- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 48
Öncelikle geçmiş olsun. Ben çocukluğumda bizzat bunu yaşayan, hem de bayağı bir süre ve bir akrabası tarafından yaşayan bir insan olarak size bir tavsiyede bulunmak isterim. Oğlunuzla konuşun. Bunun onun utanacağı bir şey olmadığını, suçlu hissetmemesini vs anlatın. Ben inanın paranoyağım bu konuda. Benim de 5 yaşında bir oğlum var. Ödüm kopuyor başına bişey gelir diye. Nedir bu insanların hali anlayamıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok çok geçmiş olsun Allah tan çocuğunuz saklamamış söylemiş ve Allah korusun daha daha kötülere gitmemiş olay.. Bu bile beterken.. Ülkem ne halde insanlar ne halde çok şaşırıyorum ve doğacak çocuğum için endişeleniyorum.. Allah korusun.. Artık biliyorum ki bi çocuğu önce Allah sonra anne baba korur kollar dahası yok kimseye emanet edilecek durum yok artık.. Güvenilecek kimse için bin kere düşünmek lazım geliyor şimdi.. Belki nefse zor gelir işten ayrılmak sürekli devam eden bi düzeni bozmak ama evlat için göze alınır diyorum ben.. Tedbir bizden takdir Allah tan.. Allah tüm çocuklarımızı korusun pislikten kötülerden istismardan zarardan minicik bedenlerini ruhlarını.. Canlarım benim sessiz meleklerim benim hepsi bizim çocuklarımız yürek yangını benzer.. Allah kimseye böyle acılarla imtihan etmesin.. Çok geçmiş olsun kardeşim Allah kalbinize ferahlık versin pis insanları ıslah etsin..
Cnm ben ailemle kaliyorum.oglumla anneannesi ilgileniyor.
Annem bile kendini sucluyor, ben niye izin verdim diyor.ama bilemiyorsun iste.cok yakinimizda oturuyor cocuklari desen elimizde buyudu kimin aklina gelirdiki.
Evimize gelir giderler bunca yildir.
Bizim zamanimizda sabahtan aksama kadar disarda oynardik eve sadece aciktigimizda gelirdik.
Simdiki zamana bak cocuklarimizi kapinin onune bile cikarmaya korkar olduk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.