Dizi oyuncusu Orhan Şimşek, babasının boğazını keserek öldürdü

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
Televizyon ekranlarında yayınlanan bir çok dizide rol alan Orhan Şimşek, Adıyaman'da yaşayan babasının boğazını keserek öldürdü. Şimşek, olayın ardından jandarmaya teslim oldu.

Samanyolu Tv'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde babası Ali Şimşek'i bıçakla boğazını keserek öldürdü. Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/dizi-oyuncusu-babasinin-bogazini-gundem-2038499/

Kanal 7 dizileri insanı kötü etkiliyor
hiç izlemem , sırf abartı

Çok şaşırdım ve açıkçası direk aklıma gelen şizofren mi acaba oldu ki....başka bir rahatsızlığı varmış bipolarmış...ne diyeyim
zor işte Allah yardımcısı olsun ailesinin de onun da..hasta insanlara katil de denemiyor ki...bilemedim..keşke ilaçlarını kullansaymış keşke...

Zaten psikolojik sorunları vardı ki bunun, annem sürekli izliyor diziyi. Ayrulınca ne oldu diye araştırmıştım. Diziden aniden ayrıldı çıkmış 4-5 gün gelmemiş kimseye haber vermemiş kaybolmuş ortadan, sonradan bulmuşlardı ama diziden atılmıştı.

Zaten psikolojik sorunları vardı ki bunun, annem sürekli izliyor diziyi. Diziden aniden ayrıldı çıkmış 4-5 gün gelmemiş kimseye haber vermemiş sonradan bulmuşlardı ama diziden atılmıştı.

Annem de izliyo üzülüyo ağlıyo :KK43:
Bitse bi şu dizi
Ben yokken biri alıştırmış annemi de :KK67:

Annem de izliyo üzülüyo ağlıyo :KK43:
Bitse bi şu dizi
Ben yokken biri alıştırmış annemi de :KK67:

Benim annem nerede ilginç dizi var onu izler. Birde Ötesiz İnsanlar var gene aynı kanalda onu izliyor. Bu Küçük Gelin öldü diye ne ağlamıştı ölmemiştir o ölürse dizi mi kalır diyorum öldü öldü gömdüler diyor. :)
Babamda kızıyor sen ne biçim annesin neden çocuğu emzirmiyorsun diyee Allah'ım bir de ciddiye alıyorlar ki. :KK34:

Gencıda izlemiştim ayyyy nasil bir oiskolojıdır birinin canına kıymak kı el de olsa canilik babası yanı.yazık insanlık nereye gidiyor?kıyamet alametlerini yaşiyoruz.rabbım korusun

Benim annem nerede ilginç dizi var onu izler. Birde Ötesiz İnsanlar var gene aynı kanalda onu izliyor. Bu Küçük Gelin öldü diye ne ağlamıştı ölmemiştir o ölürse dizi mi kalır diyorum öldü öldü gömdüler diyor. :)
Babamda kızıyor sen ne biçim annesin neden çocuğu emzirmiyorsun diyee Allah'ım bir de ciddiye alıyorlar ki. :KK34:

:KK70:Sorma bizimki de epey üzüldüydü öldü diye
Komşu teyzeyle Küçük Gelin günü yapıyorlar bi hafta ordalar bi hafta bizde

Bi de şey var İki Dünya Arasında onu da izliyo:KK34:

Ahahaha vakti zamaninda küçük besleme diye bir dizi vardi. Benim anaannem onun muptelasiydi. cocuga eziyet yapan kadini carsida görmüş saldirmisti kadina, sen niye o cocuga o kadar eziyet yapiyorsun, Allahin yok mu senin diye kadinin sacindan tutmustu ahahaha o geldi aklima :KK70::KK70:

X