Dnz'in yazlik kiyafetleri ve makyaj malzemeleri

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Malum yaz geliyor, dolabima bi baktimda, nerdeyse bos :1:
en kisa zamanda alisverise cikmam lazim
sizinlede paylasayim dedim :21:

kombin önerilerinizede acigim..

$1.webp $2.webp $3.webp
$4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp $11042012103.webp $11.webp $12.webp $13.webp $14.webp $15.webp $16.webp $17.webp $18.webp $19.webp $11042012088.webp $11042012104.webp $11042012105.webp $11042012106.webp $11042012107.webp $11042012108.webp $11042012109.webp $11042012110.webp $converse-chuck-taylor-low-tops_02.webp $lrgscaleU45250a.webp

Eklentiler

• $11042012106.webp
    $11042012106.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 156
makyaj malzemelerin bol miktarda var zaten..:)
üst kıyafet olarak tek renk almayı tercih etmen gerek eteklerin desenli.
birde yazlık elbiselere bakabilirsin.
çantaların tarzım değil :26: ama yandan asılan spor şık tarz artık heryerde var onlara baksan.sanki kıyafetlerine o tarz daha iyi olur:)
birde kot şortun pantolonun tişörtle kullanıyorsun sanırım hareket katmak açısından küçük yazlık yeleklere bakabilirsin..şayet elbise alırsan onlarla da kullanırsın:)
elimden bu geldi:)

Canım 1ve 2 numaralı çantalar hiç tarzım değil üzgünüm:50:
3 numaralı çantanı sevdim bi kot ve üstüne beyaz/siyah düz bi badyle hoş kombinlenebilir:21:
4 ve 5 numaralı pantolonlarını sevdim canım renkleride hoş herşeyle kombinlenebilir .Hatta 5 numaradaki pantolonu 17 numaradaki gömlekle kombinleyebilirsin:)
6 numaradaki şortun ve 7 numaradaki eteğinçok cici canım yazın hergüne giyilir onlar herşeylede güzel kombinlenebilir:10:
8 numaradaki lila etek beyaz satek bi gömleği içine sokarak kombinlenebilir aklıma başka bişey gelmiyo:50:
9 numarayı dışarda giymezdim ben olsam.Bence sende öyle yap canım:36:
10 numaradaki eteğini sevdim onuda siyah tül bi gömlekle kombinleyebilirsin eteğin içine sokarsın gönleği misss:16:
11 numaradaki hırkan renginden dolayı herşeyle kombinlenebilir canım açık olduğunu düşündüğün renkli eliselerinin üstüne alabilirsin:21:
12 numarayı da beyaz bi kapsiyle hoş bi kombin yapabilirsin bence:49:
13-14-15 hakkında bişey diyemiyorum canım bulamadım ama yazlıkta felan giyebilirsin bence:8:
16 nın kemerini çıkarmalısın ve kot şortla kombinlemelisin canım hatta 6 numaradaki şort olabilir:)
17 yi 5 le kombinlemiştim 18 de beyaz darpaça kotla olabilir diye düşndüm tatlım:55:
19 kesinlikle beyaz kapri veya şortla çok cici olur hem bu sene puanlı şeyler modaaaa:16:
takılarını yaz için yetersiz buldum canım cicili bicili rengarenk incik boncuklar alabilirsin:21:
makyaj malzemelerin gayet yeterli görünüyor:3:
yazın spor ayakkabı sevmem çok. bunalıyorum. dolgu topuklar ve babetler alabilirsin canım:7:
eğer alışverişe çıkmayı düşünüyorsan burdan nette hazırladığım yaz kombnlerine bakıp fikir alabilirsin canım kolay gelsin
Kortişin Biriciği

Canım 1ve 2 numaralı çantalar hiç tarzım değil üzgünüm:50:
3 numaralı çantanı sevdim bi kot ve üstüne beyaz/siyah düz bi badyle hoş kombinlenebilir:21:
4 ve 5 numaralı pantolonlarını sevdim canım renkleride hoş herşeyle kombinlenebilir .Hatta 5 numaradaki pantolonu 17 numaradaki gömlekle kombinleyebilirsin:)
6 numaradaki şortun ve 7 numaradaki eteğinçok cici canım yazın hergüne giyilir onlar herşeylede güzel kombinlenebilir:10:
8 numaradaki lila etek beyaz satek bi gömleği içine sokarak kombinlenebilir aklıma başka bişey gelmiyo:50:
9 numarayı dışarda giymezdim ben olsam.Bence sende öyle yap canım:36:
10 numaradaki eteğini sevdim onuda siyah tül bi gömlekle kombinleyebilirsin eteğin içine sokarsın gönleği misss:16:
11 numaradaki hırkan renginden dolayı herşeyle kombinlenebilir canım açık olduğunu düşündüğün renkli eliselerinin üstüne alabilirsin:21:
12 numarayı da beyaz bi kapsiyle hoş bi kombin yapabilirsin bence:49:
13-14-15 hakkında bişey diyemiyorum canım bulamadım ama yazlıkta felan giyebilirsin bence:8:
16 nın kemerini çıkarmalısın ve kot şortla kombinlemelisin canım hatta 6 numaradaki şort olabilir:)
17 yi 5 le kombinlemiştim 18 de beyaz darpaça kotla olabilir diye düşndüm tatlım:55:
19 kesinlikle beyaz kapri veya şortla çok cici olur hem bu sene puanlı şeyler modaaaa:16:
takılarını yaz için yetersiz buldum canım cicili bicili rengarenk incik boncuklar alabilirsin:21:
makyaj malzemelerin gayet yeterli görünüyor:3:
yazın spor ayakkabı sevmem çok. bunalıyorum. dolgu topuklar ve babetler alabilirsin canım:7:
eğer alışverişe çıkmayı düşünüyorsan burdan nette hazırladığım yaz kombnlerine bakıp fikir alabilirsin canım kolay gelsin
Kortişin Biriciği

cok tesekkür ederim canimm :1:
eteklerin hic birini giymedim simdiye kadar sortuda cok kiskanc bi erkek arkadasim varda:1:
taki almayi düsünüyodum fakat duramiyorum ben kolye takarsam en gec 2 saat sonra cikariyorum
spor ayakkabi giymemde zorunlu :( ayagimdaki ortopedik sorun nedeniyle

boyfriend jacket severmisin canım bilmiorum (ben cok beğeniyorumda )ama koyu renk kotunu böyle bi ceketle kombinleye bilirsin.içinede puantiyelı bluzunu giyebilirsin mesela..

Son düzenleme:
boyfriend jacket severmisin canım bilmiorum (ben cok beğeniyorumda )ama koyu renk kotunu böyle bi ceketle kombinleye bilirsin.içinede puantiyelı bluzunu giyebilirsin mesela..

olabilir :) ama yazlari daha sicakta ne yapicamki 30 35 derece oluyo

Back
X