Anket dizilerin en yakışıklı erkeğini seçiyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MissA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

????

• kıvanç tatlıtuğ

OY: 106 32,3%
  • kenan imirzalioğlu

OY: 126 38,4%
  • tolgahan sayışman

OY: 28 8,5%
  • mehmet akif alakurt

OY: 20 6,1%
  • nejat işler

OY: 26 7,9%
  • ufuk özkan

OY: 4 1,2%
  • sarp apak

OY: 15 4,6%
  • ozan güven

OY: 18 5,5%
  • uğur pektaş

OY: 20 6,1%
  • diğer

OY: 32 9,8%

• Ankete Katılan
    328
canım o binbir gecedeki keremin kardeşi burak saçını kestirince çok tatlı olmuşş kapalıçarşıdaki çocuk

haklı olabilirsin canım ben binbirgece 'yi ilk bölümlerden sonra izleyememiştim.

bu yüzden tanıyamadım.ama hoş çocuk,güzel bakıyo...opuyorumnanaktan

hepsii berbat benceee..bööööö....kocam 100 e katlar bunlar vallaaaopuyorumnanaktan

hepsii berbat benceee..bööööö....kocam 100 e katlar bunlar vallaaaopuyorumnanaktan

Allah allah senin kocan hangi dizide oynuyo ki? (başlık dizilerin yakışıklıları da)

Normal hayattan dersen,eee en yakışıklı benim oğlum derim.Herkese göre değişir.opuyorumnanaktan

Es -es de oynuyor su anda tercan rolüyle yillardir hayranlikla izledigim
BERK HAKMAN

berk hakman'ı nası gözden kaçırmışım ya bende beğeniorm kendisini, oyunculuğu da çok ii

son durumda benim gibi sevmeyenler olsa da kıvanç'ın atağa geçtiğini belirtmek isterim

kıvanç tatlıtuğ,kenan imirzalioglu.Ama basta kıvanç diyorum cünkü askıma cok benziyor :asigim:

haklı olabilirsin canım ben binbirgece 'yi ilk bölümlerden sonra izleyememiştim.

bu yüzden tanıyamadım.ama hoş çocuk,güzel bakıyo...opuyorumnanaktan

mert fırat adı.bgn röportajını okudum filmi çıkıyomuş saadet ışıl aksoy.la gerçekten pek bi hoş olmuşşopuyorumnanaktan

Murat Yıldırım

Cansel Elçin

kıvanç tatlıtuğ (heleki burdaki resminde çok yakışıklı çıkmış)
bide mehmet akif alakurt hem yakışıklı hem karizmatik..

Son düzenleme:
uğur pektaş:kedipuyorumnanaktan OF yavrummmmmmmmmmmmm mafoldumbenkaydirigubbakcemile

Kıvanç tatlıtuğ bence yakışıklılıkta hepsinden önde.Gümüş dizisinden beri beğenirim,Allah sahibine bağışlasın.kaydirigubbakcemile2
Aslında güzellikte yakışıklılıkta herkese göre göreceli birşey.Kimi kara kaş kara göz sever,kimi sarışın renkli göz.Mesela benim ilkokul aşkım bile sarışın ela gözlüydü.kaydirigubbakcemile3Hayatımın aşkı kocişkomda açık kumral tenli ve yeşil gözlü.:asigim:Bana hep açık tenli renkli gözlü yakışıklılar çok daha hoş gelir esmerlerden.. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…