Canım 1ve 2 numaralı çantalar hiç tarzım değil üzgünüm

3 numaralı çantanı sevdim bi kot ve üstüne beyaz/siyah düz bi badyle hoş kombinlenebilir

4 ve 5 numaralı pantolonlarını sevdim canım renkleride hoş herşeyle kombinlenebilir .Hatta 5 numaradaki pantolonu 17 numaradaki gömlekle kombinleyebilirsin:)
6 numaradaki şortun ve 7 numaradaki eteğinçok cici canım yazın hergüne giyilir onlar herşeylede güzel kombinlenebilir

8 numaradaki lila etek beyaz satek bi gömleği içine sokarak kombinlenebilir aklıma başka bişey gelmiyo

9 numarayı dışarda giymezdim ben olsam.Bence sende öyle yap canım

10 numaradaki eteğini sevdim onuda siyah tül bi gömlekle kombinleyebilirsin eteğin içine sokarsın gönleği misss

11 numaradaki hırkan renginden dolayı herşeyle kombinlenebilir canım açık olduğunu düşündüğün renkli eliselerinin üstüne alabilirsin

12 numarayı da beyaz bi kapsiyle hoş bi kombin yapabilirsin bence

13-14-15 hakkında bişey diyemiyorum canım bulamadım ama yazlıkta felan giyebilirsin bence

16 nın kemerini çıkarmalısın ve kot şortla kombinlemelisin canım hatta 6 numaradaki şort olabilir:)
17 yi 5 le kombinlemiştim 18 de beyaz darpaça kotla olabilir diye düşndüm tatlım

19 kesinlikle beyaz kapri veya şortla çok cici olur hem bu sene puanlı şeyler modaaaa

takılarını yaz için yetersiz buldum canım cicili bicili rengarenk incik boncuklar alabilirsin

makyaj malzemelerin gayet yeterli görünüyor

yazın spor ayakkabı sevmem çok. bunalıyorum. dolgu topuklar ve babetler alabilirsin canım

eğer alışverişe çıkmayı düşünüyorsan burdan nette hazırladığım yaz kombnlerine bakıp fikir alabilirsin canım kolay gelsin
Kortişin Biriciği