- 26 Şubat 2022
- 90
- 28
- 8
- 32
- Konu Sahibi Cigdemdilan
-
Anlamadım gerçekten ilişkiyle ne alakası var dna raporunun.Arkadaşlar mrb. Bi arkadaşım için araştırma yapmak istiyorum.
ilişkiye giren bir çiftin DNA raporu en geç kaç ay veya yılda sonuçlanır? Yani atıyorum ilişkiye girdiler ama aradan bir yıl falan geçti. DNA ile çıkar mı bu? Bilenler yoruma gelsin lütfen.
Soru yanlış oldu. Bir çiftin ilişkiye girdiği hangi tahlil ile belirlenir?Anlamadım gerçekten ilişkiyle ne alakası var dna raporunun.
Soru yanlıs oldu. Bir çiftin ilişkiye girdiği hangi tahlil ile belirlenir?Anlamadım gerçekten ilişkiyle ne alakası var dna raporunun.
Soru yanlıs oldu. Bir çiftin ilişkiye girdiği hangi tahlil ile belirlenirAnlamadım gerçekten ilişkiyle ne alakası var dna raporunun.
Dna kisiye ozel bir sey iliskiye girmekle ne ilgisi var anlayamadim ama bebek demek istediniz sanirim dollenme olup bebegin dnasi mi?
Arkadaşlar mrb. Bi arkadaşım için araştırma yapmak istiyorum.
ilişkiye giren bir çiftin DNA raporu en geç kaç ay veya yılda sonuçlanır? Yani atıyorum ilişkiye girdiler ama aradan bir yıl falan geçti. DNA ile çıkar mı bu? Bilenler yoruma gelsin lütfen.
Evet aynen öyle. Arkadaşlar bilen biri aydınlatsin lütfenSiz kadında ilişkiye girdiği erkeğe dair dna kalıntısı veya sperm kalıntısı bulmak istiyorsunuz zaman olarak bilmiyorum ama tecavuzse Tırnak arasından vücuduna düşen terden veya sperm den dnasi çıkar
Sorunun cevabını verebilecek tek testEvet aynen öyle. Arkadaşlar bilen biri aydınlatsin lütfen
Tecavüz var ve 1 yıl mı geçti üzerinden?Evet aynen öyle. Arkadaşlar bilen biri aydınlatsin lütfen
EvetTecavüz var ve 1 yıl mı geçti üzerinden?
Geriye dönük ne yapılabilir bilmiyorum ama şikayet ettiniz mi?
1 yıl geçtiyse olmaz o tecavüz gibi durumlarda özel muayene ediyorlar isteksiz olark ilişkiye girdiysen o belli oluyormuş zaten ona bakıyorlar. Elinizde mesaj falan yoksa yok yani ispat edemezsinizEvet aynen öyle. Arkadaşlar bilen biri aydınlatsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?