İstemekten daha beter bir şey yaptın buraya yazmakla artık her siparişe isteriz olmayan şeylerden, batırdın adamları ne yaptın sen
Kızlar merhaba..Hepinize iyi pazarlar..Kaç aydır kk üyesiyim yeni keşfettim..İyi mi:)..Şimdi üye de oldum DOA'ya..Spariş vereceğim ilk ne alsam?Shea Butter diyosunuz şampuan diyosunuz vücut losyonu diyosunuz:)...Ne alayım söyleyiverin ne olur:)
tatlım kullanan herkes memnun ben olumsuz yorum yapanı pek görmedimfiyatları çok uygun zaten ne ihtiyacın varsa al gitsin :)
öncelikle saç tipine göre şampuan ve saç kremini al mutlaka.Kızlar merhaba..Hepinize iyi pazarlar..Kaç aydır kk üyesiyim yeni keşfettim..İyi mi:)..Şimdi üye de oldum DOA'ya..Spariş vereceğim ilk ne alsam?Shea Butter diyosunuz şampuan diyosunuz vücut losyonu diyosunuz:)...Ne alayım söyleyiverin ne olur:)
Katı parfüm alayım dedim de kararsız kaldım.Aldım anacım bir dolu şey aldım..Ha dur eksik var:)...Duş jeli:)
Kızlarrr doanın sitesine ne olmuş ya :44::44:
site bende de yok :44: yenileniyo galiba :44:
Kızlar merhaba..Hepinize iyi pazarlar..Kaç aydır kk üyesiyim yeni keşfettim..İyi mi:)..Şimdi üye de oldum DOA'ya..Spariş vereceğim ilk ne alsam?Shea Butter diyosunuz şampuan diyosunuz vücut losyonu diyosunuz:)...Ne alayım söyleyiverin ne olur:)
Hackerlar ilgimizi kıskanıp siteyi çökertmişler
Yenileme yapmışlardır yada bilgi girişi sorun yok açılıyor
Artık doa'nın sitesinin girişinde şöyle bir uyarı olacakmış..
DİKKAT BU BİR YASAL UYARIDIR!
Sitemizden alacağınız ürünlerden dolayı fazla güzelleşmenizden doğabilecek zararlardan şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
şaka.. şaka..
Bir saattir hayvan testleriyle ilgili videolara bakıyorum, artık içim kaldırmadı. İnsanlar nasıl bu kadar vahşileşebiliyor, bir başka canı acıtabiliyor? Hayvan testi yapmadığı için doa kozmetiğe tekrar teşekkür ediyorum. Yalnız evimde hala o malum markalardan var, diş macunum, temizlik malzemem, bir de rimelim. Bu güne kadar yeterince dikkat etmemişim demek ki gösterdiğim özene rağmen, bundan sonra daha dikkat edeceğim
Kapitalizm böyle acımasız bir sistem işte canım..
Bu düzene çanak tutup, bu düzenden beslenenlerin hayvanlara acımasını bekleyemeyiz..Çünkü onlar insanlıklarını unuttukları için insanlara bile acımazlar.
Hepimizin evinde o malum markalardan var.
Doa gibi kaç firma var ki...
günaydınnn,
kızlar ben geçen perşembe bi dolu sipariş vermiştim. Size soracağım şey kargo takibi yapabiliyormuyuz ? Merak ediyorum ne zaman gelir diye
günaydınnn,
kızlar ben geçen perşembe bi dolu sipariş vermiştim. Size soracağım şey kargo takibi yapabiliyormuyuz ? Merak ediyorum ne zaman gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?