- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi nurluogretmennur
-
Sperm seçim yöntemleri kullanıldı mı? Kullanılmadıysa negatifi görmek olası. Sonuçta kullanılan spermler hasarlı olanlar olabilirArkadaşlar DNA hasarı olup düzeltip bebek sahibi olan var mı özellikle Kaan aydosa giderek ? 2 negatif tüp bebek denememiz var DNA hasarı 51 çıktı o yüzden mi olmuyor
Hiç bilmiyoruz cahiliz birini özelde birini devlette yaptırdık ama sanırım kullanılmadı kimse bize böyle bir şey olduğunu söylemediSperm seçim yöntemleri kullanıldı mı? Kullanılmadıysa negatifi görmek olası. Sonuçta kullanılan spermler hasarlı olanlar olabilir
Hangi merkezde yaptırdınız Konya’da yapan yer var mı kiBizimde DNA hasarımız %41di. Özellikle düzelmesine yönelik bir şey yapmadık. Tabi takviye kullandık ama kesin düzeltir umuduyla değil.
Sperm seçim yöntemi kullanıldı (PICSI). Birkaç gün önce pozitifi gördük. Süreçte iyi ilerler mi zamanla görücez tabiki
Picsi bizde 3. Denemede denedik ilk defa 5. Güne embriyolarım geldi sperm morfolojik ve dna hasarı olduğu zaman kesik kullanılması gerekiyor bence bende kendim araştırdım picsi diye birşey olduğunu öyle öğrendimHiç bilmiyoruz cahiliz birini özelde birini devlette yaptırdık ama sanırım kullanılmadı kimse bize böyle bir şey olduğunu söylemedi
Hangi merkezde yaptırdınız Konya’da yapan yer var mı ki
Bizim de dna hasarımız %20 çıktı.eşimde ileri hız düşüklüğü sayı azlığı var .çinko selenyum ve bir kaç takviye ilaç başlandı daha almadık ama bir kaç güne kadar alıp başlayacaz.bu dna hasarı düşerse normal gebelik olur mu acaba çok merak ediyorum.cunku benim hiç bir sorunum yok amh iyi tüpler açık hormonlar iyi.Bizimde DNA hasarımız %41di. Özellikle düzelmesine yönelik bir şey yapmadık. Tabi takviye kullandık ama kesin düzeltir umuduyla değil.
Sperm seçim yöntemi kullanıldı (PICSI). Birkaç gün önce pozitifi gördük. Süreçte iyi ilerler mi zamanla görücez tabiki
Bizim durumumuz daha kompleksti.Bizim de dna hasarımız %20 çıktı.eşimde ileri hız düşüklüğü sayı azlığı var .çinko selenyum ve bir kaç takviye ilaç başlandı daha almadık ama bir kaç güne kadar alıp başlayacaz.bu dna hasarı düşerse normal gebelik olur mu acaba çok merak ediyorum.cunku benim hiç bir sorunum yok amh iyi tüpler açık hormonlar iyi.
Anladım çok geçmiş olsun.peki suan tüp bebek mi yaptırdınız ?Bizim durumumuz daha kompleksti.
Eşimin testis kanseri geçmişi var ve kemoterapiden sonra hiç spermi gözükmüyordu.
3 yıl içerisinde sperm gözüktü. Sayı olarak çok düşük ve DNA hasarı olarak çok yüksek.
Normal yolla denemedik biz. Olur muydu, bilinmez. Sağlıksız olma ihtimali yüksekti bizde.
Tabi, tüp bebek yaptırdıkAnladım çok geçmiş olsun.peki suan tüp bebek mi yaptırdınız ?
Benim de amh biraz düşük 5 yumurta toplanıyor ancak hep 3.gün embriyosu transfer ediliyorTabi bunlar çok kişisel tedaviler tabi ki. Sizi de yanlış yönlendirmek istemem.
Kadın tarafında hiçbir sorunumuz yoktu. Amh, hormon gibi. Bu da bir etkendir
Hangi şehirde yaptırdınız ?Picsi bizde 3. Denemede denedik ilk defa 5. Güne embriyolarım geldi sperm morfolojik ve dna hasarı olduğu zaman kesik kullanılması gerekiyor bence bende kendim araştırdım picsi diye birşey olduğunu öyle öğrendim
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim gebeliğini sağlıkla devam ettirsinBizim durumumuz daha kompleksti.
Eşimin testis kanseri geçmişi var ve kemoterapiden sonra hiç spermi gözükmüyordu.
3 yıl içerisinde sperm gözüktü. Sayı olarak çok düşük ve DNA hasarı olarak çok yüksek.
Normal yolla denemedik biz. Olur muydu, bilinmez. Sağlıksız olma ihtimali yüksekti bizde.
İstanbul Selçuk Selçuk beyHangi şehirde yaptırdınız ?
Bizde hiç 3. günden sonrasını görememiştik.Benim de amh biraz düşük 5 yumurta toplanıyor ancak hep 3.gün embriyosu transfer ediliyor
MaşaAllah darısı başımızaBizde hiç 3. günden sonrasını görememiştik.
Bu tedavimizdeki ilk amacımız 5.güne gitmekti. Toplanan yumurtaların yarısı 5.güne gitti.
Her tüp bebek merkezi yapıyor mu, sormak lazım. Görüş almak için gittiğimiz bir doktor istemişti bizden.Erkek sorunumuz olduğu için özellikle istemişte olabilir.Merhabac tüp bebek merkezinde yapılıyor mu bu test? Kaç tl? Bize sormadılar normal test yaptılar sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?