dizimag

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
arkadaşlar siteye giremeyen bi ben miyim acaba, yanlız kaldım karda kışta kıyamette:27::27:

:14::14::14::14: :2::2::2::2: Dizimagi geri istiyorum yaaa o benim tek bağımdı dizi izlicek bi yerim kalmadı :((( o kadar kötü içerikli site varken insanların film izlediği bi platformu kapatarak ne elde ediyorlar bilmiyorum. Dizimag geri dönsünnn :43::43::43::43:

offf, bi açıklamada yapmadılar
10-15 tane dizi seyrediyordum, hangisinde nerde kaldığımı hatırlamıyorum bile başka site arayayım desem
:27::27:

kötü haber kızlar dizimag kapatıldı telif hakkı yüzünden mahkeme kararıyla kapatmışlar yastayım 2 gündür
size bikaç site önerebilirim ama benim için çok kötü oldu 2007de final yapmış eski bir dizi izliyordum ve birtek dizimagda vardı maalesef çok üzgünümm siz isterseniz bu siteden izleyebilirsiniz Yabancı dizi izle, Yabancı dizi, Yabancı Diziler

off nerde kaldığımızı not edeydik bari, önemli olan onlardı

Dizimag tamamen kapanmış :((

İnternetten dizi izleyenlere şok!
Yapımcılar evi bastı, o site tamamen kapatıldı...
Dizimag sitesi artık ebedi olarak bitti. Warner Bros'un avukatları Dizimag'in sahibinin evini basıp tüm cihazlara el koydular. Darphane gibi para basan dizi izleme sitesinin fişi çekilirken sahibine hapis yolu göründü.
xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
günlük geliri 7000 dolar nasıl oluyo ya, pek inanmadım:26:
Öyle bi anlatmışlar ki sanki FBI işin içinde, madem o kadar ciddiler diğer dizi siteleri neden açık

Off başlayacağım böyle işe ya

Cinsel içerikli reklam olmayan tek dizi sitesiydi yabancı dizi izle sitesi dışında

Tavsiye robotu falanda iyiydi.

Diğer siteler iyi olmuyor . Hem bunda izlenen bölümler de yeşille işaretliydi unutsakta nerde kaldığımızı belli oluyordu.

Ben türk dizilerini bile çoğunlukla netten seyrediyordum kaçırdığım için. E yabancı dizileri hayda hayda. Hem sonradan başlıyorum dizilere. Hatta final yapan diziler vardı cnbc e yayınlayacak mı sanki ?

Darphane gibi para basıyor diyor. E reklam alıyorlar . Sanki eskort kız çalıştırıyolar .

Ne saçma iş ya

Sinir oldum ya, normalde günde 3 bölüm falan dizi izlerdim günlerdir hiç izleyemez oldum. Ben sevmiyorum ki diğer siteleri, bir de para verecekmişiz dizi izlemeye yok devenin nalı!

Tam da siteye üye olmayı düşünüyoruk kardeşimle ki kapattılar. Geri dönüşü yakın diyolar mümkünse dönsün dizimag kaliteli bir siteydi reklam yağmuruna boğmayan, adam gibi yorumları olan, dizi listesi fevkalade olan... Hayır sanki ülkede legal olarak dizi izleyeceğimiz adam gibi bir site varda kapatıyolar.

Çoook çook üzüldüm yaa :14::14:

Dizimag tek aşkımdı :5:

Kaliteli anında diziyi çevirisiyle hd kalitesiyle hazırlayan bi siteydi

10-15 tane dizim var şmdi ben nerden izlicem onları :53:

Gerii dönsüüüünnnn :43::43::43:

Zaten işini düzgün yapanlar kapatılır sadece ülkede :19::19::47::47::47::47:

geri dönüceklerini sanmıyorum kaç gündür netten haberlerini okuyorum hapis cezalarından bahsediliyor
telif hakkı yok vergi ödenmeden haksız kazanç gibi söylentiler var ama benim izlediğim dizide bir tek dizimagda vardı çok üzgünümmmm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
Herkesin gözü aydın :))) Dizimag sitesine artık bu adresten ulaşabilirsiniz kızlar :32::32: dizimagg.com

Dizimag yerinde olmak isteyen, ne kadar çok site ve yöneticisi varmış yahu.. Adamları hapse attılar, millet korkacağına kırk tane yalandan dizimag türedi.

Tek çözüm torrent kullanmakta ya.. Online bütün siteleri denedim neredeyse, hepsinde bir çok sorun var.

$1507950_604573112950498_1144802110_n.webp

ferhata katılıyorum:1::1:

Bende katılıyorum :)

Beğen butonuna noldu acep? Eskiden beğendiğim yorumlara tık beğeni basardım şimdi tek tek yorum yapmam gerekiii

şikayet butonun yanındaki siyah yıldız gibi şeye tıklıyosun canım beğeni için
:13:

Back
X