Dizi-film izlerken yorumlarıma kızıyor..

galatasaray06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
131
1
16
35
İstanbul
arkadaşlarım,
eşim çok kıskanc aşırı desem abartmam. dizi izlerken yorum yapıyorum bazen dizideki kişi yada konuyla ilgili.. ona bile kızıyor. Mesala,
karşı cinsin yaptığı konuştuğu herhangi bişey hakkında iyi yapmış iyi etmiş yada damardan girmiş bile desem kızıyor. yada kızlı erkekli ilişkilerde bu bence onu seviyo yada bu ona yakışıyo gibi sözlerime çok kızıyor..sizce doğru mu yapıyor.. nasıl davranmalıyım bu konuda.

Son düzenleme:
arkadaşalarım, eşim çok kıskanc biridir. dizi izlerken yorum yapıyorum bazen dizideki kişi yada konuyla ilgili.. ona bile kızıyor. sizce doğru mu yapıyor.. nasıl davranmalıyım bu konuda.

Eşinin kıskançlığı ile yaptığın yorumu bağdaştıramadım.
Biraz daha aç istersen konuyu.

Son düzenleme:
Eşinin kıskançlığı ile yaptığın yorumu bağdaştıramadım.
Biraz daha aç istersen konuyu.

Mesala kardeşim,
karşı cinsin yaptığı konuştuğu herhangi bişey hakkında iyi yapmış iyi etmiş yada damardan girmiş bile desem kızıyor. yada kızlı erkekli ilişkilerde bu bence onu seviyo yada bu ona yakışıyo gibi sözlerime çok kızıyor..

arkadaşım cımbızla mı laf alacağız..

biraz ayrıntılı yazar mısın?
sen öyle deyince eşin nasıl tepki veriyor sana ne diyor :44:

arkadaşım cımbızla mı laf alacağız..

biraz ayrıntılı yazar mısın?
sen öyle deyince eşin nasıl tepki veriyor sana ne diyor :44:

ben öyle deyince; yanında eşin var diyor. karşı cinsle ilgili yorum yapıyorum ya kendisiyle kıyasmı yaptığımı düşünüyo yada kendimi yorum yaptığım kişinin yerinde mi düşündüğümü düşünüyo artık anlıyamadım...

Eşiniz de izliyor mu o dizileri ki bence bu yazdıklarınızdan eşiniz dizi izlemeyi sevmiyor diye düşünüyorum ve izlediğiniz dizi de onu zerre ilgilendirmiyor, yorum yapmanız da tuhaf geliyor olabilir...

erkekleri bayanların bu tarz muhabbetleri çok sarmaz ya bence ondan kızıyordur

film ya da dizi izlerken ikide bi konuşulduğunda ben de çok kızıyorum belkide konuşmana kızıyodur çok fazla yorum yapıyosan

oda seviyor dizileri ama işte kızıyor yorum yapmama. dün mesela iki erkek konuşuyo bi kız hakkında damardan girdi oda dedim. buna kızdı. erkeklerle ilgili yorum yapmama alınmış. farkettimde genelde erkeklerle ilgili yorumlarıma tepkisi oluyor

Son düzenleme:
anlattigindan sunu anladim esin kiskanmiyo senin ona laf isittirdigini dusunuyor.

dizi- film izlerken sürekli babam da yorum yapar ve biz ona kızarız. sıkıntınızın kıskançlıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben.

Back
X