dizi topikleri neden artık boş

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
arkadaşlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eskiden bi dizi yayındayken bol sohbetler olurdu şimdi en seyredilen dizilerin topikleine falan bakıyorum tek tük kişi yazan da pek olmuypr.
dizileremi merak azaldı topiğemi anlayamadım

O kadar çok dizi var ki
Hangi birine yazalım
Ben ömrümde bu kadar bol dizili bi sezon hatırlamıyorum
Hergün bir dizi başlıyo

valla bencede öyle hele bi aşk-ı memnu vardı ki sayfaları takip edemezdiniz asla hey gidi günler heyy :31:

valla bencede öyle hele bi aşk-ı memnu vardı ki sayfaları takip edemezdiniz asla hey gidi günler heyy :31:

evet ya ne muhabbet döner hem gülerdik hem seyrederdik.

mesela muhteşem yüzyıl fatmagül öyle bi geçer zamanki geçen sene toğiğ kalabalık dizlerde bu sene o dizlierin topiğide boş

bence her dizi kalitesini yitirme mahkum oluyor.çünkü uzatacağız diye saçmalamaya başlıyor ve artık karnımız tok bunlara.

yaprak dökümü ilk çıktığında ne kadar tutulmuştu.1-2 sezon ağladım onlara.3.sezonun başlarında aynı keyfi alamamaya başladım ve bıraktım.
öyle bir geçer zamanki geçen sene bomba gibi girdi..her bölüm olay,her bölüm facia,yüreğimiz pır pır ediyor.hatta ben o topiğede yazmıştım.bunlar herşeyi yaptılar bütün aksiyonlar var hat safhada,bir dahaki sezona ne bırakacaklar diye.çok hızlı oldu bazı şeyler.bu sezon aynı tadı alamadım.çünkü olayların hızlı gelişmesine felaketlere alışmışız..izlemeyi bıraktım..senaryo mutlaka bir yerde tıkanıyor.
hele hastaneye yatmalar kazalar hepsi bunların başına gelir.ölümden dönerler.her dizide aynı şey.evlilik dışı çocuklar aldatmalar bence halk sıkıldı.80 tane dizi varmış şuan gösterimde.nereye kadar farklı senaryo yazacaklar.illaki bir yerde hepsi aynı noktaya geliyorlar.
seni bana yazmışlar ve tövbeler tövbesi mesela.ikisininde 1 bölümünü oturup izlemişliğim yoktur ama ikside aynı öyküye döndü gibi fragmanlardan anladığım kadarıyla.şuan tek takip ettiğim bizim yenge ve leyla ile mecnun var..dramdan gıınaaa geldi.

Back
X