Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

Anam onun anlatacak hali kalmamıştır şimdi ohaoldumsmile Allah tamamına erdirsin,darısı başımıza inşallah(son 2 gün diyebilelim hayırlısıyla)

maşşşallahhh bızde bı gorsekk o gunlerı bu son gunler çok kastı beni herkes bişey dıyor
yarenka bıze ne zaman 2 gun kalacak guclubacismile

maşşşallahhh bızde bı gorsekk o gunlerı bu son gunler çok kastı beni herkes bişey dıyor
yarenka bıze ne zaman 2 gun kalacak guclubacismile

merak etme tatlım 1 hafta sonra zaman su gibi akıp gidecek, hazırlıklar hızlanacak, inşallah son 2 günümüz hatta son 2 saatimiz kalacak:)

ben kınaya kadar sayıyorum valla kına gününe geldik mi tamadır sırnaşık şey

1ay2hafta5gün :içelim:

merak etme tatlım 1 hafta sonra zaman su gibi akıp gidecek, hazırlıklar hızlanacak, inşallah son 2 günümüz hatta son 2 saatimiz kalacak:)

canım benım bu hafta pzts çarşamba 2 sınavım kaldı y.lisans bıtseydı bı sonra bı evıme gıdıcem haftaya hafasonu suan oldugumuz yere 10saat uzakta:)geldıgımde de hamam dı manıkur pedıkur o hafta öyle ama gergınım yaa
bu arada bende kına oldugu gune kadar sayıyorum bugun bıttı say 14-15 gun var piff akannehir

Son günlerine yaklaşan arkadaşlara mutluluklar şimdiden. Benim sizden birazcık fazla ama, zaman gerçekten çabuk geçiyor.

Son 113 günüm. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…