İpeksi bir hal alıyor çok hoş, parlıyor bir de. Arkadaşlarda aynı etkiyi gösterdi mi bilmiyorum ama benim bir sonraki yıkamaya kadar dalgalarımı açtı, düze yakın bir hale getirdi. Bir süre öyle kaldı ve yıkayınca yine dalgalı oldu. Nasıl oldu anlamadım ama hoşuma gitti bu durum
canım yazsaydın not kısmına yada maıl atsaydın ama zaten hemen herkese yollamıslr sanada gelır benceAaayyy ozaman tam benim aradığım bu... :) umarım gelir banada...
canım yazsaydın not kısmına yada maıl atsaydın ama zaten hemen herkese yollamıslr sanada gelır bence
İpeksi bir hal alıyor çok hoş, parlıyor bir de. Arkadaşlarda aynı etkiyi gösterdi mi bilmiyorum ama benim bir sonraki yıkamaya kadar dalgalarımı açtı, düze yakın bir hale getirdi. Bir süre öyle kaldı ve yıkayınca yine dalgalı oldu. Nasıl oldu anlamadım ama hoşuma gitti bu durum
evet canım aynende oyleyımMail attım canım sonradanStandart zaten gönderiyoruz herkese dediler.
Ama hala gelmediii siparişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))) (Buarada dersimlimisin)
evet oldukca etkılı bende tum kutuyu bıtırmıyorum canım tek seferde genede sonuc muhtesemBenim saçım bu kadar yumuşak olmaya alışık değil :))
Keratin maskesinden sonra acayip yumuşak oldu elim sürekli saçıma gidiyor yumuşak his hoşuma gitti :))
Birde kokusu çok güzel çoook uzun süre gidiyor koku.
Ayrıca ben bütün kutuyu sürmedim az bir şey sürdüm sadece uçlarına.
Bu kadar az sürmeye bu yumuşaklık olduysa tüm kutuyu sürürsem saçlarımı düşünemiyorum :)
evet oyle gercekten.denersen sonuclarını beklıyoruz canımya nasıl oluyor inanması zor ücretsiz bir ürün olması anlayamadım valla bu devirde kimse karşılık almadan bir şey yapmıyor artık mail attım bakalım cevap gelecek mi
doa kozmetik keratinli saç maskesini parayla satmıyor.sen ücreti karşılarım de göndersinler zaten 3-4 lira kargo ücreti. ama diğer ürünleri de alıp denemeni tavsiye ederimarkadaşlar yazılarda doa keratinli saç maskesinden bahsediyorsunuz kullananlar var ama sitede göremedim msj yazdım siteye kargo ücretini karşılarsnız ücretsiz gönderirirz diye yazmışlar lütfen bana nasıl bir yol izlediğinizi yazarsanız sevinirim kafam karıştı bu krem hem sitede yok hem nasıl gönderiyorlar offffffffffffffffff ayyyyyyyyy nasıl sipariş yolu izlicem
arkadaşlar yazılarda doa keratinli saç maskesinden bahsediyorsunuz kullananlar var ama sitede göremedim msj yazdım siteye kargo ücretini karşılarsnız ücretsiz gönderirirz diye yazmışlar lütfen bana nasıl bir yol izlediğinizi yazarsanız sevinirim kafam karıştı bu krem hem sitede yok hem nasıl gönderiyorlar offffffffffffffffff ayyyyyyyyy nasıl sipariş yolu izlicem
arkadaşlar bişi soracam yaa ben doa nın şampuan saç kremı ve keratın maskeyı aldım maskeyı henuz kullanmadım ama saç kremı kullandığım halde saçlarımı acayıp sertleştirdi zaten sert ıyıce keçe gıbı oldu.bırde kokusu çok kotu size de oyle gelmedı mı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?