Seni o kadar iyi anlıyorum ki.buralarda derdini anlatsan kıskanç oluyorsun, egolu oluyorsun, kötü kalpli oluyorsun.ya biz onlara hiç kimse bakmasın herkes bize gelsin demiyoruz ki biz de nasiplenelim diyoruz sadece.ee iyi görününce de bunun bir karşılığı olsun istiyor insan.dert anlatayım derken bir de buradakilerle uğraşmak zorunda kalıyorsun.ben de o kadar şaşırıp kalıyorum ki çok güzel ilişki yaşayan bazı kişilere.çirkin, bakımsız dersen linç ediliyorsun ama sen beni anladığın için yazıyorum.evet kısaca kimlere kimlere bakıyorlar şaşırıp kalıyorsun valla.bu forumda ben 1.55 im kocam 1.90 diyen o kadar çok kadın var ki.ya da kiloluyum sevgilim ya da eşim ağzımın içine bakıyor, hiç sevgilisiz kalmadım diyen.manken gibi kadınlara kocası dokunmuyor, 120 kiloyum, her tarafım çatlak selülit içinde diyen kadın kocam peşimi bırakmıyor diyor.demem o ki kardeşim ne hesap ne kitap, ne güzellik, ne taktik?, ne zeka? Tek kelime var KISMET. maalesef bazı kişilerin açık oluyor bazı kişilerin kapalı.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar işte.allah kolaylik versin ne diyeyim?keşke sınavı olsa da çalışsak derler.