Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

Doa kozmetik ürünlerini de çalışanlarını da (1 kişi ile muhatap oldum ama diğerlerini de severim herhalde) görmediğim köpeklerini de çok sevdim ben :)
Reklamı yapılır ki bunların..

maskeyi yıkadım kızlar 2 saat yazıyordu gelen kagıtta ama ben oğlumdan fırsat bulamadım bir türlü 4 saatten fazla bekledi neyse kuruttum saçımı ama pek bir değişiklik olmadı hafif bir yumuşaklık var tabikide ama yine sert saçlarım ve uçuyorlar allah muhafaza ben bu saçlarla bonus reklamında oynasam yeridir şöyle saçımı açıpta gezemedim ya ona yanarım anca gidecem fön çektirecemde saçı açacam

maskeyi yıkadım kızlar 2 saat yazıyordu gelen kagıtta ama ben oğlumdan fırsat bulamadım bir türlü 4 saatten fazla bekledi neyse kuruttum saçımı ama pek bir değişiklik olmadı hafif bir yumuşaklık var tabikide ama yine sert saçlarım ve uçuyorlar allah muhafaza ben bu saçlarla bonus reklamında oynasam yeridir şöyle saçımı açıpta gezemedim ya ona yanarım anca gidecem fön çektirecemde saçı açacam

Kızlaaarrr banada inşallah gelir hediye olarak..

Ne etkisi oluyo saçlarda ?

İpeksi bir hal alıyor çok hoş, parlıyor bir de. Arkadaşlarda aynı etkiyi gösterdi mi bilmiyorum ama benim bir sonraki yıkamaya kadar dalgalarımı açtı, düze yakın bir hale getirdi. Bir süre öyle kaldı ve yıkayınca yine dalgalı oldu. Nasıl oldu anlamadım ama hoşuma gitti bu durum

Aaayyy ozaman tam benim aradığım bu... :) umarım gelir banada...

canım yazsaydın not kısmına yada maıl atsaydın ama zaten hemen herkese yollamıslr sanada gelır bence

Mail attım canım sonradan Standart zaten gönderiyoruz herkese dediler.
Ama hala gelmediii siparişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))) (Buarada dersimlimisin)

Canım keratin saçın ana maddesi olduğu için haliyle saç bakımlarında çok etkili.

Brezilya fönünde mesela, saf keratin saça yükleniyor ve presle saça hapsediliyor. Ve belli bir süre yıkanmıyor. Aslında bu bir saç bakımı, ama insanlar bunu saçları düzleştirmek için yaptırıyor ya da yapıyor.
Yani burdan yola çıkarak, bu bakımda saçın düzleşmesini keratinin yan etkisi olarak düşünebiliriz

Bu maskede demekki keratin bir hayli fazla, yani doa yine malzemeden çalmadan, süper bir maske yapmış
Keratin oranı fazla olunca, bir sonraki yıkamaya kadar dalgalarını açmış olabilir.

Son düzenleme:
Benim saçım bu kadar yumuşak olmaya alışık değil :))
Keratin maskesinden sonra acayip yumuşak oldu elim sürekli saçıma gidiyor yumuşak his hoşuma gitti :))
Birde kokusu çok güzel çoook uzun süre gidiyor koku.
Ayrıca ben bütün kutuyu sürmedim az bir şey sürdüm sadece uçlarına.
Bu kadar az sürmeye bu yumuşaklık olduysa tüm kutuyu sürürsem saçlarımı düşünemiyorum :)

Mail attım canım sonradan Standart zaten gönderiyoruz herkese dediler.
Ama hala gelmediii siparişlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))) (Buarada dersimlimisin)
evet canım aynende oyleyımkullanınca yazarsın yorumlarını tatlım memnun kalacagına ınanıyorum

evet oldukca etkılı bende tum kutuyu bıtırmıyorum canım tek seferde genede sonuc muhtesem

ya nasıl oluyor inanması zor ücretsiz bir ürün olması anlayamadım valla bu devirde kimse karşılık almadan bir şey yapmıyor artık mail attım bakalım cevap gelecek mi

ya nasıl oluyor inanması zor ücretsiz bir ürün olması anlayamadım valla bu devirde kimse karşılık almadan bir şey yapmıyor artık mail attım bakalım cevap gelecek mi
evet oyle gercekten.denersen sonuclarını beklıyoruz canım

arkadaşlar yazılarda doa keratinli saç maskesinden bahsediyorsunuz kullananlar var ama sitede göremedim msj yazdım siteye kargo ücretini karşılarsnız ücretsiz gönderirirz diye yazmışlar lütfen bana nasıl bir yol izlediğinizi yazarsanız sevinirim kafam karıştı bu krem hem sitede yok hem nasıl gönderiyorlar offffffffffffffffff ayyyyyyyyy nasıl sipariş yolu izlicem

doa kozmetik keratinli saç maskesini parayla satmıyor.sen ücreti karşılarım de göndersinler zaten 3-4 lira kargo ücreti. ama diğer ürünleri de alıp denemeni tavsiye ederim

Adres bilgilerini mail atarsan gönderirler ücretsiz, sadece kargo ücretini verirsin.

Ben senin yerinde olsam ihtiyacım olan bir üründen alırdım, pahalı ürünler değiller ve bir zararları da yok, birçok kişi biz memnunuz. hem denemiş olursun hem de aldıklarının yanında o maskeden de gönderiyorlar

Son düzenleme:
Kızlar bende mail atmayı dusunuyorum ınsallah banada gelır. Denemek ıcın sabırsızlanıyorum. Bana lutfen ozelden mesaj atabılır mısınız ınternet sıtesını ve ne yazacagımı?

arkadaşlar bişi soracam yaa ben doa nın şampuan saç kremı ve keratın maskeyı aldım maskeyı henuz kullanmadım ama saç kremı kullandığım halde saçlarımı acayıp sertleştirdi zaten sert ıyıce keçe gıbı oldu.bırde kokusu çok kotu size de oyle gelmedı mı((

Eski nesil şampuanının ıslakken biraz sertleştirdiği doğru fakat kurutunca o saçlar yumuşacık oluyor. Saçımın hiç keçe gibi olduğunu hatırlamıyorum ben.

Zaten haberiniz varmı bilemiyorum ama doa şampuanları yeniledi.
Saç tiplerine göre "kuru- yağlı ve dökülen" saçlar için şeklinde çeşitlendirdi, sertleştirmeyen, hatta abartısız ipek gibi yapan şahane bir şampuan ve saç kremi çıkardı ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…