ama artık yazda geldi bol bol karpuz yerim.

Bu arada zayıflamak için keten tohumlu yoğurt tavsiye ediyorum... Annemler bununla zayıflamıştı bol bol su tüketiyorlardı ve karpuzzzzz yiyolardı. Bende zayıflıyorum canım kendimi kabul ettirebilmişimdir artık bu kadar tüyodan sonra dimi? :16:

gel canım beklerim,sende önce şuanki kilonu ve hedefini yaz canım,hergün sende yediklerini içtiklerini buraya yaz canım,aramızda fikiralışverişi yaparız.bekliyorum ona göre....

Benim önerim bence bu abur cubur isteği uyanmasınnın sebebi öğünleri tam olarak yemiyorsun gibi sanırım ondan. Üç ana üç ara öğün yap muhakakak. Yemeyerek asla zayıflanma olmaz. Menemenin yanında ekmek gayetde güzel yiyebilirsin. Günlük ekmek kotası olsun mesela her besin grubundan bir liste hazırla işte 5 porsiyon meyve, 4 dilim ekmek vs öle olmazsa kendini tutarsın tutarsın sonra birden abur cubura saldırırsın. Bide öle az yiyerek zayıflama kısa vadeli sen uzun dönemli beslenme oluştur derim.

canım evde olmadığım için düzenli bir beslenme programı uygulayamıyorum,çok düzensiz bir işim var,bazen öğlene kadar su içme fırsatı bile bulamıyorum,aslında bende düzenli öğünler istiyorum ama maalesef işimden dolayı olmuyor.zaten çok ekmek yiyen birisi değilim o yüzden ekmek konusunda sıkıntım yok,fakat meyveyle hiç aram iyi değil,tek severek yediğim meyve kavun karpuz,onlarıda yiyorum zaten.sorun eşimde aburcubur seviyor ve hergün alıyor,şimdi söyle bana o karşımda yerken ben nasıl küçük emrah gibi kaşlarımı yukarıya çatıp durabilirim,ama benim çikolatam yok abimi diyeceğim.

evetttt gelelim bugüne,iş yoğunluğum nedeniyle sabah kahvaltımı es geçmek zorunda kaldım,öğlen o kadar çok acıkmış ve susamıştımki,1 karışık gözleme yiyip ve de 1 bardak kola içtim.saymadım ama arada bol bol su içtim.akşam eşimin ısrarı üzerine karışık kızartma yaptım(sanırım 4 aydır hiç yapılmıyor)işte o kızartmadan 5 çatal aldım ve yanında tabi yoğurt vardı.1 saat kadar sonra karpuz yedim,3 bardak kadarda su içtim,bu saatten sonrada birşey yemem artık,çok canım çekersede yine karpuza saldırıcam.

bu arada kızlar her cuma günü kilo bildirimi yapıcam!ehü ehü zaten lokum gibiyim ama içimdeki fındık fıstıkları atmam gerek,pöffff,çok çalışmam lazım çoookkkkk.

hergün pc başına oturamadığım için buraya ara ara yazıyorum.işte dünki menüm;
sabah;1 domates,yarım salatalık,bir avuç yeşil nane,4 dilim sucuk,çok minik bir parça beyaz peynir ve 1 bardak şeftali suyu.
öğlen;1 tane çilekli meyveli yoğurt
akşam;yemeği dışarıda yedim,herkes ne güzel güveçte tereyağlı kalamar yerken ben kalamar salatası yedim:43:valla yandan önden mis gibi koktu ama ben resmen kalamarlı ot yedim.neyse buda olacak ne yapalım.

ve gün içerisinde yarım saat yürüdüm ve bol miktarda su içtim.

Yaaaaa! Adet olucağım için kendimi durduramıyorum. Sürekli yemek yeme isteği, çikolata krizi geliyo bana! :43: Canım bende 2-3 gündür giremiyorum. Ama yediklerimi yazabilirim. Burger'den hamburger 4 kutu mayonezzzz :43: Dün kahvaltı felan yapmadım akşamda kadınlar günü vardı... Veeee ben ( yazmaya utanıyorum ) 4 dilim börek, 2 dilim etimek tatlısı, 2 dilim mozaik pasta, fasulye diblesi ve yaprak sarması yedim!. Çatlayana kadar yedim inanamazsınnnn! :43: Durduramıyorum canım kendimi... Az öncede 6 tane nugget, 2 kasık pilav ve bir sürü çikolata yedimmmm :( Tartıldım 48'den 50'ye cıkmısım canım. Gerçi 24'ünde hasta olmam gerekiyo. Göğüslerim felan acayip büyüdü ve vücudumda ödem miktarı cok fazla. Bi diyetisyen izlemiştim adet dönemine yakın 2-3 kilo fark ediyormuş. Vücut su topladığı yüzden, adet dönemi bittiğinde ise eski kilona dönüyormuşsun. Yinede canımı sıkıyo bu denli yemek yemem :43: Canımmm morale ve motivasyona ihtiyacım varrrrr yardım YamukPreses'immmmm! Bu arada hedefim şuan 45 kilo yani sadece 5 kilocuk pek zor olmasa gerek! :18:

bende seninle aynı durumdayım 56 kg iken alerji tedavim için doktorun verdiği ilaçtan dolayı 10 kg aldım vermesi çok zor oluyor ancak 3-4 kg verebildim :( inşallah isteğimiz kilolara ulaşırız:50:

Yamuk prenses yoksun ortalarda. Diyetin nasıl gidiyor canım? Girdiğinde cevaplarsın artık. Dün yolculuktaydım giremedim nete. Dün sadece kiraz yedim! :53: Evet, evet sadece kiraz yedim başka da birşey yemedim. Bugünse sabah kahvaltısında çok küçük küp şeklinde doğranmış kaşar peynir yedim 1 tane, 1-2 tane de beyaz peynir yedim aynı büyüklükte, çatal ucuyla azıcıkta yumurta attım ağzıma ve kalktım. Ekmek kesinlikle yemek yok :24: Daha sonrasında 1 tabak karpuz yedim oooh sulu sulu süper gitti vallahi :66: Şimdide karpuz yiyorum. Tartıldım 49 kiloyum canım yavaş yavaş veriyorum. Hee bu arada ben haLa hasta oLmadım :50:

yazmaya üşeniyorum,hergün de pc ye giremiyorum,zayıflayamıyorum işte zayıflayamıyorum:43:çünki hareketsizim,yemekle alakası olsada harekette lazım,neyse kızlar erteliyorum bu diyet işini,havayada giremedim zaten,pöff...

yazmaya üşeniyorum,hergün de pc ye giremiyorum,zayıflayamıyorum işte zayıflayamıyorum:43:çünki hareketsizim,yemekle alakası olsada harekette lazım,neyse kızlar erteliyorum bu diyet işini,havayada giremedim zaten,pöff...

Yapmaaaaa! Canım neden erteliyorsun ? Ertele ertele yazı böyle mi bitiriceksin?. Bende tam formu tutturdum diyordum ya. Bu sabah 8.30'da kalkıp 9.30'a kadar yürüyüş felan yaptım. Boğazımıda tutuyodummm :( Olmadı şimdi buuuu!. :58:

ooo 1 sene önce yine birşeylere coşup açmışım bu konuyu,kimbilir neye sinirlendimde zayıflıycam diye tutturup bu konuyu açtım,ve tabii daha 2.günde su koyuvermişim.

geçen seneden sonra neler oldu;ben tüp bebek tedavisi oldum,tuttu ama keseyi görür görmez düşükle sonuçlandı,ne biçim düşüktü onu da anlamadım ya ne ağrı vardı ne sızı,adet olur gibi kanamam oldu,sonra yavaş yavaş değerlerim düştü,artık dr yüzü görmek istemiyorum.off düşünmek bile istemiyorum artık,resmen piskolojim bozuldu.tabii bu arada kışın ben 68 kilo oldum ve sonra yürüyüştü diyetti derken 63 kiloya kadar düştüm,şimdiyse 65 kiloyum.yeminle çıldırıcam,şu yiyip yiyipte manken gibi kalan hatunları kıskanıyorum.birde şu ilk geceden hamile kalan hatunları...neyse unuttum o konulara hiç girmiyoruz.:24:

gelelim şu başımın belası kilolara;dün 4 kız bara gittik,çıtır çıtır kızlar hoplayıp zıplıyor,ee tabi milletin kendine güveni var nasıl olmasın,millet 34-36 beden,ne yalan söyleyeyim kendimi teyze gibi hissettim,giydiğim eteğinde bel lastiği büzgülü olunca sanki 2 tane daha belim varmış gibi göründü bunu sonradan barda farkettim,evden çıkmadan önce kocama yakıştımı diye sordum,çok güzel çok güzel diye beni yolladı,gıcık kocam bilerek beni böyle yolladı sanırsam:41:

kızkıza eğlenelim dedik gittik bara,yedik içtik dans ettik felan,vışş aney oda nesi karşı masadaki oğlan beni kesiyor,diyorum içimden kızım yamuk evli barklı kadınsın,sakın bakma görmemezlikten gel,adam gibi kızkıza eğlenemeyecekmiyiz yahu.neyse ben öyle pek laf ebeliği yapamam sözün kısası o gece boyunca bana baktığını zannettiğim kişi meğer yanımdaki ablaya bakıyormuş,şimdi diyeceksinizki evli kadınsın bozuldunmu evet bozuldum,bana ne elin adamından ben zaten kocasına aşık bir kadınım ama yanımdaki abla 40 yaşında 34 beden olup ben 32 yaşımda 40 beden olunca biranda kafama birşeyler dank etti:43:

sabah kocişe dedimki ben şişmanmıyım,bekledimki hayır desin,şöyle bir durdu düşündü yok şişman değilsinde biraz fazlalığın var,şöyle 5 kilo versen yeter dedi(aslında diyorki evet şişkosun karıcım biran önce zayıfla)o an resmen yıkıldığım andır,gözümün önünden milyonlarca resim geçti,şuanki göbekli şişko halim,23 yaşımdaki 47 kilo halim,eşimle tanıştığımız ilk gün,sonra yine bugüne döndüm ve azmedip zayıflayıp 55 kiloya düşmüş halim,sonra tekrar o bar abla sinsilesi,bana baktığını sandığım adam bana geliyor bende evliyim hem kızkıza şurada eğlenemeyecekmiyiz diye onu mortangenzi edişim...bunların hepsi birkaç saniye içinde film şeridi gibi geçti gözümün önünden.kulaklarımda eşimin biraz fazlalığın var demesi uğuldadı durdu,biraz fazlalığın var,biraz fazlalığın varrr,biraz fazlalığın varrrrrr...:36:
birde şunu farkettim;çekildiğim resimlere bakıyorum aynada gördüğüm benden daha şişman çıkıyorum ben resimlerde,yada aslında resimlerdeki gibi görünüyorumda aynadamı kendimi daha zayıf görüyorum,bak bilemedim şimdi:37::37::37:bu şey gibi aynen hani sesinizi teyipe çekip dinlediğinizde kendi sesiniz farklı gelir ya acaba öyle birşeymi.:44:

öğleden sonra çarşıya doğru yürüyelim dedik,işyerinin birinin önünden geçerken şöyle bir baktım kendime,kotun bel kısmından benim hazineler pörtlemiş,göbeğimi içime çekeyim dedim,diğer camın önünden geçerkende çekmiş halime bakayım dedim resmen fark yoktu,ha göbeğimi içime çekmişim ha çekmemişim gördümki hiçbir fark yok.resmen hırs yaptım sinirlendim delirdim,ulan dedim millet 30 kilo veriyorken ben niye 5-6 kilo veremeyeyim,bir hışımla attım kendimi buraya,yeni bir topik açmak istemedim geçen sene açtığım bu topikten devam etmek istiyorum.diyete başlarmıyım bilmiyorum,diyete başlıyorum dersem asla yapamam biliyorum,herşey kendi kendine doğal akışında olsun istiyorum.burayı günlük gibi kullanmak istiyorum,hem diyet hem günlük konulardan bahsederim.

Back
X