Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OrtopediDizinde kireclenme kikirdak yumusamasi-zedelenmesi olanlar
5 aydir diz agrisi cekiyorum.kireclenme baslamis aranizda varmi bu sorunu yasayanlar.bu agrilar hic mola vermicekmi ...arada duzeliyo senede bir iki kez kisa sure agri yapiyo diyenler var ama benim agrilarim gecmiyo( acaba pisikolojikmi..
5 aydir diz agrisi cekiyorum.kireclenme baslamis aranizda varmi bu sorunu yasayanlar.bu agrilar hic mola vermicekmi ...arada duzeliyo senede bir iki kez kisa sure agri yapiyo diyenler var ama benim agrilarim gecmiyo( acaba pisikolojikmi..
teşekür ederim
iki dizime ve belime mr çekildi. sonuçları cuma günü çıkacakmış
evdeysem sorun yok. amaa dışardaysam yürüdüysem yada uzun süre oturduysam çok agrım oluyor.
teşekür ederim
iki dizime ve belime mr çekildi. sonuçları cuma günü çıkacakmış
evdeysem sorun yok. amaa dışardaysam yürüdüysem yada uzun süre oturduysam çok agrım oluyor.
Slm sonuc ne cikti.bende cektirdim benim sonucta medial memiskus posterior hornunda grade ll dejenerasyon mevcuttur yaziyo.bende oturup kalkarken ve biraz yurudugumde ya da ayakta durdugumda agrim oluyo.Allahin Safi ismi uzerimize olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm sonuc ne cikti.bende cektirdim benim sonucta medial memiskus posterior hornunda grade ll dejenerasyon mevcuttur yaziyo.bende oturup kalkarken ve biraz yurudugumde ya da ayakta durdugumda agrim oluyo.Allahin Safi ismi uzerimize olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktora sonuçları bu hafta göstereceğim canım
ama sonuçlarda sağ dizde minimal düzeyde sıvı birikmesi var yazıyor
benim belimede mr vermişti doktor.ondada sinyal kaybı falan yazıyor
sanırım bacaklarımdaki ağrının nedeni dizlerim değil belimde olan birşey
geçmiş olsun canım.sonuçları gösterdiğinde yazarsın mutlaka bende yazarım .
bu arada doktor bana yüzmeye git ağrıların için demişti. yüzme kursuna yazılacağım
bu arada doktor bana yüzmeye git ağrıların için demişti. yüzme kursuna yazılacağım
merhaba
annem sonuçları doktora göstermiş belimde bel fıtığı varmışş
bacağımda dizim hep ondan agrıyormuş.
beyin cerrahi bölümü bakıyormuş bel fıtıgına onada gideceğim.