dizilerde neyi yada neleri görmek istemiyorsunuz?

Setrinisa

Dert etme, dua et...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.643
91
363
merhaba arkadaşlar

ben dizilerdeki aşırı zengin hayatları , o hayatlardaki entrikaları ve cinsellik içeren sahneleri görmek istemiyorum
güya topluma ibret olsun diye yapılan bu görüntüler aslında bunlarda olabiliyomuş, yapılabilirmiş düşüncesini beslemekten öteye gitmiyor malesef...

şimdi sizler yazın lütfen dizilerdeki hangi durumlar sizi rahatsız ediyor?
şimdiden teşekkürler:)

İlk aklıma gelen sigaraların önüne konan ızgaraları ve her türlü ızgarayı sevmiyorum, onu koyacaklarına o sahneyi hiç koymasınlar.
Şiddet vahşet kan görmek kesinlikle istemiyorum,
Mantıksız kurgulardan da nefret ediyorum,
Kız birine aşık olur kardeşi de birine aşık olur hamile kalır öbürü de kalır eniştesi aynı zamanda sevgilisidir, başkasıyla evlenmiş gibi yapar, evlendiği kişi eniştesinin kardeşidir, dedesi aynı zamanda ananesidir kafamçokkarıştı
Böyle abartı senaryolardan hiç haz etmiyorum, midem kalkıyor :1closedeyes:

size katılıyorum arkadaşlar bütün bunlar bir araya gelince adı dizi oluyor demek ki biz dizi değil bir yığın saçmalık izliyoruz...

öncelikle hemen hamile kalınması,yada saçma olan tanışma tesadüfleri baydı artık yani hee bide villalar köşkler yalılardanda bıktım artık biraz mütavazi ev görmek istiyorum bena.s

gençlik dizilerinde arkadaşlık diye adlandırılan ama arkadaşlık dışında herşeye benzeyen saçma ilişkileri..
Şiddet,dayak,töre konularını görmek istemiyorum artık...
lmaz:

bunaltıcı aşk hikayeleri olmasın artık sanki herkes aşkla yatıyor aşkla kalkıyor bu memlekette
ve hep zengin aileler var dizilerde sadece birkac dizide orta halli insan hikayeleri var canım ailem, geniş aile gibi cogu zengin kişiler oysaki bizim toplumumuzun büyük bir bölümü orta halli

valla bende bıktım dayaktı, töreydi, yok kabadayıydı, böyle yakası bağrı açık takım elbise giymiş, böyle s.lak s.lak beylik laflar eden adamlardan içim şiştilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

fakir ama gururlu kızla Zengin ve yakışıklı erkeğin imkansız aşkını, esas kızın hamile kalıpda bebeği babasına inatla söylememesini,sürekli zengin hayatların gözümüzün içine sokulmasını, (sanki Türk insanının %90 ı zenginde), Evlilik dışı ilişkilerin meşru ve masum gösterilmesini, dizi uzayacakya illaki esas kızla oğlan birbirini her konuda yanlış anlayacaklar, yetti yav, izlemek istemiyorum kardeşim bunları, izlemiyorumda:umursamaz:,

Geniş aile forever:lepi:

herkes aynı şeylere uyuz galiba

bende dayak,vahşet kan görmek istemiyorum

özellikle gençlik dizilerinin suyu çıktı bundan nefret ediyorum
kavak yeli ve melekler korusunda herşey mübah maşallah..istedikleri gibi yatar kalkarlar..buna hazırlardır,sonra ondan ayrılır kankasının sevgilisiyle öpüşür koklaşır...ama ses edilmez çünkü artık diğer çiftin arasındaki herşey bitmiştir..denmişlerdir olmamıştır..o zaman kankasının eksi sevgilisini almakta bir mahsur yoktur..

hemen hamile kalınmasından,,havuzlu tribleksler villalardan,o onun babası bu kardeşi,aslında teyzem dediği kişi annesi..alakasız kişler kardeşler çıkıyor bundanda nefret ediyorum..türk dizileri kendini hiç yenilemiyor hiçççç.

herkese katılıyorum ben bide sihirler cadılar görmeye katlanamıyodum onlarda bitti çok şükür
inşallah bidaha gelmezler...

dizilerdeki opsume sevisme bunlara cokda karsı degilim.tabi opustugu sevistigi kisi arkadasının eski cıktıgı,amcasının karısı,falan olunca artık sıkmaya baslıyor..bir grup var o grubun dısına cıkmıyorlar bugun o onla cıkıyorsa yarın digeri onla cıkıyor arkadaslıklar bu kadar igrenc hale getirilmemeli kim kaldırır boyle birseyi ki normal gibi gosteriyolar..yada canım ailemdeki kızın eski enistsine asık olması gibi kızdıgım nokta su ask altında boyle iliskiler cok normalmis gibi geliyor cekenlere heralde boyle olunca izleyesim gelmiyor

gençlik dizilerinde arkadaşlık diye adlandırılan ama arkadaşlık dışında herşeye benzeyen saçma ilişkileri..
lmaz:

aynen katılıyorum çoook güzel özetlemişsin

lmaz:

aynen katılıyorum çoook güzel özetlemişsin

kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizilerden bıktım sanki başka insan yokmuş gibi en iyi arkadaşının erkek arkadaşına kur yapan göz koyan bu normalmiş ğibi bize izlettiren zihniyetten çok sıkıldım

eşlerini/sevgililerini aldatan insanları görmekten bıktım! klava:
Bütün diziler öyle resmen ya hangi diziye baksam öyle kötükedihüso
Bi de +18 sahneler var tabi,onları da görmek istemiyoruz.

ağalığın ve törenin abartılmasına,sevenlerin bir türlü kavuşamamasına,iki sevgiliden biri beraber olmak için elinden geleni yapmasına rağmen diğerinin uyuzluk yapıp,bunun imkan olmayacağını düşünmesine(genelde kadınlar uyuzluk yapıyo),komiklik olsun diye arada koyulan saçma sapan sahnelere gıcıııııııkkkkkk oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…