Dizilerdeki Mantık Hataları,Gözünüze Batan Sahneler

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.765
13.418
823
Evet hanımlar herkes izlediği dizilerdeki mantık hatalarını,gözünüze batan,gıcık olduğunuz,hiç öyle birşey olur mu dediğiniz sahneleri yazsın.

İlk ben yazayım.Aramızda Kalsın dizisinde aile para sorunu çekiyor ama maşallah hiçbirşeyden de geri kalmıyorlar.Üç kuruşa muhtaçlar neredeyse ama toplu yemekler,sünnet düğünleri hemen yapılıveriyor.Lokantayı keyiflerine göre açıyorlar,kapıyorlar,çekip gidiyorlar.:35:

küçük gelin kaçıncı bölüm hatırlamıyorum melek öğretmen konaka zehrayı almaya geliyor elife boya kalem aldık verip geri gelcez diyor konaktan çıkarken ellerinde çanta yok elifin yanına gelince çanta var

bu dizi baştan sona mantık hatalarıyla dolu hatta tek bir doğru bulmanız oldukça nadirdir. ayrıca her sahnesi de göze batıyor . izlemesemde reklamları yetiyor ne kalitesiz olduğunu ortaya koymaya.

Evet hanımlar herkes izlediği dizilerdeki mantık hatalarını,gözünüze batan,gıcık olduğunuz,hiç öyle birşey olur mu dediğiniz sahneleri yazsın.

İlk ben yazayım.Aramızda Kalsın dizisinde aile para sorunu çekiyor ama maşallah hiçbirşeyden de geri kalmıyorlar.Üç kuruşa muhtaçlar neredeyse ama toplu yemekler,sünnet düğünleri hemen yapılıveriyor.Lokantayı keyiflerine göre açıyorlar,kapıyorlar,çekip gidiyorlar.:35:

aynı durum dizilerin çoğunda var zaten.benim de hep dikkatimi çekiyor:40:
bu durum çok normalleştirildiği için herkes böyle olur sanıyor belki de..insanlar da kredi kartı borçlarından kurtulamıyor..dizilerde kurulan sofralar giyilen kıyafetler içinde yaşanan evler..gerçek hayatta ancak oldukça varlıklı olanlara uygun..
zengin kız fakir oğlan diyolar..fakir oğlan'ın ailesi müstakil dublex' de yaşıyordu.istanbul'da 1 trilyon.dan ucuz müstakil ev bulmak imkansızz..aslında seviyorum o diziyi..

En çok YAPRAK DÖKÜMÜ'nde dikkatimi çekerdi bu!
Açlıktan ölüyorlar, borç gırtlakta ama dip boyaları bile gelmiyordu.
Necla ve Leyla yavukluları ile gezerken her gün başka kıyafet ona göre takı çanta vs. :33:
+ Bu Leyla ile Necla sanki misyoner şefinin kızları ulan bir kere de bir talipliniz fakir olsun...

Yalnız ne kadar dert edinmişim bu konuyu. :1: Dizi biteli bin yıl oldu. Hâlâ eleştiriyorum. :35:

aynı durum dizilerin çoğunda var zaten.benim de hep dikkatimi çekiyor:40:
bu durum çok normalleştirildiği için herkes böyle olur sanıyor belki de..insanlar da kredi kartı borçlarından kurtulamıyor..dizilerde kurulan sofralar giyilen kıyafetler içinde yaşanan evler..gerçek hayatta ancak oldukça varlıklı olanlara uygun..
zengin kız fakir oğlan diyolar..fakir oğlan'ın ailesi müstakil dublex' de yaşıyordu.istanbul'da 1 trilyon.dan ucuz müstakil ev bulmak imkansızz..aslında seviyorum o diziyi..

Aynen borç paçalarından akıyor ama har vurup harman savuruyorlar:)Biz izlerken eleştiriyoruz birbirimize söylüyoruz.Sonra aman oraları hiç karıştırma izlemene bak diyip geçiyoruz.:1:Ben de seviyorum diziyi.

En çok YAPRAK DÖKÜMÜ'nde dikkatimi çekerdi bu!
Açlıktan ölüyorlar, borç gırtlakta ama dip boyaları bile gelmiyordu.
Necla ve Leyla yavukluları ile gezerken her gün başka kıyafet ona göre takı çanta vs. :33:
+ Bu Leyla ile Necla sanki misyoner şefinin kızları ulan bir kere de bir talipliniz fakir olsun...

Yalnız ne kadar dert edinmişim bu konuyu. :1: Dizi biteli bin yıl oldu. Hâlâ eleştiriyorum. :35:

Bu benim en çok Fatih Harbiye dizisinde gözüme batıyor.Kız çalışmıyor,durumları da ahım şahım değil ama montlar,kabanlar çeşit çeşit.İnandırıcı yapsalar biraz dimi.Bir de bakışmalar o kadar uzun ve yakın ki gına getiriyorlar.Normal hayatta kimse birbirinin dibine girip konuşmaz,o kadar uzun süre de bakışmaz.Adama ne bakıyon ö..z gibi derler.:60:

Bir de başkası yokmuş gibi herkes başrol karakterine aşık oluyor.Aşkları çoğaltın da konu çıksın biz de sıkılmayalım.Ama tabi marifet bu.Alışmış senaristler kolaya kaçmaya.:ssz:

altıncı bölümün 19.11 dakikası:

Ali ve Mehmetcan, Sinem'i yolcu ediyorlar. Ali arabanın önünde üzerinde kırmızı beyaz çizgili tişört var. arabaya biniyorlar. arabadaki sahne gri tişört !!!

Bugünün Saraylısı...

2 aile de mücevher firması sahibi.Fakat ailenin kadınlarında-kızlarında eli yüzü düzgün 1 mücevher göremedik:)
İmitasyon bijuteri tarzı sıradan takılar takıyorlar.

Ayrıca Ayşen,babası tarafından gözaçtırılmamış,dünyayı tanımayan,kendi halinde gariban bir kızken...Filozof kesildi maşallah.
Herkesten daha olgun ve mantıklı,her konuda ders verecek konuşmaları oluyor.

geçen kış ki bölümlerinde muhteşem yüzyılda ramazan ayı yaşanırken haremde toplu öğle yemeği yeniliyordu :) bahçe de hemde :9:

Back
X