Dna raporu Hk.

Cigdemdilan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
90
28
8
32
Arkadaşlar mrb. Bi arkadaşım için araştırma yapmak istiyorum.
ilişkiye giren bir çiftin DNA raporu en geç kaç ay veya yılda sonuçlanır? Yani atıyorum ilişkiye girdiler ama aradan bir yıl falan geçti. DNA ile çıkar mı bu? Bilenler yoruma gelsin lütfen.

Anlamadım gerçekten ilişkiyle ne alakası var dna raporunun.

Çok spesifik bir soru. Herhalde en gazla 3-5 gündür diye düşünüyorum-spermlerin yaşama süresini göz önüne alarak

Siz kadında ilişkiye girdiği erkeğe dair dna kalıntısı veya sperm kalıntısı bulmak istiyorsunuz zaman olarak bilmiyorum ama tecavuzse Tırnak arasından vücuduna düşen terden veya sperm den dnasi çıkar

Aradan 1 yıl geçtiyse ve ortada dünyaya gelen bir bebek yoksa canlı Dna örneği nereden alınacak ?

Aklınızdaki soruyu arkadaşınız daha önce ....soruyor sitesine sormuş olabilir mi ? Orada sorunun yanıtı verilmiş.

Son düzenleme:
Evet aynen öyle. Arkadaşlar bilen biri aydınlatsin lütfen
1 yıl geçtiyse olmaz o tecavüz gibi durumlarda özel muayene ediyorlar isteksiz olark ilişkiye girdiysen o belli oluyormuş zaten ona bakıyorlar. Elinizde mesaj falan yoksa yok yani ispat edemezsiniz

Arkadaşınızın bedeninde o süre zarfında erkeğe ait materyal kalamaz. Çok uçuk olacak ama arkadaşınızın evinde olduysa yatak örtüsü yıkanmadıysa belki yataktan bulunur sperm örneği. Eve girdiği anlaşılır sadece. Bir sene de çok uzun. O güne ait bir ses ve görüntü dosyası, belki şahitler olabilir. Adamın itirafı daha iyi olur ama itiraf edeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…