dizilerde neyi yada neleri görmek istemiyorsunuz?

kılıç günü başlamasın istiyorum fragmanları iğrençkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

zenginlik görmeye lafım yok ama
her zenginleri uyuşturucu kaçakcısı mafya yada rezil hayatlarını gösteren zengin aileler göörmek sinirimi bozuyor.
normal işini yapan zengin karısını aldatmayan şirket patronu yokmu bu ülkede.

karşısındakiyle açık açık konuşsa herşey düzelecek ama bi türlğü söylemezler yaa bu diyaloglardan nefret ediyorum.
hani o senin oğlun dese olay çözülecek ama bi türlü söylemez cinslerinden

ölmeyeceği apaaçık ortadadır. trafik kazası geçirir yoğun bakıma alınır 2 bölüm boyunca kendine gelmesi beklenir. kendine gelir muhtemelen küs olduğu kişinin adını sayıklar.
bu sahneelri görmek istemiyor. trafik kazası geçiriyorsa geçirsin de illa yoğun bakıma alınıp hayati teklikesi olmasın lütfennnnn

Son düzenleme:
.

ahlaksizlik sapiklik görmek istemiyorum

türkiyede sanki herkez zenginmis gibi, zenginlik görmek istemiyorum - türkiyede zengin olmayanlar da var

batiya olan özentiyi görmek istemiyorum

:umursamaz:

içkilerin
su
gibi
içilmesine
sinir
oluyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aynenn katılıyorum
dizide cok paralarinin olmadigini ifade edip, sonra da ne hikmetse sanki otobüs,tren biletlerisanki bedavaymis gibi oraya buraya hadi gidelim deyip gitmeleri(biz maasallah almanyadayken ha deyince gidemiyoruz o kadar ülkeye yakinken) ayrica yeri gelince otobüs biletini zor denklestirirken, heryere taksiyle gitmeleri.. biraz gercekci olmalilar yani..

yaprak dökümündeki gibi her yere taksiyle maşallah.
walla insanın parası olmayınca ekmek parasını bile zor denkleştiriyor

Evlilik dışı ilişkileri de görmek istemiyorum :1ninca:
Tek gecelik aşklar...
Daha isimlerini bile bilmeden soluğu yatakta alıyorlar ya benneyaptımki

ilk önce
sevişme sahneleri istemiyorum.zaten artık sevişme,öpüşme sahnesi olmayan dizi yok,bunu yüzünden hep internetten izliyorum dizilerikaydirigubbakcemile3
sonra da işte uyuşturucu,alkol gibi maddelerin gösterilmesi
bir dee gençlik dizilerinde defile'ye gider gibi okula gitmek falan
ne bilim bence gereksiz.görmek istemiyorum bunları yani

bu sezonda da yazılacak o kadar çok şey var ki...
mesela küçük sırlardaki öğrenci müsveddelerini görmek istemiyorum...
bu dizi tamamen kalkmalı...

zenginlik görmeye lafım yok ama
her zenginleri uyuşturucu kaçakcısı mafya yada rezil hayatlarını gösteren zengin aileler göörmek sinirimi bozuyor.
normal işini yapan zengin karısını aldatmayan şirket patronu yokmu bu ülkede.

hakkaten ya zenginlerden nefret eder olduk sayelerinde...

sanki bütün türkiye yalılarda oturuyor gibi nerdeyse her dizi yalıda konakta köşkte geçiyor.Artık villa yalı görmek istemiyorum.birde o kadar fakir fukara çocuk varken alamazken giyemezken yiyemezken,kışın okula çıplak ayakla giderken hiçbirşey yenmeyen yada özendirilen lüks sofralar, şaşalı elbiseler ve bunlara burun kıvırıp utanmadan bunları beğenmeyen insanlar,müsrif insanlar görmek istemiyorum, tek düşüncesi onla bunla yatmak olan lise talebeleri görmek istemiyorum.

Arkadaşlar hepinize canı gönülden katılıyorum. Keşke kaliteli diziler olsa da izlesek. Akşamları o kadar canım sıkılıyor ki... Bir tane konusunu beğenip de izlemeye kalktığım bir dizi vardı onda da şiddetten geçilmiyor. Her sahnede bağrış, çığrış, dayak, tokat. İki yaşında oğlum var ve hep zaplıyorum. Valla oturup çizgi film izliyorum bazen.

He bi de bu tarz dizilerle toplumun ahlak seviyesini zorrrla düşürmeye çalıştıkları bir dönemde yaşamak güç geliyor. Ya insanın gözü alışıyor zamanla. On sene önce böylemiydik? Şimdi yılbaşında bağdat caddesinden geçiyorduk, bütün etekler bir karış. Altta ince bir çorap. Ben arabanın içinde üşüyorum kalorifer açık. Ki kalın kalın giyinmişim. Ama gencecik yavrularımız sırf göze hitap edebilmek için soyunmuş. Muhtemelen donuyor. Ve muhtemelen zamanla kadın hastalıkları falan başlıyacak. Bu gençler ne izliyor? Küçük sırlar denen şu saçma dizideki bir karış etekleri.

Bir de çok anlayışlı, çok romantik erkekleri görmek istemiyorum. Belki gerçek hayatta da tek tük vardır ama biliyorum ki, bizim erkeklerin çoğu o kadar değil. İstese de olamaz. Olsa da mali gücü müsade etmez vs vs.

Aynen lüks hayatları görmek istemiyorum. Çarpık ilişkileri de.

Dizilerde silaha da yasak gelsin, bıçağa da, kana da. Sanırım şiddet olayları da böylece azalır.

Muhteşem yüzyıl isimli diziyi izleyeniniz var mı bilmiyorum, ben izlemedim ama fragmanında gördüğüm sahnelere göre o da Osmanlı'yı kötüleyen bir dizi. Olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıp padişahları şehvet düşkünü göstermeye gerek yok. Ben bizim kadar geçmişini kötüleyen bir millet görmedim. 600 senelik dünyaya hakim olmuş anlı şanlı bir tarihimiz var ama beğenmiyoruz. Geçmişi olmayanın geleceği de olmaz. Sizlerden rica ediyorum bu dizileri kendi kendimize eleştirmekten fazlasını yapalım. Bir diziyi 4000 kişi şikayet edince yayından kalkıyormuş. 4441178 numarayı arayalım. RTÜK'ten yardım alalım. Böylece tv kanalları da doğru dürüst diziler yayınlamak zorunda kalsınlar. Madem beğenmiyoruz o halde tepkimizi belirtelim. Biz izlemezsek o diziler de olmaz. Akşamları da ailecek oturup izleyebileceğimiz meşru ve kaliteli diziler olur. :16:

Şiddet ve cinsellik istemiyorum !!
Bu ne ya o onunla yatıyor, bu bunu öldürüyor! Normal hayatta da insanlar dizilere özeniyor.
Kitap okumayı, muhabbet etmeyi unuttuk bu diziler yüzünden! Ahlak desen gençlerin hali laçka.. Bir genç olarak birçok zaman ben utanıyorum kendi kuşağımdan. Alkol, cinsellik çok basit şeyler gibi ilkokul seviyesine düştü. Yazık!! Bu duruma önlem alınmaması daha acı!!

Back
X