- 14 Haziran 2017
- 337
- 182
- 23
Bizim dna hasar 2 saatte cıktı ben güvenemedim yaaaDna hasar bizimde erken cıktı 2-3 hafta dediler 5 günde cıktı semen zaten aynı gün cıkıo güvenilir cnm o lap.lar ank en iyi merkezleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim dna hasar 2 saatte cıktı ben güvenemedim yaaaDna hasar bizimde erken cıktı 2-3 hafta dediler 5 günde cıktı semen zaten aynı gün cıkıo güvenilir cnm o lap.lar ank en iyi merkezleri
O tuaf olmus biraz sen yinede bunu söyle kaan hocayaBizim dna hasar 2 saatte cıktı ben güvenemedim yaaa![]()
Bide bir şey daha sorsam sanırım düzen ve mikrogen de DNA hasarı çok daha uygun yapılıyormuş. Biz sadece DNA hasarı için 350 tl verdik hrs hastanesine.Dna hasar bizimde erken cıktı 2-3 hafta dediler 5 günde cıktı semen zaten aynı gün cıkıo güvenilir cnm o lap.lar ank en iyi merkezleri
Ooo cok pahalı sizinki düzende 180 falandı,mikrogende panel 650 ydi panel 4 testten oluşuyor tek dna hasarı ke kadar bilmiyorumBide bir şey daha sorsam sanırım düzen ve mikrogen de DNA hasarı çok daha uygun yapılıyormuş. Biz sadece DNA hasarı için 350 tl verdik hrs hastanesine.
Şu an sinir oldumOoo cok pahalı sizinki düzende 180 falandı,mikrogende panel 650 ydi panel 4 testten oluşuyor tek dna hasarı ke kadar bilmiyorum
Nerdeyse 1,5 -2 ayı buluyor cnm msj atınca cvp vericegi tarihi yazan mail gelioŞu an sinir oldumpeki Kaan hoca ne kadar zamanda cevap veriyor. Yazın buraya yazan arkadaşlar 15 gün de cevap verdi demişler.
buradada buldum canım ama bana garip gelen adam dediki spermi izmirde anlaştıkları yere gönderiyorlarmış falan.... eeeeeeeeeeee bu spermler oraya gidene kadar ölmücek mi ? buradada 400 tl3 günlük perhizle veriliyor ank ve ist da özel lap larda yapılıyor die biliyorum düzen lap,mikrogen lap
bencde faydalı hatta benn de pıhtılaşma var mı diye baktırabilse keşke.. artık ilk aşılama tutmazsa hemen bu testleri yaptırcamHersey iyi olsa bile bebek oluşmuyorsa bu sebep olabilir %20 den fazla cıkarsa ya döllenme olmuyor ya olsa bile dış gebelik bebeğin sıkıntılı olması gibi sebepler olabilirmiş yaptırmakta fayda var bence aşılama öncesi
Ben o kadar keçiboynuzu cyı yaptım macun yedirdim neler neler ilaçlar içti ileri hızda faydası oldu sadece dna hasarı 30 olmuş bilmiyorum ya vardır bundada bir hayır doktor iğne vermek istemiş eşime bununla alakalı bir bilgin varmı ?
bence senin işte bi gariplik var.... spermmiogram testi mesala daha ucuz dna hasar bakacak olurlarsa benden 400 tl istedilerBizim dna hasar 2 saatte cıktı ben güvenemedim yaaa![]()
Cok istemişler ya burda 180 falan.sanırım bişe olmuyo çünkü ist dan ank düzene yolluyorlar die duymuştumburadada buldum canım ama bana garip gelen adam dediki spermi izmirde anlaştıkları yere gönderiyorlarmış falan.... eeeeeeeeeeee bu spermler oraya gidene kadar ölmücek mi ? buradada 400 tl
bencde faydalı hatta benn de pıhtılaşma var mı diye baktırabilse keşke.. artık ilk aşılama tutmazsa hemen bu testleri yaptırcam
bence senin işte bi gariplik var.... spermmiogram testi mesala daha ucuz dna hasar bakacak olurlarsa benden 400 tl istediler
yani işte ben o aşaöayı merak ettim.... şoklayı donduruyorlar mı ki bu testlerii ://Cok istemişler ya burda 180 falan.sanırım bişe olmuyo çünkü ist dan ank düzene yolluyorlar die duymuştum
Ewet canım bizden dna hasar için ayrı bi parada almadılar spermiyogram testi 170 tl falan tuhaf yaniburadada buldum canım ama bana garip gelen adam dediki spermi izmirde anlaştıkları yere gönderiyorlarmış falan.... eeeeeeeeeeee bu spermler oraya gidene kadar ölmücek mi ? buradada 400 tl
bencde faydalı hatta benn de pıhtılaşma var mı diye baktırabilse keşke.. artık ilk aşılama tutmazsa hemen bu testleri yaptırcam
bence senin işte bi gariplik var.... spermmiogram testi mesala daha ucuz dna hasar bakacak olurlarsa benden 400 tl istediler
Detayı bilmiyorum ama ist düzen ank yolluyoruz demiş bazı arkadaslarayani işte ben o aşaöayı merak ettim.... şoklayı donduruyorlar mı ki bu testlerii ://